Challenge gezond eten en genieten tijdens december.

Wat vind ik het toch super dat ik dit mag aankondigen: op 1 december starten wij met de GRATIS Gezonde Balans Challenge!! Een challenge gezond eten, maar óók te genieten – zonder schuldgevoel – gedurende december. Oftewel: een challenge om in balans te blijven! 

Het is vaak rondom de feestdagen zo lastig om je gezonde leefstijl vol te houden. Niet alleen met, maar ook voor en na de feestdagen snoepen we vaak teveel. Het ene na het andere feestje ligt op de loer en je “inhouden” is dan vaak lastig. Niet zo gek ook dat wij ons op 1 januari vaak een plofkip (of oliebol) voelen!

gezonde balans challenge om gezond te eten en te genieten.

Challenge gezond eten én genieten!

Daar gaan we verandering in steken met deze challenge gezond eten én genieten! Laten we de focus leggen op een gezonde balans – ook in december. Met een lekkere gezonde basis, maar waar ook ruimte is om te genieten. Elke dag krijg je van mij een mailtje in jouw inbox met een korte tip, inzicht, opdracht, video of iets anders dat jou kan inspireren om de gezonde balans te houden.

Er hebben zich inmiddels al 500 (!) mensen aangemeld, super tof! Wij beginnen 1 december en je kan je nog inschrijven tot en met 30 november.

Meld je hier aan voor de Challenge! Doe jij mee?

challenge gezond eten en genieten

Samen staan we sterk!

Ik heb er echt enorm zin in. Samen staan we sterk toch? Ook verloot ik niet alleen vóór, maar ook tijdens de challenge echt súper toffe prijzen! Denk aan coaching sessies, een Princess slowjuicer, een theepakket en nóg veel meer leuke prijzen.

Sharing is caring. Wil jij samen met jouw vrienden of familie mee doen? Stuur ze dan even deze link door: www.healthinut.com/de-gezonde-balans-challenge. Daar kunnen zij zich ook inschrijven. Zo kunnen wij zo veel mogelijk mensen meekrijgen met deze challenge. Doe jij mee?

Liefs, Milou

P.S. Deze mooie foto’s voor de challenge zijn gemaakt door mijn getalenteerde fotograaf: Julie Ann Photography.

Eén gedachte over “De Gezonde Balans Challenge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *