Het is weer tijd voor een experiment. Of eigenlijk is het een challenge. Van 40 dagen lang! Kan je al raden wat het is?

Nou vooruit, ik zal het je vertellen:

Ik ga 40 dagen lang iedere dag mediteren! 

Zo, dat is er uit.

40 Dagen meditatie challenge

Nou is mediteren natuurlijk niet nieuw voor mij en doe ik het al regelmatig. Ik ondervind er enorm veel voordelen van! Ik word er rustiger van in mijn hoofd en kan meer naar mijn gevoel luisteren. Ook kan ik de principes van het mediteren gedurende de dag ook steeds wat makkelijker toepassen.

Toch ga ik deze meditatie challenge aan. Want weet je wat? Ik doe het nog te weinig voor mijn gevoel. Ik zou er veel meer uit kunnen halen als ik het vaker doe. En met vaker bedoel ik zo goed als iedere dag. Het hoeft namelijk helemaal niet lang te duren, 5-10 minuten is vaak al voldoende! Daarom ga ik het de komende 40 dagen 1 tot 2 keer per dag doen!


Meditatie challenge De online Meditatie Coach

Ik ga er een gewoonte van maken

En het is zoals met alles: je moet het eerst een tijdje lang doen voordat het een gewoonte wordt. Mijn doel met deze meditatie challenge is dan ook om van elke dag mediteren een gewoonte te maken.

Eerlijk gezegd heb ik al vaker geprobeerd om er een gewoonte van te maken. Dan nam ik mijzelf voor om nu écht iedere dag te mediteren. Toch is het nog steeds niet gelukt.

Daarom heb ik nu een stok achter de deur gezocht. Ten eerste is dat natuurijk deze blog naar jullie toe. Dat alleen al vormt een mooie commitment. Maar ten tweede ga ik het doen samen met de Online Meditatie Coach.

Meditatie challenge De online Meditatie Coach

De Online Meditatie Coach

Jawel, ik ga de komende 40 dagen mediteren met behulp van de Online Meditatie Coach. Zij helpen je om kennis maken met een nuchtere manier van mediteren en je start met slechts 3 minuten per dag. Super makkelijk toch? Door dit consequent vol te houden én uit te bouwen werk je toe naar een gewoonte van 10 minuten mediteren per dag. En dat is precies wat ik wil bereiken.

Verder komen er verschillende vormen van meditatie aan bod. Ik ben dan ook heel benieuwd welke vormen het zullen zijn (ik ken er al een paar) en welke mij uiteindelijk het meeste zal bevallen.

Ook krijg ik een aantal white papers opgestuurd met achtergrond info over mediteren en het creëren van een gewoonte. Verder krijg ik twee nieuwe meditaties per week in mijn mail en een werkboek om alles bij te houden.

Meditatie challenge De online Meditatie Coach

Ik heb er zin in!

Ik heb er zin in! Ik ga er na deze 40 dagen natuurijk uitgebreid verslag over doen en dan zal ik je over al mijn bevindingen vertellen!

Maar wil je nou alvast kijken of de Online Meditatie Coach ook iets voor jou is, check dan even hun website. En als je jezelf via deze link aanmeldt dan mag ik je alvast een korting geven. Je betaalt dan €77,- (in plaats van €89,-).

Ik ben benieuwd of jullie met mij mee gaan doen, samen staan we sterk toch? Nou ja, je doet het natuurlijk alleen… Maar als je ook mee gaat doen laat je het mij dan even weten? Vind ik leuk!

Ik heb er zin in! En heb al gezien dat ik de eerste week een fijne, maar makkelijke ochtend én avondmeditatie mag gaan doen…

Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

 

— Deze post is geschreven in samenwerking met De Online Meditatie Coach — 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *