baker moore winactie

Aanstaande maandag 17 oktober ben ik uitgenodigd om te nieuwe kaart van Baker & Moore te komen proeven. De huidige kaart is al zó lekker, maar nu hebben ze meer gezonde gerechten en salades toegevoegd. Ik ben heel benieuwd! 

Baker meets Foodie Event

De nieuwe kaart van Baker & Moore gaat 12 oktober in. Dit betekent onder andere nog meer ontbijtjes, salades, nog gezonder, verser, moderner, groen en natuurlijk altijd gewoon goed! Om Baker & Moore echt goed te laten proeven, stelt Baker & Moore een proeverij samen met allemaal lekkers van de nieuwe kaart. Ze zijn razend benieuwd naar onze mening aangezien wij een van de eersten zullen zijn die de kans hebben om dit allemaal uit te proberen.

En weet je wat het leuke is? Niet alleen ik en een aantal andere (food)bloggers mogen hierbij aanwezig zijn… Nee! Wij mogen allemaal 2 van onze volgers blij maken om óók op het Baker meets Foodie event aanwezig te zijn en lekker van de nieuwe kaart te mogen proeven. Dit vind ik dus echt een super leuk idee. Wij worden wel vaker uitgenodigd voor dit soort evenementen, maar om nu ook nog eens twee volgers mee te mogen nemen is nieuw! Je hoort het al: ik ben enthousiast 🙂 Maar het enige wat jij je waarschijnlijk nog afvraagt is.. Hoe doe ik mee? 

winactie baker & moorewinactie baker & moore

Hoe kan ik 2 kaartjes winnen?

Dat kan heel simpel:

 1. Like zowel de Facebook als Instagram pagina van Baker & Moore.
 2. Laat hieronder óf op mijn Facebook post óf op mijn Instagram post weten waarom jij wilt winnen en tag (of benoem) degene die jij mee zou willen nemen.
 3. Houdt 17 oktober tussen 15.00 en 17.00 vrij in je agenda en duimen maar!

Ik maak aanstaande vrijdag 14 oktober de twee winnaars bekend!

 

Myprotein

Liefs, Milou

 

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAN KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAM EN BLOGLOVIN


Inmiddels is de winnaar bekend gemaakt: @stephieroos heeft via Instagram gewonnen! Zij mag met een vriend of vriendin naar de Baker & Moore proeverij komen 🙂 Stuur mij een mailtje naar info@healthinut.com voor de info!


winactie baker & moore

winactie baker & moore

12 gedachten over “WINACTIE Baker & Moore: 2 kaartjes voor het Baker meets Foodie Event”

 • Omdat ik de dag ervoor de marathon loop en dan zulke afleiding en gezelligheid de dag erna heel goed kan gebruiken! En natuurlijk neem ik dan m’n supporter jade mee!

 • Een aantal weken geleden was ik een middagje in Rotterdam en toen was helaas de Baker & Moore afgehuurd doordat het introdag was van de studenten. Hier baalde ik stiekem wel heel erg van, want ik had me ontzettend verheugd om hier te gaan lunchen én al meerdere malen de menukaart bekeken waar veel dingen me lekker leken. De kans om de nieuwe menukaart te mogen proeven maakte me erg enthousiast, omdat ik zo (misschien wel) meerdere dingen kan proeven! En als foodlover lijkt me dit toch wel heel fijn! Daarnaast zou ik het ontzettend leuk vinden om nieuwe mensen en de gezichten en karakters achter de foodbloggers te leren kennen, waaronder natuurlijk ook jij! Ik zou graag mijn vriendinnetje Amber meenemen, die het ook leuk vindt om nieuwe dingen uit te proberen. Maar ik zou het ook leuk vinden als het plekje ‘naast’ mij gaat naar iemand die ook heel graag erheen wilt en ook hier reageert!

 • Ik zou graag met me zus, esther, mee willen. Want door haar ben ik een echte ‘healthyfreak’ geworden. Ze begon in 2015 met afvallen en het eerste half jaar was ik hier niet echt mee bezig. Daarna wel en begon ik beter te gaan eten en zelf allemaal gezonde recepten te maken. Me zus is nu 35 kilo ligter en beiden en zijn we gezondheidkennis rijker. Nieuwe, gezonde recepten proberen is onze hobby. En wat is nou leuker om dit met 3 gezonde, leuke en fitte meiden te proberen?!

 • Ik moet eigenlijk altijd gezond eten omdat ik topsport doe. Het laatste half jaar ben ik er achter gekomen dat het makkelijker is om gezond te eten als je varieert. Dan is gezond eten namelijk ook nog eens echt lekker! Daarom ben ik heel benieuwd maar de nieuwe menukaart en zou ik graag willen proeven om ook weer inspiratie op te doen voor mijn voedingsschema!

 • He Milou! Ik zou graag willen aansluiten met Chrissy Derks. Onze roots: Nijmegen. Samen struinen we alle healthy hotspots af in Nijmegen; fika, cali, the Viking, down town, tati, credible, bistrobar Berlin etc! Natuurlijk na een van brug tot brug wandeling! Beide nog nooit in Rotterdam dus het wordt tijd eens die kant op te gaan! Ps. Ik rij en we kunnen niet wachten! Gr. Yvonne

 • Ten eerste wil ik zeggen dat ik je nog maar net volg maar ik vind je blog nu al super leuk en ben helemaal verslaafd! Ik zou graag willen winnen omdat ik natuurlijk super veel van eten hou. Mijn zus en ik zijn net een eigen foodblog begonnen en misschien kunnen we hier zelfs nieuwe inspiratie opdoen. Daarnaast ben ik nu ook bezig om mijn ‘ideale’ lichaam te krijgen en ben ik erg bezig (en vind ik het super leuk/lekker) om gezondere dingen te koken en bakken.
  Ik zou mijn zus Margriet meenemen als ik zou winnen omdat wij samen de foodblog hebben en beide super veel van lekker eten houden! Ik zou het super leuk vinden als wij worden uitgekozen! Groetjes Berber

 • Deze hotspot staat al een tijdje op mijn lijstje om eens te gaan checken. En als ik dat dan kan doen samen met een aantal andere foodies, is natuurlijk helemaal gezellig!!! Zelf werk ik in Rdam en mijn zusje woont er , dus zou dan graag samen met haar de nieuwe kaart komen proberen.

 • Met m’n vriendinnetje Stephanie van Dommele! Ze is m’n vriendinnetje sinds ik klein ben en we delen ook beide onze food obsessie! daarnaast zou dit de perfecte maandag besteding zijn hihi! X

 • Ik zou dolgraag met mijn lieve zusje Lotte naar dit toffe evenement gaan! We houden allebei van (h)eerlijk eten. Het lijkt ons dan ook fantastisch om andere foodies te ontmoeten terwijl we ook nog is genieten van de nieuwe menukaart van Baker & Moore. We kunnen nu al niet wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *