mymuesli winactie

HealthiNut viert feest! En niet met een x-jarig bestaan… Nee… Maar met het behalen van twee mooie mijlpalen op social media! HealthiNut heeft namelijk nét vandaag de 2.000 likes op Facebook en een paar weekjes geleden al 20.000 volgers op Instagram bereikt. Om dat te vieren geef ik een maand lang super toffe dingen weg! 

mymuesli winactie

Wat ik sowieso nog even wilde zeggen is dat ik echt mega dankbaar ben dat jullie mij allemaal blijven volgen en altijd zulke leuke en betrokken berichtjes achterlaten of mij taggen in heerlijke creaties. Ga vooral zo door lieve mensen! En natuurlijk ben ik gewoon super blij met alle lieve mensen die ik door mijn blog heb mogen ontmoeten en leuke dingen die ik heb mogen doen. Ik kan er nog niet heel veel over zeggen, maar ik wil wel alvast verklappen dat ik hele leuke en grote plannen heb voor mijn blog… Ik ben reuze benieuwd hoe jullie dat gaan vinden, maar helaas moet ik nog eventjes geduld hebben met het delen daarvan! Voor nu kan ik je wel alvast blij maken met een toffe winactie….
mymuesli winactie

MyMuesli

Deze week staat namelijk in het teken van MyMuesli. De eerste keer dat ik het mocht uitproberen was ik meteen fan. Überhaupt eigenlijk al toen ik van het concept hoorde. Je kan de muesli’s namelijk online bestellen en kiezen uit één van de samengestelde muesli’s óf geheel je eigen muesli samenstellen. Super leuk toch? Wat wil je nog meer?

mymuesli winactie

Nou dat ze lekker smaken misschien? Maar dat doen ze hoor, heerlijk! Het leuke eraan is dat je gewoon echt je favoriete muesli kan bestellen. Zo heb je balance, bircher, crunchy, vruchten, granola, kids, choco, sport en 2go muesli’s. De ene is weer op basis van haver of tarwe, de ander op spelt of soja. Zelf ben ik zelf fan van de paleo muesli’s, die zijn namelijk gluten en suiker vrij, op basis van noten en zaden en niet normaal lekker! Zowel de Paleo Coconut Crunchy als de Paleo Apple Crunchy is niet veilig bij mij, haha. Vind je het lekker om muesli af en toe als een lekker snoepmomentje te gebruiken, dan zou je kunnen gaan voor één van de vijf chocolade muesli’s. Maar er is nog zo veel meer keus!

mymuesli winactie

MyMuesli Probeerpakket

Nou mag ik – in samenwerking met MyMuesli – twee hele leuke dingen weggeven! Als eerste mag ik sowieso aan jullie allemaal een MyMuesli probeerpakket weggeven (zie foto hierboven)! Als je namelijk voor minimaal €10,- bestelt op www.mymuesli.nl dan krijg je het probeerpakket met 6 verschillende MyMuesli’s 2Go’s gratis. Zo kan je meteen kijken welke smaak favoriet is én ze zijn erg handig om mee te nemen onderweg. Volg deze link om je bestelling te doen en het probeerpakket te krijgen.

mymuesli winactie

MyMuesli Winactie

En nu komt eigenlijk nog het leukste… Ik mag een HALF JAAR VOORRAAD aan MyMuesli weggeven! Dat zijn 6 grote bussen met overheerlijke muesli’s die zoals je ziet amper vast te houden zijn, haha! En je mag de smaken helemaal zelf uitkiezen! Super toch? Je kan ook nog eens heel makkelijk meedoen:

 1. Volg @HealthiNut op Instagram en/of Facebook*
 2. Laat een berichtje achter onder de social media post of hieronder op mijn blog en vertel mij welke muesli jou het lekkerste lijkt! Delen = extra kans!!**
 3. Duimen!

* Doe je op beide kanalen mee, dan maak je twee keer kans!
** Deel je het bericht via Facebook (zet de post dan op openbaar) of Instagram (gebruik dan de hashtag #healthinutmymuesliwinactie)? Dan maak je nóg een extra kans!

Ik maak zondag 12 februari de winnaar bekend.


Edit 12 februari: En de winnaar is op Instagram gevallen: Michelle Doedens! Zij heeft inmiddels bericht gehad en de MyMuesli zal haar kant op komen.


Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

mymuesli winactie

111 gedachten over “WIN Een Half Jaar Voorraad MyMuesli!!”

 • JAJAJA! Wat een ontzettend leuke winactie, en natuurlijk gefeliciteerd met je 2 mijlpalen! Mij lijkt de lekkerste smaak de honey&nuts, zou ideaal uitkomen aangezien ik mijn ontbijtje elke dag start met een bak kwark, een banaantje, wat blauwe bessen en muesli!

 • Wauw, wat leuk! Gefeliciteerd en ik doe super graag mee! Ik kan het bericht op Instagram nog niet vinden (daar volg ik je al) en like je op Facebook, zal het bericht daar later nog op delen zodra het daar is geplaatst 🙂
  Oh en welke mij het lekkerst lijkt? Dat is de blueberry vanille granola, dat klinkt echt hemels!

 • Omg.. Teveel lekkers kan nooit kiezen en zeker nu niet… Haha.. Ben naar allemaal benieuwd dus eigenlijk ben ik met elke smaak blij is dat ook een antwoord… en ik doe stiekem gewoon overal mee hihi

 • Gaaaaaf!! Ik doe graag mee met deze win actie;) ik maak bijna wekelijks trouw zelf mijn granola, maar het lijkt mij super deze smaken eens te proberen:);) Mij lijkt de coconut chrunhy helemaal te gek!!!

 • Wauw wat een gave win actie! Ik ben groot fan van MyMuesli! Die Cacao Nibs heb ik nu toevallig gekocht maar de andere smaken ken ik nog niet! Ben vooral benieuwd naar die Berry White Choc. Fingers crossed!

 • Wow, wat een super leuke winactie! Bircher traditioneel klaargemaakt met geraspte appel en amandelmelk lijkt me heerlijk. En een chocoladevariant voor een snoepmomentje. Zes smaken kiezen wordt moeilijk, ik wil ze allemaal proberen…

 • Berry white choc klinkt zooo lekker! Maar ze klinken allemaal heerlijk. Ik maak altijd zelf mijn granola, maar deze muesli zou ik heel graag een keer willen proberen!

 • Omg te veel smaken om de lekkerste uit te kiezen voor deze muesli verslaafde.
  Alhoewel crunchy coconut echt heel erg goed klinkt. De white chocolate variant was echt heerlijk en de bircher muesli vult goed en heeft een heerlijke subtiele smaak.
  Ik zou blij zijn als ik deze prijs zou winnen. Genieten van mijn ontbijtje zou ik sowieso met deze muesli.

 • Super gave win actie! Dit wil ik als muesli lover wel heeeel graag winnen! Heb verschillende muesli’S geprobeerd maar deze nog niet!!! Iets met noten, chocolade etc lijkt me super lekker!

 • Super leuke actie en zeker lekker om zo de ochtend te starten. De Blueberry Vanilla lijkt me lekker, een beetje fruit een iets hartigs! Maar natuurlijk zou ik alle smaken wel willen proberen. De verpakking ziet er vooral al leuk uit.

 • Super leuke actie en gefeliciteerd! Ik ben nog niet bekend met Mymusli, maar het lijkt mij erg lekker. Als er chocolade en noten in zit, ben ik al verkocht!

 • Coconut crunchy.. lijkt mij het lekkerst, maar ik ben verliefd op die gave grote bussen! Over 7 weken de sleutel van ons nieuwe huisje, ik zie de stoere bussen al stralen in de keuken! Proficiat met je 2 mooie behaalde targets en keep up the good work!

 • Gefeliciteerd!! Wat een leuke acties is dit! Ik ben heel erg benieuwd naar de paleo crunch . Maar ook de chocolade en de blueberry vanille.. pff keuzes maken is lastig haha!

 • OMG, I can’t live without muesli!
  Ik ben gek op chocola, hoe puurder hoe beter dus mijn voorkeur gaat uit naar cacaonibs&nuts.
  Mijn dank is groot!

 • Ik ben FANNNNNNNNNN!

  Nu gooi ik zelf allemaal muesli&crusli&noten&gedroogd fruit door elkaar maar ik wil heel graag nieuwe combinaties proeven!

  Ik ben verslaaaffd aan yoghurt met lekkere dingen ♡

 • Aaah ik zou super graag de cacao nibs & Nuts proberen, de muesli lijkt me zo lekker!!!! Maar nog nooit gekocht, zou het graag uitproberen!!

 • O my my! Dat is nog eens een leuke prijs 🙂 Ik ben erg benieuwd naar de Balance Muesli; die is lekker laag in calorieën en ik heb het liefst véél vulling in mijn bakje kwark 😀 Ik volg je op Facebook!

 • Gefeliciteerd met je mijlpaal!!!
  Qua smaak kan ik niet zo goed kiezen. Zie meerdere smaken die me onwijs lekker lijken. Honey nuts en Berry white chocolat en die met granola en vanilla…. allemaal heerlijk combi’s!!

 • Gezien het feit dat ik iedere ochtend een beker met yoghurt en muesli meeneem. Lijkt het me erg lekker om iets nieuws te proberen; de Berry whitechoc

 • Waaah wat een supergaaf dat je zo’n mijlpaal hebt weten te bereiken! Gefeliciteerd. Jeetje wat een gave actie joh! Ik ben al een hele tijd reuze benieuwd naar de Paleo muesli’s. En zo door mijn joghurtjes vind ik muesli toch echt wel thaaa bomb. In het weekend maak ik er altijd een feestje van. En hmmmz hoe leuk zou een breakfast party zijn bijvoorbeeld? De duimpjes op social media zijn al een hele tijd omhoog. Keep up the good work✨!
  Liefs,
  Liona

 • Oehlalalaaaaa! Heerlijk deze winactie en wat heerlijk om hier aan mee te kunnen doen! Mij lijkt de berrywhitechoc te lekker! Ik wacht met smart op de uitslag!

 • Wauw, wat een feest!!!!
  Ik zou heel graag de kokos crunchy proberen….. Dan vier ik de komende 6 maanden het feestje dagelijks nog met jou mee

 • Letterlijk een heerlijke winactie! Ik kan eigenlijk niet kiezen.. Alle smaken lijken me super lekker! Bessen met witte chocolade, cacao nibs en nootjes, kokos crunch.. Mhm! Krijg er spontaan trek van. 🙂

 • Ooooh wat leuk en vooral lekker!! Zoals je zegt die appel crunchy is niet veilig. Heerlijk met een bite maar toch sweet net zoals ik zelf haha :p.

 • Tof tof tof! Ik doe heeeeeel graaaaaag mee! Ik kende deze muesli nog niet. Ziet er super lekker uit. Hoe tof zou het zijn om een half jaar muesli te winnen! Superrrrr toffff! Ze klinken allemaal lekker maar ik zou de cacoa nibs en nuts als eerste proberen.

 • Ahh wat n gave actie! En wat n toffe bussen!
  De smaak honey&nuts lijkt mij super lekker!
  De paleo cruncy’s ben ik ook heel benieuwd naar!

 • Wauw wat supergaaf dit! Ik heb net de site van Mymuesli bekeken en de keuze is enorm! En alles wat ik wil in een muesli, gezond, suikervrij, glutenvrij, my gosh wat een feest!! Gelukkig mag ik wel gluten en suiker, haha, dus ik ga voor de Paleo coconut crunchy en de Cherry Choc granola. Ja toch 2 opties stiekum, oeps, maar eigenlijk kan ik slecht kiezen en zou ze allemaal wel willen proberen, zeer fijne actie dit! Fijn dat je me hierop hebt gewezen, plus je blog is awesome! Keep it up!

 • Allereerst van harte gefeliciteerd, en wat een gave winactie zeg. Ik doe mee!!
  Als ik moet kiezen is Mijn favoriet de cocunut cruncy. Ik hou van kokos dan is het ontbijt voor mij zeker een feestje. en ik wil ook heel graag gezond en fit leven en met de muesli zou dat vast wel lukken! Maar als ik eerlijk ben lijken al deze smaken mij heerlijk. Ik ga nu maar hard duimen en hopen dat ik die geweldige prijs mag winnen.

 • Ik zie die leuke kokers overal online verschijnen maar zie nu pas wat een bijzondere varianten ze hebben! De cocus crunchy en de berry white choc (haha.. Barry White. .) lijken me heel lekker en de proteïne past in mijn eiwitrijke sportdieet. Ik wil ze allemaal een half jaar lang uitproberen!

 • Vanille blijft denk ik toch wel mijn all time favorite smaak! Maar ik weet ook zeker dat de kokos crunch niet veilig zal zijn bij mij in de buurt 😉 het klinkt super lekker en het lijkt me heerlijk om elke ochtend gezond maar toch genietend te kunnen beginnen (:

 • Ouh wat een fijne actie, bring it too belgium please !! Mij lijken Bluebery vanilla of honey nuts lijken het lekkers, al zou ik ze zeker allemaal willen testen! Muslylover

 • Gefeliciteerd, wat eeb mijlpalen! Ik hoop ze ook ooit te mogen bereiken. Ik zou de 40% protein graag willen proberen. Perfect voor na mn workout met wat kwark en fruit. En voor de balans wil ik dan natuurlijk ook een variant met chocolade ;P

 • Geweldige actie!
  Ik heb wel eens een vraagje! Hoeveel suiker,vetten en vezels bevatten deze?

  Ik denk dat de coconut crunchy heerlijk is! Hoewel ze er allemaal overheerlijk uitzien!

  Duimen maar

 • Hmmmm dat is nog eens lekker! Heb het altijd al eens willen uitproberen, maar is er nog nooit van gekomen… Mij lijkt de paleo apple crunchy vooral erg lekker. Ik probeer altijd om mijn dag te starten zonder suiker, vind het altijd een beetje gek dat muesli zo bol staat van de suiker. En aangezien ik een vegetariër ben, zijn noten/zaden echt een must in de ochtend voor mij!

 • Hieperdepiep hoeraaaaaaa Van harte gefeliciteerd met het behalen van zoveel moois!!
  Als ware yoghurt met vers fruit en muesli fan zou ik graag meedoen aan deze interessante winactie…Zodat ik wat smaken kan uitproberen.
  Ben erg benieuwd naar de paleo versies,de honey&nuts en de 40%proteïne
  Veel succes iedereen en jij nog met je superleuke Blog!!

 • oooh dit zou ik heeeel graag winnen!! ik hou van muesli en havermout etc….. heb al vaker op de site rondgekeken maar kan nooit kiezen, in een half jaar kan ik mooi een hele hoop uitproberen. Ik zou beginnen met een van de fruit muesli’s denk die met blauwe bessen of met bosbessen….JAMMIE

 • Gefeliciteerd met deze geweldige mijlpaal! Je bent echt goed bezig! Ik zou erg graag een half jaar gratis willen genieten van deze heerlijke granola’s en muesli’s. Ik heb zelf laatste de proefbekers ontvangen. De berry white choco is echt mijn favo! Dit maakt mijn ontbijt een stuk lekkerder. Als ik zou winnen, dan zou ik deze heerlijke producten delen met mijn zus! Zij is ook een echt fan van MyMuesli. Ik zal mijn heerlijke MyMuesli ontbijtjes dan delen met derest! ☺️

  Liefs!

 • Wauw gefeliciteerd! !! Ben zelf ontzettend benieuwd naar of de 40 procent eiwit mij gaat helpen die halve marathon dichterbij te halen!! 🙂

 • Allereerst gefeliciteerd!
  En ik doe heel graag mee met deze leuke winactie. Lijkt mij heerlijk om daar mee te ontbijten en ze lijken mij allemaal heerlijk! Maar ik denk dat ik de Honey & Nuts als eerste zou proberen.
  Ik ga duimen!

  Groetjes Janneke @solufie

 • Gefeliciteerd Milou en de behaalde mijlpalen.Ik doe heel graag mee met deze toffe winactie want de Paleo Coconut Crunchy lijkt mij verrukkelijk! Fijne avond ,groetjes Scorpio062

 • Choco muesli want ik ben een erg grote liefhebster van chocolade en muesli vind ik ook erg lekker en het is nog heerlijk gezond ook.

 • Voor een koninklijk ontbijt
  maak ik dagelijks graag de tijd.
  Bij het vooruitzicht van een lekkere kom met kwark, havermout en/of muesli en vers fruit
  kom ik graag mijn bed uit.
  Dan beleef ik veel eetpret
  en weet ik dat ik veel werk verzet!
  Onder andere MyMuesli PALEO-APPLE-CRUNCHY en de BIO-HAVERMOUT noats lijken me echt om te smullen
  en heerlijk mijn buik te vullen…

 • Wat een leuk pakket met verschillende smaken! Dit zou erg goed uitkomen om de komende maanden fris en fruitig op stage te verschijnen!

 • Ik vind de chocola het lekkerste omdat die de enigste is die ik heb gesproefd , dus zou heel graag willen winnen zodat ik ook kan genieten van de anderen smaken ….

 • Wat een mijlpalen, daar mag je trots op zijn, gefeliciteerd meid. Ben reuze benieuwd naar deze lekkere muesli, en zou dolgraag genieten met het ontbijt. Gezond de dag beginnen. Verzet meteen de zinnen. En het is ook nig eens Healthi. Wie wil dat noe niet?!!!

 • Wow, zoveel smaken…..daar kan ik echt niet tussen kiezen. Ik eet dagelijks muesli dus ik kan in een half jaar heel veel soorten uitproberen.

 • Omg wauw!! Dit klinkt echt geweldig echt 1 kiezen kon ik niet dus ga ik voor Berry White Choc en Cacoa Nibs&Nuts! Klinkt perfect voor af en toe tussendoor en als een geweldig ontbijt <3

 • Die honey and nuts lijkt mij het lekkerst, maar mijn zus zou dit pakket heel goed kunnen gebruiken en ik denk dat zij voor de blueberry en vanilla gaat. Ze is bezig met afvallen en al bijna 6 kilo kwijt en zo kan ze wat meer variëren met haar voeding zonder alle extra suikers 🙂

 • Wauw, super gave winactie en wat zou dit toch gelegen komen. Ik volg je al een tijdje en ik maak regelmatig recepten van je! Wij ontbijten hier doorgaans met yoghurt en muesli of granola dus deze winactie komt uit de hemel vallen! Alle smaken lijkt ons lekker dus het is maar net welke je kwijt wil, makkelijk he! Die Berry white chocolat klinkt ook als heaven, maar ik ben ook groot chocofan dussss! Alles welkom! Fingers crossed

 • Cranberry pistachio granola of de verrukkelijke kickstart!
  Een echt goede start van de dag met een beetje Skyr naturel, mymuesli, een kopje thee en het lezen van de artikelen op jouw site!

 • Heerlijk, ik eet iedere morgen muesli, de smaak Honey en Nuts lijk me erg lekker.
  Ik doe graag mee zou de muesli graag willen proeven !! 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 • Allereerst van harte met je mooie mijlpalen!
  De Paleo-Apple-Crunchy lijkt mij echt heerlijk! Net begonnen met een koolhydraatarme levenstijl op te bouwen 😉 Nog zoekende naar makkelijke ontbijtjes, dit zou het een stuk makkelijker maken!

 • Neeee deze actie is echt te gruwelijk leuk en lekker voor woorden!!! Ik vind het altijd zo moeilijk om een lekker muesli te kiezen en zo kan ik van als proberen en verantwoord ! Ik probeerde op de site van my muesli al een een keuze te maken maar het lukte niet. En Zoran ik van alles proberen en een half jaa lang lijkt een droomdieikal duimend in ga hahahaha. Ik ga nog even op facebook dit bericht delen, zodat inkom meer kans mag maken. Healthinut je hebt echt een topsite met onwijs leuke recepten!Je mag me altijd blijven inspireren, thanx!

 • Jaaaaaa lekker! Sinds kort op kamers en mijn stage in het ziekenhuis begint volgende week dus een grote voorraad muesli kan ik wel gebruiken haha. Ik ben benieuwd naar alle smaken, maar vooral granola!

 • Goed bezig! Gefeliciteerd met je mijlpalen die je behaald hebt!
  Eerlijk gezegd (en misschien is dat wel heel erg) heb ik nog nooit van My muesli gehoord.. Maar het klinkt leuk en lekker. Als ik dan toch kans kan maken wil ik graag mee doen om het te proberen. De berry white chocolate klinkt mij heerlijk in de oren! Let’s hope!

 • Allereerst natuurlijk; gefeliciteerd!
  En je vraagt welke smaak me het lekkerste lijkt. Hm.. ik heb de dozen even bestudeerd en bedacht me toen dat het eigenlijk een lastigere vraag is dan lijkt. Dat omdat ze me allemaal zo lekker lijken .
  Maar ik kies dan toch voor se blueberry vanille granola, omdat ik op het moment helemaal dol ben op havermout, met Whey proteïne vanille en bosbessen :).

 • Wauw, wat een ontzettend leuke actie! Ten eerste gefeliciteerd met je mijlpalen en hoop dat je kanalen mogen blijven groeien. En deze winactie, ik wordt het echt helemaal enthousiast van. Hoe heerlijk zou het zijn om lekkere varianten uit te zoeken. Je vraagt welke mij het lekkerst lijkt? Ik kan haast niet kiezen en al helemaal niet na het uitpluizen van de website, waarbij ik nog met veel meer smaken lekker wordt gemaakt. De blueberry vanilla granola lijkt me erg lekker. Maar moet toegeven dat de chocolade variant me ook heerlijk lijkt. Nou, ik begin vast met duimen 😉

 • Wow! Gefeliciteerd met de 2000 volgers op Facebook en 20.000 volgers op Instagram, hopelijk blijft het groeien
  Het lijkt me super leuk om verschillende smaken te proeven en te proberen en niet ieder ontbijtje te beginnen met dezelfde muesli! Ook denk ik dat het héél snel op zal zijn door mijn familie die erg van muesli houdt Dus ik denk dat er daarna nog meer lekkere muesli wordt besteld

 • OOOeehhhhh…. De blueberry vanille granola lijkt me heerlijk!! Of de berry white choco… Dan wordt opstaan toch een stuk makkelijker 🙂

 • Hi Milou, wat een leuke kennismaking, gflctrd met je mijlpalen, ik heb je een duim gegeven op FB en Bloglovin..
  Dan de prijsvraag : mijn favoriet, Cranberry – Pistachio – Granola
  Ben benieuwd

 • Toffe winactie!!!

  Ik ontbijt altijd met muesli en deze lijkt me toch een partij lekker 😉 🙂 😉

  Mijn favoriet??? ik heb er twéé

  – Granola

  – Cacao

  Groetjessss Fenny 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 • Yayyy wat een mooie mijlpalen! Gefeliciteerd chick!! Ik bestel echt al eeuwen de honey nuts, zo lekker. Sowieso top producten hebben ze 🙂 Fijn weekend nog! Liefs, Merel

 • Ik zou zeker weten voor de Mymuesli Berrywhitechoc gaan :)! Aangezien ik als ontbijt altijd mijn havermoutje aankleed met een soort chocolade, zou deze smaak in mijn ‘ikverlangnaarmijnontbijt-ontbijtjes’ passen.

 • Ik ben echt een enorme muesli snoepkont, zit steeds te graaien in de zak.. heb alleen al een jaar kang dezelfde, en lees hier zo’n beetje iedere week op je blog of in je recepten hoe lekker deze varianten zijn.. ben daarom super benieuwd geworden!! Vooral naar de cacao-noten, ik bedoel, een betere combi kan ik zelf niet bedenken.. yum! Liefs, Frederique

 • Gefeliciteerd en wat een suuuuuuuper leuke/lekkere/geweldige winactie!
  Ik ben heel benieuwd naar Cacaonibs & Nuts. Die kan niet anders dan onwijs lekker zijn! <3

 • Hoi,

  IK zou het heeeel graag willen winnen omdat ik net als u erg veel last heb van mijn darmen… ik mag geen gluten en geen lactose en ook groentes zoals koolsoorten niet meer en dat maakt alles extra lastig… verder ben ik in anorexia recovery maar mijn ouders steunen me niet echt waardoor ik zelf ongeveer alles moet kopen terwijl ik nog op de middelbare school zit… ik hoop dat ik een kans maak! Dat zou echt tof zijn! Ik ben benieuwd naar de matcha muesli en de ancieny grains. Liefs, Jenny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *