Winactie Alan & Pim's Scheveningen

In samenwerking met Alan & Pim’s Scheveningen mag ik weer iets super leuks weggeven… Namelijk een geheel verzorgd diner voor 2! Na de eerste vestiging in Rotterdam heeft Alan & Pim’s onlangs een nieuwe vestiging geopend in Scheveningen. Zelf ben ik er nog niet geweest, maar als ik de vele goede verhalen mag geloven is het een groot succes! 

Winactie Alan & Pim's Scheveningen

Alan & Pim’s Scheveningen

Het concept van Alan & Pim’s is simpel: “Wij serveren de lekkerste kip van Nederland!”. In alle soorten en maten, van een kipburger tot halve kip en van kippeling tot vegetarische kip! De kaart is simpel, zo kunnen zij ervoor zorgen dat alles vers is. Ook staan ze bij Alan & Pim’s voor eerlijke kippen. Ze komen van Tante Door en dat betekent dat ze hebben geleefd in een ruime stal, met vers water en alleen gevoerd met gestrooide granen. Ook is de bemesting die wordt gebruikt geheel plantaardig en zijn de kippen vrij van antibiotica. Geen plofkip dus maar topkip! Daar hou ik van! Daarnaast serveren ze lekkere speciaalbiertjes, gin tonics en frisdranken met smaken als rabarber en peer/rozemarijn. En de lekkerste dessert heb ik horen zeggen!

Winactie Alan & Pim's Scheveningen

Winactie Alan & Pim's Scheveningen

Hoe kan je winnen? 

En jij kan nu dus een geheel verzorgd diner voor 2 bij Alan & Pim’s Scheveningen winnen! Lijkt dit je nou wat? (Duh!) Zo kan je meedoen:

  1. Volg Alan & Pim’s Scheveningen en HealthiNut op Facebook.
  2. Like de winactie post op mijn Facebook pagina en tag daaronder degene die je mee zou willen nemen!
  3. Duimen!

Ik maak a.s. zaterdag 24 december – jawel op kerstavond! – de gelukkige winnaar bekend!

Myprotein

Liefs, Milou 

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAN KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAM EN BLOGLOVIN

Winactie Alan & Pim's Scheveningen

Winactie Alan & Pim's Scheveningen Winactie Alan & Pim's Scheveningen Winactie Alan & Pim's Scheveningen Winactie Alan & Pim's Scheveningen

4 gedachten over “Win een geheel verzorgd diner voor 2 bij Alan & Pim’s Scheveningen!”

  • JAAAAAA! oh yummie! Ik doe mee haha! Had het er net met mijn vriend over hoe leuk het zou zijn om binnenkort een weekendje naar Scheveningen te gaan.

    • oke, akward hahah! Door mijn enthousiasme mijn antwoord al verzonden. Hier deel 2 dus! Maar hij twijfelde nog een beetje. Als ik nou dat etentje win, gaat hij sws mee en kunnen wij er alsnog een weekendje relaxen aan vast plakken! Win win situatie! Yeahhhhhhhhh, duimen maar!!!

  • Wauw dit is echt het perfecte restaurant voor mijn vriend! Echte kiplover. Het liefst eet hij niks anders; hele kip uit de oven, kipfilet, drumsticks, kipschnitzel… Als het maar kip is :-P. Fingers crossed dus maar, dan kan ik iemand heel blij maken denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *