Waarom past Marley Spoon bij een drukke leefstijl

Hoewel ik enorm van koken hou, heb ik écht niet altijd zin om lekkere recepten te zoeken of bedenken, alle boodschappen te halen en vervolgens nog uitgebreid te koken. Zeker niet met mijn drukke leefstijl en minimaal 60 urige werkweken. Dan is Marley Spoon echt een uitkomst. (P.S. aan het einde van deze blog heb ik een kortingscode voor je!)

Als je mij al langer volgt weet je dat ik fan ben van Marley Spoon. Hiermee krijg je de exacte hoeveelheden aan ingrediënten (dus geen verspilling) voor twee, drie of vier heerlijke gerechten inclusief recept en instructies bij je thuis bezorgd. Het enige wat je nog hoeft te doen is het koken zelf. 

Waarom past Marley Spoon bij een drukke leefstijl

Ik heb hier al eens eerder een blog over geschreven en één van de redenen dat ik zo’n fan ben zijn de recepten. De gerechten zijn namelijk altijd echt super super lekker. Mijn vriend en ik smullen er altijd enorm van. Zo smaakvol. Heel eerlijk: veel lekkerder dan dat ik normaal gesproken zelf doordeweeks kook. 

Waarom past Marley Spoon bij een drukke leefstijl

Je hebt tegenwoordig ook elke week de keuze uit 12 verschillende gerechten. Van vlees, vis tot vega en van “bliksemsnelle” recepten tot glutenarme of zuivelarme recepten. Echt voor ieder wat wils. 

Waarom past Marley Spoon bij een drukke leefstijl

Afgelopen week at ik nog een heerlijke couscous salade met een portobello gevuld met geitenkaas en Amerikaanse “Sloppy Joe’s”. Zo lekker!

Waarom past Marley Spoon bij een drukke leefstijl

Koken met Marley Spoon past perfect in mijn drukke leefstijl

Maar dat is niet de enige reden dat ik fan ben. Koken met Marley Spoon past namelijk perfect binnen mijn drukke leefstijl! 

Ik heb dus écht niet altijd zin om nieuwe recepten te zoeken of bedenken, ook al hou ik enorm van koken en heb ik onder andere een foodblog. Daar werk ik gewoon te veel voor. Wat maakt dat per week wel varieer, maar uiteindelijk best wel vaak dezelfde dingen als avondeten eet. En daar raak ik weleens op uitgekeken. Misschien herkenbaar?

Hoe fijn is het dan om af en toe (of zelfs wekelijks) twee, drie of vier heerlijke gerechten uit te kunnen kiezen, waarvan de exacte hoeveelheid aan ingrediënten, plus recept en makkelijke stappen om te volgen gewoon bij je thuis wordt bezorgd?

Waarom past Marley Spoon bij een drukke leefstijl

Hiermee: 

  1. Hoef ik niet meer na te denken over wat ik die dagen wil eten
  2. Hoef ik niet meer op zoek te gaan naar nieuwe recepten of ze zelf te bedenken
  3. Hoef ik de boodschappen er niet voor te doen
  4. Hoef ik tijdens het koken zelfs niet na te denken, alleen nog maar uit te voeren
  5. Eet ik wel heel gevarieerd en super lekker
  6. En scheelt dit mij een hoop tijd en energie die ik heel goed kan gebruiken voor andere dingen! 

En dat zijn de redenen dat ik het mijzelf soms gewoon gun. In een gezonde leefstijl is voedzame voeding heel belangrijk, maar óók goed voor jezelf zorgen en het jezelf af en toe gewoon lekker makkelijk maken. Toch? 🙂 

Waarom past Marley Spoon bij een drukke leefstijl

Kortingscode

Maar ik kan er nog zo veel over vertellen, als je het zelf uitprobeert zal je het pas echt ervaren. En daarom heb ik iets super tofs voor je!

Met de kortingscode 25HEALTHINUT kan je jouw box bestellen met 25 euro korting. Ik zou zeggen: probeer het eens! Je kan dus al een box voor twee personen en twee gerechten bestellen voor slechts 11 euro!  

Ken je Marley Spoon al? Laat me dan ook vooral even jouw ervaring daarmee weten. Ben heel benieuwd! 

Liefs, Milou 

(P.S. De winnaar van de winactie via Facebook is inmiddels bekend gemaakt en heeft bericht gehad. Anne gefeliciteerd!)

——— Deze post is geschreven in samenwerking met Marley Spoon ———

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *