Vegan Junk Food Bar Vegan Hotspot in Amsterdam

Een Vegan Junk Food Bar?! Ja, het bestaat echt! Je vindt deze super bar in Amsterdam! Ik ging langs en offerde mij maar op om een gedeelte van de kaart te proeven. Of dat zo erg was? Dat lees je hier! 

Een aantal weken geleden kreeg ik een hele leuke mail in mijn inbox… Of ik naar de opening van de Vegan Junk Food Bar wilde komen? Ehhh JA, tuurlijk! Helaas kwam ik er al snel achter dat ik die dag niet kon dus moest ik het aan mij voorbij laten gaan.

Twee weken geleden was ik echter wel in Amsterdam voor een date met de lieve Isaura. Toen het idee kwam om van tevoren lekker iets te eten wisten wij meteen waar wij naartoe wilden gaan: de Vegan Junk Food Bar!

Vegan Junk Food Bar Vegan Hotspot in Amsterdam

Vegan Hotspot In Amsterdam

Wat een naam hè? En de kaart doet zijn naam eer aan, want er staat echt bijna alleen maar “junk food” op. Deze vegan hotspot in Amsterdam serveert burgers (en dan geen groenteburgers, nee echte “namaak” beef burgers met kaas!) tot verschillende soorten friet, van sandwiches met gyros (als ik mij goed herinner) tot bitterballen en kipnuggets!

Vegan Junk Food Bar Vegan Hotspot in Amsterdam

Ze hebben buiten een terrasje met 3 tafels waar wij in eerste instantie gingen zitten. Helaas werd het toch iets te koud dus zijn wij naar binnen verhuisd. Het leuke is dat het er ook echt een beetje als fast food bar uit ziet. Er staan hoge metalen statafels met hoge krukken. Helemaal in de sfeer dus!

Dan komt natuurlijk het moment dat wij moeten kiezen. Damn, altijd lastig! Wij kozen een van de burgers (de kleine variant), de friet met Parmezaan en truffel (hallelujah!), de spicy bitterballen en de kibbeling. En ja, allemaal 100% vegan!

Vegan Junk Food Bar Vegan Hotspot in Amsterdam

Vegan Junk Food Bar

En nu wat hebben wij bij de Vegan Junk Food Bar besteld? Wauw, om maar even te beginnen met de burger… Die was lehekker!! Ik verwachte eigenlijk (ik had namelijk de kaart niet zo heel goed gelezen) meer een super lekkere groenteburger. Maar nee, het was dus echt een “fake beef burger” mét kaas. En zo proefde het ook! Mijn vriend zegt wel eens dat hij vlees mist als ik een groente- of bonenburger maak, maar ik weet 100% zeker dat hij dat bij deze burger niet zou missen!

Vegan Junk Food Bar Vegan Hotspot in Amsterdam

Verder was de friet ook om van te smullen. Ze hadden wat mij betreft ietwat knapperiger mogen zijn… Maar de smaken van vegan Parmezaan en truffel maakte dat wel goed!

Vegan Junk Food Bar Vegan Hotspot in Amsterdam

Vegan Bitterballen En Kibbeling

Ook waren de spicy bitterballen echt enorm lekker, maar je moet wél van spicy houden, want dat waren ze echt. Zeker met het sausje erbij. Tip: heb je iets wat heel spicy is en de rest niet? Eet het spicy gerechtje dan als laatste zodat het de andere smaken niet overstemd!

Vegan Junk Food Bar Vegan Hotspot in Amsterdam

Last, but definitely not least… De kibbeling. Zowel Isaura als ik vielen zowat van onze stoel van de smaak. Ja het proefde gewoon gewoon echt als kibbeling! Maar dan gemaakt van zeewier. Niet te geloven hè?!

Vegan Junk Food Bar Vegan Hotspot in Amsterdam

Vegan Junk Food Bar in Amsterdam: Aanrader!

Ben je vegan? Ben je vegetariër? Of ben je een rasechte vleeseter? Maakt niet uit! Je zal het hier sowieso heel erg lekker vinden! Wij hebben enorm genoten en ik kom hier echt nog een keertje terug!

Vegan Junk Food Bar
Staringplein 22
1054 VL Amsterdam

Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *