Supersale body en fit

Yes, het is supersale bij mijn favoriete webshop! Nog tot en met woensdag 7 december zijn een hele hoop producten in de aanbieding bij Body en Fitshop! 😀 Als je mij al langer volgt, weet je dat ik daar héél blij mee ben 🙂 

Zowel voor mijn extra eiwitjes, vitaminen en bakproducten shop ik bij Body en Fit… Lekker handig, alles in één en nog lekker thuis geleverd ook. Tot en met woensdag 7 december zijn er echt een flink aantal producten érg gunstig geprijsd 🙂 Super tof dus! Dit zijn mijn favo producten uit de sale…

 1. Whey Perfection
  Deze heb ik standaard in huis in de smaak vanille. Zo handig om mee te bakken en door mijn (gebakken) havermout ‘s ochtends te gooien. Heb je het nog niet in huis? Gewoon een keertje proberen zou ik zeggen 😉 Het is al te koop vanaf 336 gram (goed voor 12 shakes (of 6 tot 24 bakrecepten) voor €4,90 (in plaats van €5,50). 
  Body en fit supersale
 2. Smart Stroopwafels
  Eerlijk gezegd heb ik deze nog niet geprobeerd, maar heb er wel héle goede verhalen over gehoord! Heb jij ze al geprobeerd?
  Body en fit supersale
 3. Vloeibare Ei-Eiwitten
  Zó handig voor als je alleen het eiwit van een ei nodig hebt. Ik vind het ook altijd zo zonde om het eigeel wat ik niet nodig heb weg te gooien, daarom gebruik ik graag zo’n flesje met vloeibare ei-eiwitten!
  Body en fit supersale
 4. Ultra Fine Oats
  Ook zo handig voor als je wilt bakken met havermout. Dit is zeer fijngemalen havermout, oftewel havermeel. Super handig én lekker om te gebruiken in bakrecepten!
  Body en fit supersale
 5. Zero Syrups
  Ook deze heb ik eigenlijk nog niet geprobeerd, omdat ik vaak dit soort siropen van Waldenfarms gebruik. Al zijn mijn flesjes bijna op en denk dat ik dan deze eens ga proberen. Heb jij ze wel al geproefd? Voor wie ze nog niet kennen: dit zijn lekkere zoete siropen, maar zonder suiker, koolhydraten of vet. En ze bevatten per portie slechts 2 kcal!
  Body en fit supersale

 

Myprotein

Liefs, Milou 

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAN KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAM EN BLOGLOVIN

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *