Vegan hotspot Amsterdam SNCKBR review

Vorig weekend bezocht ik SNCKBR. Dé snackbar waar je juist geen ongezonde, vette troep eet, maar comfort food gemaakt van duurzame ingrediënten en juist lekker en gezond! Een vegan én gewone hotspot in Amsterdam, zeker een aanrader!

Ga jij lunchen of dineren in Amsterdam, sla SNCKBR dan niet over! Zowel ik als mijn vriend zijn razend enthousiast over deze hotspot. Ik was namelijk op zoek naar een leuk tentje waar ik heerlijk vegan kon eten én waar mijn lief gewoon wat vlees kon bestellen. Helaas hebben wij dit in Nijmegen (bijna) niet, dus maakte ik gretig gebruik van een dagje Amsterdam. Wij gingen langs in de vestiging in West.

Vegan hotspot Amsterdam SNCKBR review

Vegan Hotspot (én een gewone hotspot)

Het is dus een perfect zaakje als één persoon vegan wil eten en de andere(n) niet. Het is een super knus en gezellig healthy food tentje waar je de hele dag wel kunt vertoeven. Ze staan voor comfort food dat finger licking good is. En dat was het!

Het mooie aan de menukaart is dat je “healthy food” er meteen vanaf ziet. De kaart werkt namelijk met een tal van symbolen en geeft aan of iets vegetarisch, veganistisch is en het grof aantal calorieën dat het gerecht bevat. Toch handig!

Vegan hotspot Amsterdam SNCKBR review

SNCKBR Review

Aangezien wij kwamen lunchen hebben wij van deze menukaart gegeten. Het was echt even goed zoeken, want alles leek ons zó lekker! Uiteindelijk ben ik voor de vegan “Hé kale” salade gegaan, met boerenkool, bimi, granaatappel, kiemscheuten en chimichurri. Mét extra paddenstoelen. Heerlijk. Echt in één woord heerlijk. Het gerechtje ziet er misschien niet al te fotogeniek uit, lekker was het zeker en vooral door de smaakvolle chimichurri!

Vegan hotspot Amsterdam SNCKBR review

Mijn vriend koos de SNCKBR kapsalon met zoete aardappelfriet, lamsstoofvlees, feta en knoflooksaus. Ook dit was weer heerlijk en mijn vriend heeft het smullend opgegeten. Zelf heb ik ook een paar happen geproefd en kon dit met de volle 100% beamen! Al moet ik toegeven dat ik wel echt kon proeven dat het lamsvlees heerlijk was, maar dat ik er gewoon niet meer zo van kan genieten als eerst. Pluspuntje voor mij, maar ook zeker voor SNCKBR want wat ik proefde was erg lekker!

Vegan hotspot Amsterdam SNCKBR review

Na die salade had ik eigenlijk nog wel een plekje over. Helemaal niet onhandig natuurlijk als er nog een vegan brownie gemaakt van rauwe cacao, pure chocolade, cacao nibs en dadels met kokosbloesemkaramelsaus op de kaart staat! Die bestelde wij dus om te delen. Maar, man, man, man, dat was me toch een brownie! Echt enorm machtig, haha. Dat niet alleen… Hij was niet normaal lekker!!! Echt ben je hier, bestel dan die brownie. Maakt niet uit of je vol zit of niet, gewoon doen! Deel hem dan wel, want een portie in je eentje lijkt mij erg veel, hihi.

Vegan hotspot Amsterdam SNCKBR review

Daarnaast dronken wij trouwens twee heerlijke cold pressed juices voor nóg meer vitamientjes 😉

Voor Vegans, Vegetariërs, Vis- én Vleeseters

Het mooie aan SNCKBR vind ik dat je er heerlijk vegan kan eten (er staan meerdere opties op de kaart), maar ook een verscheidenheid aan vegetarische, vis én vleesgerechten kan bestellen. Ideaal dus als je met een gemengd gezelschap gaat. Alles wat wij geproefd hebben was écht heerlijk en heel goed op smaak.

Vegan hotspot Amsterdam SNCKBR review

Ik kan SNCKBR aan iedereen aanraden die super lekker in Amsterdam wil lunchen. Dineren kan ook, dan hebben ze deze kaart. Een beetje overlappend met de lunch, al is het all-day-breakfast weg en staan er nóg meer lekkere dingen op!

Healthy Pancakes en Vegan Freakshakes

Helaas was ik nét iets te vroeg om de nieuwe kaart uit te proberen die vanaf zondag 16 april in is gegaan. Op die nieuwe kaart staan namelijk ook zoete en hartige healthy pancakes én vegan freakshakes. Die zou ik ook nog wel eens willen proberen hoor! Dus als ik weer eens in Amsterdam ben ga ik hier zeker nog een keertje langs! Jij ook?

SNCKBR West
Kinkerstraat 106
1053EC Amsterdam
+31 20 891 5933

SNCKBR De Pijp
Van Woustraat 36
1073 LM Amsterdam
+31 6 86 36 86 09

SNCKBR Eindhoven
Willemstraat 1D
5611 HA Eindhoven
+316 24996162

Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

Vegan hotspot Amsterdam SNCKBR review

Vegan hotspot Amsterdam SNCKBR review

Vegan hotspot Amsterdam SNCKBR review

Vegan hotspot Amsterdam SNCKBR review

Vegan hotspot Amsterdam SNCKBR review Vegan hotspot Amsterdam SNCKBR review Vegan hotspot Amsterdam SNCKBR review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *