Review boxbites

Review boxbites

 

Review Boxbites

Laatst werd ik benaderd door Boxbites of ik misschien een doosje wilde ontvangen en mijn mening hierover wilde delen… Aangezien dit mij inderdaad een erg leuk en lekker concept leek, kon ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen! Dus bij deze…. De Boxbites! 🙂

 

Wat is Boxbites?

Boxbites is een concept waarbij je eens in de zoveel tijd (iedere 2 weken, 4 weken of eenmalig) een box thuisgestuurd krijgt met 18 gezonde en verantwoorde tussendoortjes* die natuurlijk, minimaal bewerkt en glutenvrij zijn. Denk aan nootjes, gedroogd fruit, energierepen en (suikervrije) chocolade. Op de website kan je alle tussendoortjes bekijken. Lijkt je iets niet lekker, dan kan je gewoon aangeven dat je die snack niet wilt ontvangen. Ook past de box gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet speciaal voor thuis te blijven. Je kan de box voor jezelf bestellen, voor op je werk óf als cadeau voor een vriend of vriendin. Laat je de box iedere 2 weken komen betaal je €28,- per box, laat je het iedere 4 weken komen betaal je €29,- per box en wil je een losse box bestellen kost het €30,- per box.

*De box op de foto’s is een proef boxje, in de ”echte” box zitten er dus 18 stuks!

 

Review boxbites

 

Wat vind ik van Boxbites?

Super concept! Ik hou van gezonde tussendoortjes 😉 Maar ik hou er ook van om af te wisselen en nieuwe dingen uit te proberen. Daarvoor is dit natuurlijk perfect. Daarnaast is iedereen tegenwoordig druk druk druk en is het soms lastig om gezond te snacken. Een goede voorbereiding is het halve werk als je een gezonde levensstijl wilt aanhouden. Het halen van gezonde tussendoortjes in huis is dus ook een must! Op deze manier vallen de tussendoortjes vanzelf op je deurmat en zal het iedere keer een verrassing zijn wat er in zit. Met gemiddeld €1,60 per tussendoortje is het niet heel goedkoop. Als je zelf een handje noten meeneemt ben je een stuk goedkoper uit. Dit is ook gezond, maar kan op den duur een beetje saai worden. Daarnaast ben je in de supermarkt of tankstation ook al snel dit bedrag kwijt voor tussendoortjes. Het voordeel van deze box is dat er veel variatie in zit. Qua voedingsstoffen bestaan de tussendoortjes vooral uit (gezonde) vetten en koolhydraten. In het eiwitrijke en koolhydraatarme schema wat ik nu volg mis ik dus een beetje de eiwitten. Maar dat is erg persoonlijk natuurlijk. En als laatste…… Zijn ze echt allemaal lekker!! Degene die ik heb gehad waren stuk voor stuk heerlijk. Ben altijd al fan geweest van de Nakd repen, maar ook de justnuts reep was erg lekker.

 

Review boxbites

Conclusie

Ik ben fan van het concept! Veel variatie, lekker, gezond, en voorbereid in een druk leven. Het is niet goedkoop, maar je betaalt natuurlijk ook voor een beetje gemak én goede/echte ingrediënten.

 

Wil je ook een Boxbites bestellen? Dat kan hier.

 

Myprotein

 

Liefs, Milou

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

 

Review boxbites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *