Princess slowjuicer review winactie

Een paar weken geleden ontving ik de allernieuwste slowjuicer van Princess. Ik kon niet wachten om hem te testen en heb dat natuurlijk ook meteen gedaan. Niet alleen vertel ik je in deze blog wat ik er van vind… Ook kan jij er één winnen!! 

Al langer zat ik te twijfelen om een slowjuicer aan te schaffen. Niet dat ik nou te weinig vitamines binnen krijg (denk ik), maar omdat het toch een mooie aanvulling is (geen vervanging) op je gezonde eetpatroon. Zeker in weekenden dat ik een feestje heb en waarvan ik weet dat ik niet zo snel een groot bord met groenten zal eten, heb ik graag een slowjuice in de koelkast staan!

Om jullie uit te leggen waarom slowjuices nou zo gezond zijn én om voorbeelden van goede en gezonde slowjuices te geven vroeg ik Cherith om deze gastblog te schrijven. Vorige week kon je dus al haar 3 favoriete slowjuices lezen. Maar deze week vertel ik je zelf over de Princess Slowjuicer Easy Fill.

Princess slowjuicer review winactie

Review Princess Slowjuicer Easy Fill

Om te beginnen schrok ik wel eventjes van het apparaat. Wauw, wat een ding! Best groot, maar volgens mij zijn alle slowjuicers dat wel. Ook moest ik eventjes puzzelen om alle onderdelen in elkaar te zetten, maar weet je eenmaal hoe het moet dan is het niet zo moeilijk meer.

Dit is de eerste slowjuicer die ik bezit en de eerste slowjuice die ik ooit maakte. Ik was dus enorm benieuwd hoe het zou werken. Ik begon met een sapje met komkommer, sinaasappel, citroen en bleekselderij. Dat gaat echt enorm snel, want je kan alles in grove stukken erin gooien. De sinaasappel en citroen ontdeed ik alleen van de harde schil en daarna kon hoppa alles zo de slowjuicer in.

Princess slowjuicer review winactie

Makkelijk Vullen Van Grote Stukken

Ook maakte ik een ander sapje met onder andere appel. De belofte is dat je er een hele appel in één keer in kan gooien. Dat wilde ik natuurlijk proberen en JA het lukte! Gewoon een hele appel, hoppa in de slowjuicer en hij werd met gemak geplet. Toen volgde mijn wortel/gember sapje. Hoe hard als wortel is, zo makkelijk werd ook dat geplet en vervolgens uitgeperst. De gember kon ik er ook zonder moeite doorheen krijgen. Lange stengels bleekselderij? Snijd ze doormidden (dus niet in kleine stukjes) en ze kunnen er al doorheen. Erg fijn, want zo ben je een stuk sneller klaar dan wanneer je alles in kleine stukken moet snijden.

Het maken van de sapjes ging dus super goed. Je kan er echt bijna alles (behalve tarwegras) mee juicen! De pulp die er uit komt is droog, maar wat dit betreft heb ik geen vergelijkingsmateriaal, dus of hij beter of slechter het sap eruit perst dan andere slowjuicers weet ik niet.

Princess slowjuicer review winactie

Slowjuicer Schoonmaken

Om alles schoon te maken ben je wel eventjes bezig, maar ook dit is iets wat ik van alle slowjuicers hoor. Maar omdat je er toch even mee bezig bent om het hele apparaat goed schoon te maken, zie ik het zelf niet zitten om er iedere ochtend eentje te maken, maar maak ik graag een voorraadje sap in het weekend voor de hele week. Je kan de sapjes 2-3 dagen in de koelkast bewaren of anders gewoon invriezen!

Als laatste is het erg handig dat er een “schenkstop” op deze Princess slowjuicer zit. De machine druppelt dus niet na op je aanrecht en je kan hem gewoon afsluiten zodat het sap erin blijft zitten.

Prijs

De prijs van deze slowjuicer is heel fijn! Hij is namelijk al te koop voor €131,- bij bol.com! Al zijn er een paar andere juicers van onder de €100, de prijs van de meeste slowjuicers ligt zo tussen de €200 – €400. Wellicht zijn die wel van betere kwaliteit, maar om eerlijk te zijn doet deze slowjuicer van Princess gewoon precies wat ik ervan verwacht! Heerlijke, gezonde sapjes vol vitamines en mineralen maken!

Princess slowjuicer review winactie

Princess Slowjuicer Winactie

En nu iets waar ik zelf enorm enthousiast over ben! In samenwerking met Princess mag ik namelijk één slowjuicer weggeven! Super gaaf hè? Je kan meedoen door de volgende stappen te volgen:

 1. Volg @HealthiNut en @Princess Nederland op Facebook.
 2. Laat onder de Facebook post weten waarom jij deze slowjuicer graag wilt winnen.
 3. Duimen!

De winnaar wordt a.s. zondagavond 28 mei bekend gemaakt, dus je hebt tot dan om mee te doen. Succes! Kan je niet wachten om te zien of jij gewonnen hebt, hier kan je de slowjuicer kopen.


En de winnaar is geworden: Viv Schobben. Zij heeft inmiddels bericht gehad. Gefeliciteerd!


Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

 

10 gedachten over “Princess Slowjuicer Review & Winactie”

 • Wow, wat een vette prijs. Om met het negatieve gedeelte te beginnen: jammer van dat schoonmaakwerk. Aan de andere kant is het inderdaad wel zo dat je ook een voorraadje kunt aanleggen. Het lijkt mij bijvoorbeel een uitkomst om op die manier geconcentreerd gembersap te fabriceren. Invriezen in een ijsblokjesvorm; ideaal. Maar ik zie het vooral als een voordeel dat je op die manier op makkelijke en smakelijke wijze je vitamines en andere gezonde stofjes kunt binnenkrijgen. En ik ben best een gezondheidsfreak.

 • Of je ‘m nou moet schoonmaken of niet….wat een toffe winactie is dit! En als je zulke lekkere sapjes kan klaarmaken met deze slowjuicer, dan heb je het schoonmaakwerk er wel voor over!
  Heb er hele goede verhalen over gehoord en ben ook heel erg benieuwd naar de werking en alle sapjes. Daarnaast kan je van het pulp van sommige groenten/fruit ook weer lekkere dingen maken, dus kom maar op….ik zit er klaar voor en ga alvast wat receptjes bedenken 😀 !

 • Hoi Milou!

  Toevallig zat ik vandaag het Voedings Kompas te lezen van Marjolein van de Energieke Vrouwen Academie en zij raadde een slowjuicer aan om makkelijk genoeg groentes en vitamines binnen te krijgen! Ik heb op bol.com zitten kijken, maar ze zijn inderdaad best prijzig! Ik heb nu sinds een paar maanden een burn-out, dus ik ben zoveel mogelijk aan het leren over voeding en hoe ik mijn lichaam kan helen en ondersteunen. Dit zou een perfecte aanvulling zijn, zeker nu!

  Liefs!

 • Als kersverse moeder van een tweede is het soms lastig om gezond te eten door de drukte maar denk dat mijn oudste dochter het fantastisch vindt om zelf sapjes te maken, 2 vliegen in 1 klap! Hij ziet er ook mooi uit vind ik

 • Jaaa! Die zou ik supergraag willen! Hier in het gezin zijn we dol op fruit en groenten. Lijkt me leuk om voor mijn kleintje gezonde sapjes te maken. En mijn oudste zou het super leuk vinden om ze zelf te maken! Hij maakt smoothies met paprika’s, tomaat en andere gekke dingen dus weet zeker dat hij met deze ook wel wat lekkers wil maken. Super gave prijs doe heel graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *