Post workout shake

Sinds ik mijn voedingsschema van Health Advies Breda heb gekregen, sla ik mijn post workout niet meer over! Eigenlijk at ik eerst nooit wat direct na mijn training, omdat ik daarna toch ging koken en avondeten, maar nu zou ik niet meer zonder kunnen. Erg fijn om weer even die tekorten op te vullen.

Maar wat eet ik dan precies? Een appeltje of banaantje voor de snelle koolhydraten om de glycogeen voorraden in je spieren weer op te vullen. En natuurlijk eiwitten in de vorm van een whey shake voor de spieropbouw. Alleen had ik laatst ineens zin om er een draai aan te geven. Dus zie hier mijn: kaneel-banaan post workout shake!

Post workout shake

Ingrediënten Kaneel-Banaan Post Workout Shake:

Bereiding Kaneel-Banaan Post Workout Shake:

  1. Stop alle ingrediënten in een blender, blend en daarna huppakee in een glas!
  2. Smullen maar!

Post workout shake

Macro’s Kaneel-Banaan Post Workout Shake:

  • 169 kcal
  • 16 koolhydraten
  • 2 vet
  • 29 eiwit

Ik zou het leuk vinden als je me laat weten wat je van deze kaneel-banaan post workout shakevond! Laat een berichtje achter in de comments. Ben natuurlijk ook altijd benieuwd naar andere ideeën of variaties!

 

Health advies breda

Liefs, Milou

Wil je me blijven volgen? Dat kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

Post workout shake

2 gedachten over “Post Workout Shake Met Kaneel en Banaan”

  • hmm, klinkt heerlijk!
    Ik maakte gister een shake met een bevroren banaan, 1 scoop Coffee caramel whey, een espresso-stick en water, ook heerlijk! en lekker verfrissend koud 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *