Nijmegen hotspot review Tati

Meteen na de eerste keer kon ik deze hotspot in Nijmegen toevoegen aan mijn lijstje met favorieten. Bij Tati zit je op je gemak, kan je heerlijk eten en zal je zeker nog een keertje terugkomen. 

Na mijn eerste keer bij Tati besloot ik dat ik de volgende keer mijn lieve vriendje zou meenemen. Lekker brunchen op een zondag. Relax. Quality time. Top!

Mijn vriend is natuurlijk de beroerdste niet en ging wel mee. Duh! Haha. Dus op een ietwat grijze dag stapten wij in de auto en begaven ons hongerig richting Tati.

Nijmegen hotspot review Tati

Nijmegen Hotspot REview: Tati

Hongerig dat wij waren kozen wij zo snel mogelijk wat van de uitgebreide menukaart. Niet na goed overleg natuurlijk. Want, zoals altijd, besloten wij om twee dingen te nemen en deze te delen. Er was echter zo veel lekkere keus, dat het best moeilijk was.

Uiteindelijk kozen wij voor een hartig gerecht en een zoet gerecht. Van alles wat dus. Zo kozen wij onder andere voor de vegan banaan pannenkoeken met banaan, pecans en maple siroop. Zó lekker!!

Nijmegen hotspot review Tati

Daarnaast konden wij de Waffle Eggs Benedict niet laten staan. Een heerlijke wafel met 2 gepocheerde eitjes, bacon en Hollandaisesaus. Wauw, dit was ook echt heerlijk. Wij houden allebei van de combi zoet-zout en dan heb je gewoon een winner door een wafel met ei, bacon en Hollandaisesaus te combineren!

Nijmegen hotspot review Tati

Ondertussen genoten wij van onze verse gember en munt thee en kletsen we wat af. Vooral ik dan. Haha! Kweeeekekekekekk… Oftewel mijn vriend’s imitatie van mijn geklets. Leuk zo’n vriend.

Gezellig

Het interieur van Tati is retro en gezellig. Tati ligt trouwens niet in het centrum van Nijmegen, maar in Nijmegen Oost. Overigens ook een hele leuke buurt met veel leuke tentjes.

Bij Tati houden ze van “happy & healthy food”. Nou, komt dat even goed uit… Ik ook! Ze hebben veel vegatarische en veganistische gerechten op de kaart staan, maar ook vlees- en visgerechten. Voor ieder wat wils dus.

Nijmegen hotspot review Tati

Je kan er terecht voor ontbijt, lunch en diner. En natuurlijk voor een koffie of thee met een stuk gebak.

Zet ons neer in een zaakje met een vitrine vol gebak en wij gaan niet weg zonder toetje! Zeker mijn vriend niet die nog een beetje honger had na het ontbijt. Vreetzak.

Nijmegen hotspot review Tati

Onvermijdelijk: Taart

Dus kozen wij nog twee taartjes uit. Uiteraard om gedeeld te worden. De chocoladetaart met peer, kardemom en amandel (tarwevrij), die natuurlijk erg lekker was.

Maar. Hij haalde het niet bij de pumpkin cheesecake. Wauw. Die was goed.

Nijmegen hotspot review Tati

Verder staan er echt nog talloze lekkere lunch en diner gerechten op de kaart. Iets wat ik heel snel eens moet gaan proberen. Ik ben op dit moment vooral benieuwd naar de vegan gerechten. En aan de kaart te zien heb ik meer dan genoeg keus en lijkt alles lekker.

Top, ik ga hier snel weer heen. Jij ook?

Tati
Koolemans Beijnenstraat 80
6521 EW Nijmegen
024-7370012

Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.


Nijmegen hotspot review Tati

Nijmegen hotspot review TatiNijmegen hotspot review Tati

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *