En weer mag ik een nieuwe gastblogger aan je voorstellen. Emilia maakt super lekkere recepten en prachtige foto’s! Daarnaast is ze een hele lieve meid en ben ik maar wat blij dat ik haar aan het team mag toevoegen! Welkom Emilia 🙂 Verder laat ik haar zichzelf natuurlijk even voorstellen… 


Gastblog Emillia – Hi! Ik ben Emilia, een foodie in hart en nieren, met een passie voor alles omtrent voeding en gezondheid. Je kunt het zo gek niet verzinnen of ik tover het voor je op tafel! Op mijn blog Emiels Kitchen deel ik dagelijks nieuwe artikelen, zoals verantwoorde recepten, tips and tricks en hotspots & reviews van restaurants en producten. Ik hoop je daarmee te inspireren dat gezond eten écht niet smaakloos en saai hoeft te zijn en dat je je gezonde leefstijl makkelijk naar another level kunt brengen! Toch is mijn belangrijkste doel om anderen op het hart te drukken dat balans zo van belang is in hun levensstijl. Voel je niet schuldig na het zoveelste stuk Tony’s en sla niet door met ‘gezond’ leven. Balance is the key!

Ik ben Emilia

Sinds 2017 ben ik trotse ambassadeur voor Women’s Health, waar we met de campagne #inshapemyshape proberen te benadrukken dat iedere shape uniek is. Er is maar één iemand zoals jij, en je mag er zijn zoals je bent! Be proud of that!

In het dagelijks leven ben ik gek op (liters) koffie drinken met vriendinnen, ‘studeren’ en nieuwe dingen leren, fotograferen, mooie stedentrips maken, boeken lezen, verre wandelingen maken met mijn hond Jalle, mijn havermoutje opfleuren, alle winkelstraten afstruinen op zoek naar hotspots en daarbij iets minder graag: ook meteen mijn rekening legen, tennissen, in de keuken duiken om te koken en/of te bakken of urenlang op de bank hangen met mijn grootste vriend: Netflix.

Gezond en steeds meer vegan

Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar atheneum, voor mij de laatste loodjes dus! Als scholier probeer ik zo gezond mogelijk te eten, koken en bakken, wat soms lastig is. Ze zien me op school alweer aankomen met een bak sla en wortels! Elke dag kook ik thuis met verse groenten en volkoren producten en probeer ik weer wat lekkers op tafel te toveren. De laatste tijd verdiep ik me steeds meer in een vegan lifestyle. Heel interessant om mee te experimenteren, want hoe kook je een volwaardige maaltijd zonder dierlijke producten? Koken verveelt dus nooit en ik kan er ook echt van genieten om uren in de keuken te staan, hoewel dat er soms toch bij inschiet. Lees: druk, druk, druk!

Daarnaast werk ik bij Le Pain Quotidien in Knokke, waar ik in mijn vakanties en weekenden te vinden ben. Het is een biologische bakkerij en restaurant ineen, waar ik met veel liefde heerlijke maaltijden voor je serveer en bereid! Ook in Nederland kun je Le Pain Quotidien vinden in Amsterdam en in Amstelveen. Mocht je ooit eens in Knokke zijn om te genieten aan de kust, kom dan zeker eens langs voor een granola parfait of pink latte!

Heerlijk, gezond en zoet!

Wat kan je van mij verwachten op de website van HealthiNut? Uiteraard een hoop heerlijkheid, met een zoet tintje en voornamelijk plantbased (of heel gemakkelijk te veganizen), maar ook inhoudelijke artikelen waarmee ik je probeer te helpen om een gezonde leefstijl te behouden. Uiteraard zijn suggesties altijd welkom! Anyways, er staat je een hoop te wachten de komende maanden!

Mocht je benieuwd zijn naar meer recepten of andere artikelen, kijk dan vooral even op mijn blog www.emielskitchen.com. Dat zou ik heel leuk vinden! Je kunt me uiteraard ook volgen op Instagram of op Facebook en vergeet niet om de website van HealthiNut regelmatig te checken 😉

Liefs, Emiel

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *