Mango en chocolade protein fluff

 

 

Protein fluff, het is inmiddels een hele hype op Instagram geworden, maar met een reden! Het is zo verdomde lekker, vult zo verdomde goed én heeft zo verdomde weinig calorieën! Nou dan wordt het wel populair natuurlijk 😉 

Zelf ben ik ook een enorme fan. Ik ben eens wat gaan experimenteren en kwam onder andere tot de volgende mooie combinatie: mango en chocolade protein fluff. Je maakt het in één keer, dus je hoeft niet twee verschillende protein fluff te maken voor de twee verschillende smaken. Mij niet gezien hoor 😉 Dus gewoon één protein fluff met twee verschillende smaken, win-win!

Mango en chocolade protein fluff

Ingrediënten Mango en Chocolade Protein Fluff (1-2 porties*):

*Als ik veel ijsklontjes gebruik kan ik deze portie delen met mijn vriend.

Mango en chocolade protein fluff

Bereiding Mango en Chocolade Protein Fluff:

 1. Mix de ijsklontjes en mango in een (sterke) keukenmachine of blender totdat het bijna gruis is.
 2. Voeg de micellar casein eiwitpoeder en eventueel natural flavoring drops toe. Voeg ook de melk beetje bij beetje toe (hoeveel je gebruikt ligt een beetje aan de hoeveelheid ijsklontjes) en mix totdat je een dik egaal beslag hebt waar alle (ijs)klontjes uit zijn.
 3. Voeg het mengsel toe aan een keukenmachine met klopper (of probeer het zelf met een handklopper) en laat de machine zo’n 3-5 minuten kloppen totdat je protein fluff in volume heeft toegenomen.
 4. Schep de helft van het mengsel eruit en vul alvast de helft van een schaaltje/bak.
 5. Voeg de cacao poeder toe aan de rest van het mengsel en zet de klopper en nog even op totdat de cacao er goed doorheen gemengd is.
 6. Voeg de chocolade protein fluff toe aan de mango protein fluff en garneer eventueel met wat extra mango en cacao nibs.
 7. Smullen maar!

 

Mango en chocolade protein fluff

Macro’s Mango en Chocolade Protein Fluff:

 • 231 kcal
 • 28 koolhydraten
 • 4 vet
 • 22 eiwit

Ik zou het leuk vinden als je me laat weten wat je van deze mango en chocolade protein fluff vond! Laat een berichtje achter in de comments. Ben natuurlijk ook altijd benieuwd naar andere ideeën of variaties! 

Myprotein

Liefs, Milou

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

Mango en chocolade protein fluff

Mango en chocolade protein fluff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *