Jaaa super leuk, aanstaande zaterdag en zondag wordt het Better Health Event gehouden in de RAI in Amsterdam. En het leukste is nog: zondag om 12.15 hou ik een inspirerende talk in de bloggers lounge van het event! 

Het Better Health Event is hét evenement voor natuurlijke gezondheid en op 6 en 7 oktober vindt de vierde editie van dit event plaats.

Twee dagen vol inspiratie en zorgeloos genieten van alles wat er te zien, te proeven of te ruiken is. Laat je inspireren door één van de vele toonaangevende sprekers, doe mee met creatieve en ontspannende workshops en verwen jezelf met de vele natuurlijke producten op de beursvloer!

Gratis naar het event?

En het mooie is, ik mag 100 gratis kaarten weggeven! Klik dan op deze link en gebruik de kortingscode BETTER HEALTH HEALTHINUT18 om jouw gratis kaartjes te bemachtigen 🙂

Het evenement wordt trouwens georganiseerd door voedingscoach Amber Albarda, maar verder zijn er talloze andere sprekers op het event te vinden.

Kom je naar mijn talk?

En ik dus ook! Super leuk! Op zondag 7 oktober sta ik om 12.15 in de bloggerslounge van het event en hou ik mijn talk over “De kracht van balans”. Daarna heb ik wat tijd om jou te ontmoeten, dus ik ben heel benieuwd of je er ook bij bent? 🙂

Tot dan?

Liefs, Milou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *