Marley spoon review

Wauw, wat werd ik weer bijzonder verrast deze week. Dit keer door Marley Spoon. Ik wist dat het lekker was, maar nu ze ook nog snellere én koolhydraatarme recepten hebben ben ik nog meer fan. 

Toen ik de mogelijkheid had om Marley Spoon te testen zei ik meteen ja. Een tijd geleden had ik hun box al eens eerder geprobeerd, maar iets zij mij dat ik het nog een keer moest doen. En je weet dat ik het altijd leuk vind om nieuwe dingen uit te proberen én mijn ervaring hierover te delen. Dus keek ik enorm uit naar de box die afgeleverd zou gaan worden.

Marley spoon review

Mocht je er niet mee bekend zijn, Marley Spoon bezorgt maaltijdboxen met lekkere recepten en precies de verse ingrediënten die je ervoor nodig hebt. Zo hoef je niet meer na te denken over welke recepten je gaat maken, het enige wat je moet doen is jouw 3 favoriete recepten selecteren uit de 12 weekrecepten. Dan krijg je jouw box gratis thuisbezorgd waarin je drie receptenkaarten vindt met alle stappen die je nodig hebt én precies de juiste hoeveelheid aan ingrediënten om het recept te bereiden. Zo hoef je dus geen ingrediënten te kopen en vervolgens maar half te gebruiken en de rest (vaak) weg te gooien. Super handig.

Marley spoon review

Écht heel erg lekker

Ik ben best wel een fijnproever en vindt iets dan ook niet snel heel erg lekker. Maar de recepten van Marley Spoon zijn gewoon écht allemaal heel erg lekker. Echt helemaal op smaak. Dat kon mijn vriend beamen die wel 5x “echt lekker Milou” heeft gezegd, haha.

Marley spoon review

Snel én koolhydraatarm

Zoals ik je al vertelde heb ik Marley Spoon al eens eerder uitgeprobeerd en hoewel ik toen al fan was, waren er (toen) twee dingen die ik toen niet heel fijn vond. Ten eerste was dat de hoeveelheid aan koolhydraten in één recept. Ik eet ‘s avonds vaak pas rond 8 uur en eet dan niet meer zo’n hele grote portie en laat daarom vaak de koolhydraatbron weg. De recepten waren toen best rijk aan koolhydraten dus dat sloot niet helemaal aan. Daarnaast was ik vaak best lang aan het koken, zo’n 30-40 minuten, langer dan normaal.

Maar…..

Marley spoon review

Dat hebben ze nu veranderd! Er zijn zowel koolhydraatarme áls snelle recepten te bestellen. Ik mocht twee recepten testen, waarvan de gnocci met feta (die was wel wat rijker aan koolhydraten (maar die koos ik omdat mijn vriend daar zo dol op is) en die stond binnen 30 minuten op tafel) en de kikkererwten salade met haloumi (koolhydraatarm én waar ik binnen 20 minuten mee klaar was).

Beide echt méga lekker, super op smaak en gewoon echt andere gerechten dan die ik zelf normaal gesproken kook.

Marley spoon review

En ik heb een kortingscode voor je…

Dus vind je het soms lastig om nieuwe lekkere recepten te bedenken? Vind je het soms best een gedoe om elke week weer lekkere dingen te bedenken? En heb je dan geen zin/tijd om alles los in de supermarkt te gaan kopen? Dan is de Marley Spoon box gewoon écht een uitkomst.

Zelf hebben mijn vriend en ik besloten om ook weer geregeld een box te bestellen. Kan nu alweer niet wachten op de lekkere recepten die erin zitten.

En het mooie is ik heb voor jou een kortingscode! Met de code HEALTHINUT krijg je namelijk €25,- korting op jouw eerste box. De korting is geldig van 1 mei tot en met 30 juni (alleen voor nieuwe klanten). Bestel dan hier jouw eerste box met 25 euro korting.

Zoals je al hoort: ik ben fan! Ik ben heel benieuwd. Heb jij het wel eens geprobeerd? Of ga je het proberen? Laat het mij weten in de comments hieronder of via Facebook/Instagram. Als je het gaat proberen, alvast eet smakelijk 😉

Liefs, Milou

 

—— Deze post is geschreven in samenwerking met Marley Spoon ——

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *