Hotspot Yoghurt Barn Nijmegen Winactie

Jeej, er is een Yoghurt Barn vestiging in mijn eigen stadje: Nijmegen! De opening was al bijna twee maanden geleden, dus hoog tijd dat ik er een blog over schrijf. Ik vertel je namelijk niet alleen over Yoghurt Barn zelf, ook mag ik iets weggeven! 

Al sinds een paar jaar ben ik fan van Yoghurt Barn. Dé plek waar je heerlijkste yoghurtjes met allerlei toppings kan krijgen. Van super gezond tot heerlijk ongezond. Naast yoghurt hebben ze nog zo veel meer: van croissantjes tot high tea’s en van gezonde taartjes tot havermoutjes. Mocht je niet van yoghurt of de lactose houden hebben zij zelfs soja en kokosyoghurt. Echt voor ieder wat wils dus.

Hotspot Yoghurt Barn Nijmegen Winactie

Tijdens een vakantie stuitten Wouter en Esther – de eigenaren – op alle frozen yoghurt tentjes in Spanje. Geïnspireerd door dat idee bedachten zij zich: als dat in Spanje zo goed werkt, waarom zou yoghurt – in één van de grootste zuivellanden ter wereld – dan niet in Nederland werken?

Ongeveer een jaar later leidde dat tot hun eerste vestiging in Utrecht. Nu jaren later zijn er meer dan 10 vestigingen. Eigenlijk zijn zij nog steeds de enige in Nederland die een echt “yoghurt concept” hebben. Bekijk hier maar eens hun menukaart. Ik ben al sinds het begin fan en nadat ik al meerdere keren in Amsterdam heb gegeten zijn ze nu dus ook gevestigd in Nijmegen!

Hotspot Yoghurt Barn Nijmegen Winactie

Yoghurt Barn Nijmegen Opening

Toen ik hoorde dat Yoghurt Barn naar Nijmegen kwam, kwam er ineens een idee naar boven. Wat nou als ik hier een event voor de lokale bloggers organiseer? Zo kan Yoghurt Barn hun nieuwe vestiging laten zien en hebben wij de kans om eens met alle bloggers uit de buurt van Nijmegen samen te zijn. Win-win toch?

Ik trok mijn stoute schoenen aan en mailde de eigenaar. Super leuk, want Wouter was meteen enthousiast. Uiteindelijk hebben wij samen met 9 lokale bloggers heerlijk mogen genieten van een soort mix tussen de brunch en high tea die Yoghurt Barn normaal gesproken serveert. Helemaal onderaan de blog post vind je een volledige foto impressie.

Hotspot Yoghurt Barn Nijmegen Winactie

De vestiging in Nijmegen heeft net als de meeste vestigingen die ik ken de bekende mooie muur met oude stenen. Oh my, als ik die eens in mijn huis zou kunnen stoppen! Verder is het een hele grote en ruime vestiging met enorm hoge muren. De styling is ook weer zó mooi gedaan. Ik zou zo degene die dat heeft gestyled carte blanche geven in mijn huis! I love it!

Uiteindelijk was iedereen super enthousiast en heeft zijn buikje heerlijk vol gegeten. Ze gingen naar huis met een leuke goodiebag met zowel iets lekkers van Yoghurt Barn als deze vegan brownie muffins uit mijn oven! Ik zeg: het was een geslaagd event! Dus nogmaals bedankt Yoghurt Barn voor de mogelijkheid om dit te organiseren!

Hotspot Yoghurt Barn Nijmegen Winactie

Yoghurt Barn Nijmegen Winactie

Om ook jullie mee te kunnen laten genieten van de nieuwe vestiging mag ik 2x een Barn Breakfast (=medium yoghurt special & croissant of oerbrood & koffie, thee of cappuccino) of Barn Lunch (=medium yoghurt special & bananenbrood of oerbrood & biosapje) bij de vestiging in Nijmegen weggeven.

Wil jij dat winnen? Volg dan de volgende stappen:

  1. Like Yoghurt Barn en HealthiNut op Facebook.
  2. Laat onder de Facebook post weten of jij een Barn Breakfast of Barn Lunch zou willen winnen en tag degene met wie jij die wilt delen.
  3. Duimen maar!

Ik maak a.s. zondag 7 mei in de avond de winnaar bekend. Succes!!

En win jij nou niet? Dan zou ik gewoon een keertje zelf langsgaan 😉 Ze zitten op de Lange Hezelstraat 13 in Nijmegen!

Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

Hotspot Yoghurt Barn Nijmegen Winactie

Hotspot Yoghurt Barn Nijmegen Winactie

Hotspot Yoghurt Barn Nijmegen WinactieHotspot Yoghurt Barn Nijmegen Winactie

Hotspot Yoghurt Barn Nijmegen Winactie Hotspot Yoghurt Barn Nijmegen Winactie Hotspot Yoghurt Barn Nijmegen Winactie

Hotspot Yoghurt Barn Nijmegen WinactieHotspot Yoghurt Barn Nijmegen Winactie Hotspot Yoghurt Barn Nijmegen WinactieHotspot Yoghurt Barn Nijmegen Winactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *