En er staat weer een nieuwe vlog online! Ik ging samen met mijn vriend 6 daagjes naar Ibiza en laat jullie heel veel zon, zee, lekker eten, feestjes en bubbels zien! 

Ibiza is echt mijn favoriete eiland en het is inmiddels alweer de 4e keer dat ik hier ben geweest. Dit keer moest mijn vriend ook tweemaal draaien als DJ, dus dat maakte het extra speciaal! Verder hebben we veel gefeest, super gezellig met vrienden opgetrokken en heerlijk gegeten bij o.a. La Paloma, Aubergine, The Skinny Kitchen en Passion Cafe.

Er komen trouwens meer en meer YouTube filmpjes aan. Niet alleen van mijn dagelijkse bezigheden en vakantie’s, maar ook informatieve filmpjes en mijn tips en tricks op het gebied van gezondheid, mindset en zelfliefde! Dus abonneer je alvast op mijn kanaal, dan mis je ze niet 🙂

Kijk je mee?

Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN?
DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *