Healthy RAW High Tea

Healthy RAW High Tea

 

Toen ik een paar weken geleden de uitnodiging kreeg voor de Baker & Moore Healthy RAW High Tea was ik meteen enthousiast! High tea? YES! Healthy? YES! Raw? Daar heb ik goede én slechte ervaringen mee gehad… Dus ik was benieuwd!

 

Healthy RAW High Tea

Baker & Moore

We werden verwelkomd met super mooi en gezellig gedekte tafels. 20 Foodies uit de omgeving en zelfs van verder weg waren op deze Healthy RAW High Tea afgekomen. Het was meteen gezellig en we konden bijkletsen met degenen die we al kenden, nieuwe foodies leren kennen én natuurlijk kennismaken met de eigenaar van dit leuke zaakje.

Al snel gingen we zitten en werd er met smart gewacht op de hapjes! De tea werd alvast ingeschonken en ook stonden er al twee sapjes op tafel (later bleek dit een gazpacho soepje te zijn en een slowjuice – beiden erg lekker!). Toen kwamen de super mooie etagères met hapjes, zowel hartig als zoet! Maar we moesten nog even wachten want Paul Bakker, de eigenaar, wilde natuurlijk eerst even een welkomstpraatje houden. Dit was erg inspirerend! Want zo vertelde Paul dat hij tijdens zijn wereldreis erachter kwam dat hij zijn passie achterna moest gaan en is daar ook meteen zijn business plan gaan uitschrijven. De voorbereidingen en planning hebben lang geduurd, maar hij wilde er zeker van zijn dat het goed zou zijn en dat het concept zo zou worden als hij in zijn hoofd had. Na investering te hebben gekregen via crowdfunding is hij, met zijn vriendin op de achtergrond, kei hard gaan werken om het werkelijkheid te laten worden. En dat is gelukt! En zeker te zien aan dit zaakje.. Hier zitten duidelijk mensen met passie achter!

 

Healthy RAW High Tea

 

Healthy RAW High Tea

En dan nu…. De hapjes! Naast de thee en sapjes stonden er dus de prachtige etagères op tafel! Had ik trouwens al gezegd dat deze high tea zowel gluten als lactose als suikervrij is? Nou, bij deze dan 🙂 Dus van onder naar boven: glutenvrije broodjes met avocado en met zelfgemaakte hummus. Beiden erg lekker en het was zeker niet te merken dat de broodjes glutenvrij waren (deze zijn namelijk meestal niet erg lekker). Kleine kanttekening: van mij had het iets zouter mogen zijn… Maar dan eet ik zelf ook wel redelijk zout hoor… Anyway, tip om toch wat peper en zout op tafel te zetten! Op de middelste rij lagen bites van Sue – zoet zonder suiker. Verschillende smaken kwamen voorbij zoals mocca, chocolate cheesecake, lemon cheesecake, chocolate peanuts, dark chocolate… Kortom, errug lekker!! Om van te smullen!! Ook de bovenste laag met truffels gemaakt met o.a. dadels/kokos en dadels/chocolade waren om je vingers bij af te likken!!

Al met al heb ik een super gezellige middag gehad en heb ik heerlijk gegeten! Met mijn buikje vol en rond ging ik huiswaarts. Maar…. Hier kom ik zeker nog een keertje terug als ik in Rotterdam ben!

 

Ook interesse in deze Healthy RAW High Tea? Reserveren kan hier en dat zou ik wel doen… Want ze zitten voor de weekenden al een paar weken van tevoren vol!

 

Healthy RAW High Tea

 

Healthy RAW High Tea

 

Healthy RAW High Tea

 

Healthy RAW High Tea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *