Saladebar MUNT

Healthy Hotspot Nijmegen

Afgelopen zomer wilden mijn vriend en ik ergens lekker gaan eten. Maar met onze vakantie naar Italië in het verschiet, wilden we dat dit toch wel gezond zou zijn. Saladebar MUNT in Nijmegen stond al langer op ons lijstje, dus was de keuze snel gemaakt.. Op deze heerlijke warme dag zou een salade als avondmaal er wel goed in gaan! Deze healthy hotspot Nijmegen is echt een aanrader!

Saladebar MUNT

Saladebar MUNT

Na een middagje shoppen kwamen we om 6 uur aan bij Saladebar MUNT. Er stonden al een aantal mensen in de rij om de salades mee naar huis te nemen. Dat kan dus ook! Jammer dat ik niet in de buurt woon 😉 We gingen aan een van de tafeltjes buiten zitten en bekeken de menukaart. De twee meiden die de saladebar runnen hebben alvast een vijftal salades samengesteld, maar je kan ook zelf alle ingrediënten van je salade kiezen. Never chance a winning team dachten wij, dus we namen twee van de samengestelde salades. Mijn vriend ging voor de Feta salade, met extra kip en avocado. Ik ging voor de Garnalen salade, met extra radijsjes en avocado.
Saladebar MUNT

De Salades

En toen kwamen ze… Twee mega grote borden met overheerlijke salades! Want dat waren ze! Een van de meiden zei nog, als jullie het niet opkunnen dan hebben we bakjes om het mee te nemen hoor. We lachten allebei en dachten we krijgen dit wel op! En wat denk je… Ik kreeg het op… Maar mijn vriend niet!!! Hihi! Nou moet ik zeggen dat zijn salade ook wel erg vullend was hoor, met veel feta, kikkererwten en zoete aardappel en dan ook nog eens extra kip en avocado! 😛 Toch heb ik erom moeten lachen!

Verder staan er nog biologische yoghurt, een gezonde brownie en bananenbrood op de kaart. Hier hebben wij niet van geproefd (er was geen gaatje meer, haha), maar ik heb van horen zeggen dat die gezonde brownie ook errug lekker is!
Saladebar MUNT

Conclusie Saladebar MUNT

Een heerlijk tentje met super gezonde salades. Voor ieder wat wils omdat je zelfs je eigen salade kan samenstellen. Een mooie gezonde toevoeging aan de eetgelegenheden in Nijmegen!

Saladebar MUNT

 

Saladebar MUNT
Saladebar MUNT

2 gedachten over “Healthy Hotspot Nijmegen: Saladebar MUNT”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *