healthy hotspot arnhem anne max

Anne & Max zit nu ook in Arnhem! Ik ging met mijn vriend langs om te genieten van een zondagse brunch. En of het lekker was…. Dat lees je nu in: healthy hotspot Arnhem: Anne & Max 🙂 

Healthy Hotspot Arnhem: Anne & MAx

Vorige week mocht ik bij Anne & Max langskomen voor een lekker ontbijt. Met een ontbijt kan je mij altijd wel blij maken dus ik keek er ook erg naar uit! Doordeweeks kan je ontbijten tot en met 12 uur, maar op zondag serveren ze hun ontbijt menu zelfs de hele dag. Dus konden we er mooi een brunch van maken en waren we om 13 uur in Arnhem.

healthy hotspot arnhem anne max

Warme gezelligheid

Het was een van de eerste koudere dagen en het regende buiten, bah! Gelukkig kwamen we zodra we de drempel over stapten in een warme en gezellige huiskamer. Ik noem het huiskamer, omdat dat is wat zij in eigen woorden ook proberen uit te stralen. Ik moet zeggen dat is helemaal gelukt! De sfeer is warm, gezellig en er staan verschillende kleine tafeltjes, hogere bartafels en lekkere lounge stoelen in het zaakje. (Zie onderaan de post voor sfeerfoto’s). Ik vraag naar Michiel, de vestigingsmanager, en hij verwelkomt ons enthousiast! We gaan aan een tafeltje zitten en bestellen een cappuccino en een latte macchiato met salted caramal. Ja, je hoort het goed! En lekker dat ie was!

healthy hotspot arnhem anne max

Healthy hotspot

Is het echt een healthy hotspot? Niet in de zin van alles is suiker, gluten, blablabla vrij, maar wel om het volgende. Hun visie is namelijk gericht op “vers & huisgemaakt” en “biologisch & echt”. Zij zorgen voor lichte, gezonde, lekkere en verse producten voor elk moment van de dag. Ze maken al hun taarten, scones, soepen, sandwiches en sappen vers in hun eigen keuken. Ook werken zij zoveel mogelijk met biologische, fairtrade en ambachtelijke producten, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. En daar hou ik van! Hun missie is dan ook om hun gasten steeds weer te verrassen met pure en eerlijke producten die met zorg worden bereid en met oprecht enthousiasme worden geserveerd. En dat werd het!

healthy hotspot arnhem anne max

Het Menu

De menukaart is zeer uitgebreid. Je kan er terecht voor een klein tot groot ontbijt, lunch, high-tea, taarten, sapjes en ze hebben zelfs speciaalbiertjes. Wij kwamen voor een ontbijt/brunch en aangezien wij allebei van zoet én hartig houden viel onze keuze al snel op het “ontbijt voor 2” met verse croissantjes, desembrood, kletzenbrood, oeuf en cocotte met zalm of bacon, oude kaas, avocado, roomboter, landgoedjam, lemon curd, huisgemaakte hazelnootpasta, griekse yoghurt met vers fruit, chiapudding en een kan verse jus. Bijna te veel om op te noemen en ook bijna te veel om op te eten, haha! Maar als zo’n plank met heerlijkheden dan voor mij staat: dan vind ik wel een manier om het op te krijgen 😉 Het was in één woord: genieten! Het brood was heerlijk van smaak, de oude kaas proefte écht, heerlijk met wat avocado en rucola eroverheen, de biologische huisgemaakte hazelnootpasta op het nog warme knapperige croissantje smaakte hemels en de oeuf en cocotte met zalm was ook een heerlijke warme toevoeging op het geheel.

healthy hotspot arnhem anne max

Passie voor de zaak

Michiel, de vestigingsmanager, kwam ook nog even bij ons aan tafel zitten. Ik was namelijk wel benieuwd wie er achter dit zaakje zat. Het blijkt een hele enthousiaste en gepassioneerde franchise ondernemer te zijn die Anne & Max in Arnhem heeft opgezet. Het is open sinds juni dit jaar en het loopt al goed! Michiel spreekt met passie voor zijn zaak en dat zie je ook aan de sprankeling in zijn ogen. Kijk, daar hou ik nou van! En dat zie je dan ook weer terug in het eten, de sfeer en het personeel.

healthy hotspot arnhem anne max

Taarten, scones en gebak

Al de hele tijd stond ons tafeltje vlak voor de vitrines met taarten, gebak en muffins. Vanuit mijn ooghoek had ik alles al goed kunnen bekijken, maar tja, dat paste er écht niet meer bij hoor. Ook mijn vriend keek zijn ogen uit en wilde graag nog een gebakje meenemen maar huis. Dus gingen wij niet alleen met een volle buik naar huis, maar ook nog met een chocolatetaart en carrot cake. #vreetzakken. “Ach, volgende week gewoon wat extra op onze voeding letten”. Dus ‘s avonds bij de thee konden wij nogmaals genieten en ook de taartjes waren om van te smullen.

healthy hotspot arnhem anne max

Dikke aanrader

Ik ben dus echt super enthousiast over deze vestiging van Anne & Max in Arnhem. Joost en ik hebben ontzettend genoten, quality time gehad samen en onze buikjes heerlijk vol gegeten. Dikke pluim voor Michiel en het personeel, voor de sfeer en voor het eten! Deze hotspot in Arnhem is dus zeker een aanrader!

Wil jij ook gaan? Onderstaand het adres en hun gegevens:

Bakkerstraat 50
6811 EH Arnhem
T: 026-2051577
E: arnhem@annemax.nl

 

Myprotein

Liefs, Milou

 

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAN KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAM EN BLOGLOVIN

healthy hotspot arnhem anne max

healthy hotspot arnhem anne max

healthy hotspot arnhem anne max

healthy hotspot arnhem anne max

healthy hotspot arnhem anne max

healthy hotspot arnhem anne max

 

 

 

2 gedachten over “Healthy Hotspot Arnhem: Anne & Max”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *