sportkleding black

Ik kwam weer eens op www.zalando.com terecht en stuitte eigenlijk vrijwel meteen op de advertentie “New trend: all black”. Whoohoo daar maak jij mij blij mee… I loooove black! 

Dus dacht ik… Misschien is het wel leuk om voor jullie op een rijtje te zetten welke super toffe – en zwarte – sportkleding op dit moment héél high op mijn wish list staat. Van Adidas tot Nike en van Jogha tot Nike. Tja… Ik blijf een Nike fan.

 

Sportkleding black

sportkleding black

 

Deze top en broek van Adidas zouden echt perfect samen gaan! Die broek lijkt mij geweldig. Ik houd echt van zo’n hoge en brede band zodat ie lekker over mijn buikje heen zit 😉 Op die manier kan je er ook zo’n leuke korte top op dragen! Is het al bijna Sinterklaas?

Wil jij ze ook? De top kan je hier kopen voor €34,95 en de broek hier voor €69,95.

sportkleding black

Deze sportbh van Nike is toch té stylish? De achterkant is erg mooi en zal bijvoorbeeld onder de top hieronder super mooi staan! Er lijkt niet super veel support in te zitten, maar hij schijnt wel geschikt te zijn voor fitness en aan de comments onder het artikel te lezen is hij daar ook goed voor geschikt!

Koop de bh hier voor €44,95.

sportkleding black

sportkleding black

Ook dit lijkt mij een super mooi setje, zowel de top als de broek zijn van Nike. Die broek is toch gewoon té mooi?! En die top…. Daar heb ik er ook al 2 van in andere kleuren 😉 Ik ben gewoon helemaal fan van die blote rug! Dus wellicht wordt er binnenkort een nieuwe aan mijn collectie toegevoegd….

Koop de mooie top hier van €39,95 voor €31,95 en de broek hier voor €59,95.

sportkleding black

sportkleding black

Ook Jogha blijft een favoriet! Eerlijk gezegd heb ik dit broekje al in mijn kast liggen 😉 Ze zitten gewoon zo fijn en met dit weer helemaal perfect. Ik trainde vorige zomer ook altijd in korte broekjes, in die strakke van Nike. Alleen kropen de pijpen van deze broekjes eigenlijk altijd op, waardoor ik óf een beetje erg bloot rond liep, óf ik continue aan het trekken was… Dat heb ik dus niet meer met deze broekjes! Ben je trouwens bang dat ze erin kunnen kijken? Dat gebeurt niet, want er zit gelukkig een strak broekje ín die alles netjes bedekt. Deze top heb ik al in twee andere kleuren, ik ben fan van de diep uitgesneden zijkanten! Ook draag ik hem vaak onderin met een knoop erin, wellicht een tip 😉

Je koop het broekje hier van €39,95 voor €23,99 en de top hier voor €34,95.

 

sportkleding black sportkleding black

Ook de H&M mag in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken met hun fantastische nieuwe sportcollectie! I’m in love! Vooral op dit setje. Dit top lijkt me gewoon zo mooi zitten en ik denk dat je mooie gespierde schouders en rug er super in uit zullen komen! En dit broekje, tja… Een los broekje met strak broekje eronder om tijdens de hip trusts niet de hele sportschool mee te laten genieten van je intieme delen. Ik zeg: top!

Je koop de top hier voor €14,99 en het broekje hier voor €17,99. Ik denk dat ze héél snel in mijn shoppingbag gaan…..


sportkleding black

En last, but definitely not least…. De Nike Metcon 2!! Ten eerste, er zit zwart in dus ze tellen voor deze post. Hihi. Zelf lijkt mij een all black outfit met deze schoenen gewoon te tof! Ten tweede, ze liggen al een weekje in mijn kast 😉 Sterker nog, ze zitten in mijn sporttas want ik heb ze al een paar keer aangehad! Ze lopen echt super fijn en de twee keren dat ik ze aangehad heb, heb ik meteen van twee verschillende personen de vraag gekregen of ik nieuwe schoenen had?! Één ding is dus zeker, ze vallen op 😉

Ook in love? Koop ze hier, zelfs van €134,95 voor €107,95!

En, wat vinden jullie van all black voor sportkleding?!

Myprotein

Liefs, Milou

 

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *