Marley spoon goede voornemens

Het is bijna het einde van 2018, tijd om vooruit te kijken naar goede voornemens voor 2019. Marley Spoon vroeg mij om stil te staan bij mijn goede voornemens en hoe zij daaraan zouden kunnen bijdragen. 

Mijn goede voornemens voor 2019

Hoe je het ook went of keert, zo net voor de jaarwisseling sta je toch vaak stil bij hoe het jaar is geweest én bij goede voornemens voor het jaar dat gaat komen. Hoewel ik het zelf liever focuspunten wil noemen, want “goede voornemens” zijn vaak die dingen die na een aantal weken of maanden weer mislukken. 

Maar goed, het is nu een mooi moment van reflectie en vooruitkijken en ik deel graag mijn goede voornemens of focuspunten met je. 

Dit jaar heb ik drie punten gekozen waar ik de focus op ga houden. Een punt op persoonlijk vlak, zakelijk vlak en de combi daartussen 😉 Kies je er meer dan 3 dan raak je makkelijk de focus kwijt. Daarnaast is mijn allerbeste tip om je goede voornemens vol te houden om ze concreet te maken. Bijv. hoeveel keer of hoeveel tijd per week besteed je aan je voornemen of doel? 

Oké, hier komen ze:

  1. Persoonlijk: Elke week plan ik minimaal één blok van 2 uur in voor self-care en een momentje voor mijzelf. 
  2. Zakelijk: Ik investeer dagelijks minimaal 10 minuten om te lezen (boeken op zakelijk vlak, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en coaching vlak) zodat ik mijzelf blijf ontwikkelen. (Elke dag 10 minuten lezen = 1 boek per maand = 12 boeken per jaar)
  3. Ik zorg voor een mooie balans tussen werken en vrije tijd/ontspanning. Hoe maak ik dat concreet? Door minimaal 1 compleet vrije dag per week te nemen plus dagelijks in te checken bij mijzelf om te voelen of de balans nog goed is en ik eventueel meer nodig heb. 

En wat betreft dat laatste voornemen komt Marley Spoon goed van pas. 

Marley spoon goede voornemens

Hoe draagt Marley Spoon bij aan mijn goede voornemens?

Ook al ben ik ooit begonnen als echte foodblogger, tegenwoordig vind ik het soms lastig om wekelijks met nieuwe ideeën voor recepten te komen. Niet dat ik het niet kan, maar puur omdat ik er de tijd niet voor neem. 

Ik wil graag lekker en voedzaam eten, maar het liefste ook variëren, zodat het niet saai wordt om steeds hetzelfde te eten. En daarbij is Marley Spoon zo fijn! 

Ik hoef niet naar nieuwe recepten te zoeken, niet alles in de supermarkt bij elkaar te zoeken (en dan weer de helft van de dingen overhouden omdat ik niet alles gebruik) en niet na te denken tijdens het koken (en gewoon “domweg” de stappen te volgen). 

Zo ervaar ik gewoon veel meer rust, kan ik meer tijd besteden aan ontspanning én weet ik zeker dat ik super lekker eet! 

Op deze foto’s zie je twee heerlijke gerechten: gele curry-kokossoep en kikkererwten-shakshuka. Allebei zo smaakvol. 

Marley spoon goede voornemens

Wat is Marley Spoon en hoe werkt het? 

Eigenlijk werkt het heel simpel. Je kiest 2, 3 of 4 gerechten uit een totaal van 12 week recepten (en vanaf week 4 in 2019 kan je zelfs uit 20 recepten kiezen). Er is keuze uit vlees, vis, vega en soms vegan recepten. Dan krijg je een doos thuis met daarin receptenkaarten waarin de stappen heel makkelijk staan uitgelegd en precies de juiste hoeveelheid verse ingrediënten. Zie foto’s helemaal onderaan de blog voor de doos, de zakken en inhoud.

Je kan elke week een box laten komen, maar ook gewoon een week (of meerdere) op pauze zetten en alleen een box laten komen wanneer het jou uitkomt (dat doe ik vaak). 

En het mooiste? De gerechten zijn gewoon altijd super smaakvol en lekker! En ik ben daar kieskeurig in 😉 

Marley spoon goede voornemens

Speciaal voor jou een fijne korting

Wil je Marley Spoon nou ook graag een keertje proberen? Voor nieuwe klanten krijg je nu 50% korting op de eerste box met kortingscode HEALTHINUT2019.

Je kan nu dus je eerste box proberen al vanaf €18,-. Klik hier om jouw eerste box te bestellen. 

Heb je vragen? Kan je ze altijd aan mij stellen! En ben ook heel benieuwd wat jouw goede voornemens voor 2019 zijn. Voel vrij om ze met mij te delen! 

Een hele fijne jaarwisseling en tot volgend jaar 🙂 

Liefs, Milou 

Marley spoon goede voornemens

Marley spoon goede voornemens

Marley spoon goede voornemens

 

—— Deze blog is geschreven in samenwerking met Marley Spoon ——

2 gedachten over “Mijn goede voornemens in één box?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *