Ik zoek gastbloggers! Ik heb hier heel lang over getwijfeld omdat HealthiNut toch wel een beetje mijn trots is en ik het daarom ook spannend vind om iets uit handen te geven. Toch heb ik besloten om niet alleen meer mijn eigen content op mijn blog te plaatsen, maar om inspirerende gastbloggers ook een mooi plekje te geven! Ik ben daarom op zoek naar 2 soorten gastbloggers: 

 

  1. Gastbloggers met een inspirerend verhaal.
    Dit mag wat mij betreft van alles zijn als het maar aansluit bij mijn blog: veel afgevallen, eetstoornis overwonnen, juist aangekomen vanuit ondergewicht, balans gevonden, van onzeker naar zeker getransformeerd of iets anders wat jij denkt dat mijn volgers kan inspireren! Het mag dus zowel fysiek als mentaal zijn. Dit zal gaan om een eenmalige post.
  2. Één gastblogger die 1 of 2 keer in de maand een gezond, simpel en heerlijk recept wilt delen.
    Wat ik daarmee precies bedoel kunnen wij het in een persoonlijk gesprek over hebben. Ook vind ik het wel erg belangrijk dat de foto’s van goede kwaliteit zijn. Foto’s die aansluiten bij de huidige fotografie op mijn blog, met veel licht en het liefste met een spiegelreflex camera genomen (sorry voor de eisen, haha). Voor deze gastblogger ben ik dus op zoek naar iemand die een passie heeft voor gezond eten én voor fotografie.

 

Gastbloggers Gezocht!

Herken jij jezelf in één van de twee gastbloggers? Heb jij altijd al willen bloggen, maar nooit zelf een eigen blog willen/kunnen opzetten? Dan is dit dé kans om toch jouw inspirerende verhaal of jouw passie te delen met vele volgers!

Ben jij geïnteresseerd? Stuur mij dan een mailtje naar info@healthinut.com met een korte intro over wie jij bent en wat voor een soort gastblogger je graag zou willen worden. Ook ben ik in het kort benieuwd naar jouw inspirerende verhaal of een voorbeeldrecept en foto.

 

Lieve mensen, ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties! Ik zou het super vinden om ook jullie verhalen en recepten met mijn volgers te mogen delen.

 

Myprotein

Liefs, Milou

 

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *