fitgirl fair winactie

Op 6 november wordt de eerste Fitgirl Fair van Nederland gehouden. En jij kan erbij zijn! 

Wat is de Fitgirl Fair?

Een echte “fitgirl” fair… Wat leuk! De Fitgirl Fair richt zich op een healthy body en mind door een optimale lifestyle. Het is een lifestyle event waar fit, food, health en mind samenkomen. Voor iedereen die al actief bezig is met de hele “fitgirl” lifestyle óf voor als je hier mee wilt beginnen. Wat ik zelf top vind is dat het niet alleen op een healthy body, maar zeker ook op een healthy mind is gericht! 
fitgirl fair winactie

Zoals ze zelf zeggen zijn er verschillende “fitguru’s” die workshops en lezingen komen houden. Zo komen onder andere de fantastische meiden van Getoutofyourfatsuit, Aranka van der Voorden, Lisa van Cuijk, Faya Lourens, Remco Kroes en Judith Noordzij om de bezoekers te inspireren! Daarnaast staan er verschillende bedrijven, zoals Hello Fresh, Nakd, Decathlon, Health Advies Breda en Personal Body Plan. Meer info vind je op www.fitgirlfair.com.

fitgirl fair winactie

Fitgirl Fair Winactie

Kortom, een dag vol met eten, sporten, workshops, inspiratie en meer! Wil jij hier bij zijn? Dat kan! Je kan hier kaartjes kopen óf meedoen met mijn winactie. Ik mag namelijk 2 kaartjes weggeven voor de Fitgirl Fair!

fitgirl fair winactie

Hoe kan je meedoen?

 1. Like de Facebook pagina van Fitgirlfair en/of zet je op aanwezig op de evenement pagina.
 2. Laat hieronder in de reacties (of op mijn Instagram of Facebook) weten met wie én waarom jij de kaarten wilt winnen.

Aanstaande zondag 30 oktober maak ik de winnaar bekend!


Edit 30 okt: En de winnaar is: Luca (gereageerd hieronder op mijn blog)! ☺️ Jij hebt de 2 kaartjes voor de Fitgirl Fair gewonnen! Stuur me een mail op info@healthinut.com en de tickets komen jouw kant op!


Myprotein

Liefs, Milou

 

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAN KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAM EN BLOGLOVIN

13 gedachten over “Fitgirl Fair Winactie: Win 2 kaarten voor de Fitgirl Fair op 6 november”

 • Ik doe mee met de fitgirl fair winactie omdat ik ondertussen nu bijna een jaar 3,4x in de week aan het sporten ben samen met mijn zus en wij kunnen nog wel wat enkele tips & tricks gebruiken! Het zou leuk zijn als we hier samen naartoe kunnen!

  Groetjes Sanne

 • Wauw wat een leuke winactie! Ik wil hier heel graag bij zijn met Esther Snoeijs (@healthysnoes), want wij zijn gek op sporten en gezond eten, en dan natuurlijk het liefst samen!

  Liefs, Jennifer

 • Whaa super leuk!! Ik zou graag met Cindy willen gaan. Waarom? Omdat zij in alle drukte tijdens haar specialisatie opleiding in de verpleegkunde dit healthy event heeeel goed kan gebruiken. Even wat anders!! Dus ik ga heeeel hard duimen dat wij een healthy fitgirl middagje kunnen delen. Met al die inspiratie kunnen wij nog flink aan de slag om in 2017 happy en fit rond te kunnen lopen!! Liefs Linda

 • Ik wil hier ZOO graag bij zijn met m’n beste vriendinnetje!! We zijn allebei lekker bezig met gezond eten en veel sporten. We zijn erg benieuwd of deze dag ons nog meer informatie en kennis kan bij brengen en daarnaast is het een gezellig dagje uit in onze home town 🙂

 • Wat een leuke win actie!
  Ik zou super graag met mijn schoonzusje willen gaan, omdat ik super trots op haar ben dat zij al 30 kilo is afgevallen.
  We delen de passie voor lekker en gezond eten en zijn allebei al een half jaar bezig BBG.
  Helaas heeft mijn schoonzus last van voedselintoleranties. Zij probeert met het FODMAP-diet nu achter te komen waar ze niet tegen kan.
  Door dit dieet mag ze nog maar erg weinig dingen eten, dus het lijkt mij super om met haar naar de fitgirl fair te gaan, zodat we inspiratie op kunnen doen om toch lekkere dingen te maken die binnen haar dieet passen 🙂

 • Ik doe mee met deze te gekkie winactie omdat ik op maandag 7 november start met m’n Personal body plan! En hoe kan ik me daar nu beter op voorbereiden dan bij de Fitgirl Fair. Ik zou graag meenemen m’n goede vriend Maikel, omdat hij ook een kinda fitgirl is;)

 • Ik zou heel graaaaag naar deze fitgirl fair willen omdat ik sinds ik diabetes type 1 heb veel ben aangekomen in gewicht, psychisch is het nu met hulp in orde, maar hoop dat m’n lichaam volgt, ik ben nu in strijd met de kilo’s en ik wil graag nog meer inspiratie en kennis opdoen om die laatste kilo’s er voor de vakantie in december af te krijgen!!
  Daar zou deze fitgirl fair enorm bij helpen!

 • Ooohh hier wil ik zo graag heen met mijn vriendin Milou!! Wij wonen in Maastricht, het zuiden van Limburg en hier wordt zoiets helaas nog niet zo georganiseerd. Omdat we al treintickets moeten betalen zou het super zijn om gratis naar dit Fitgirl evenement te kunnen en meer inspiratie en motivatie op te doen! Heb er al zin in !!

 • Hey Healthinut,

  Ik vind het echt een super initiatief! Dit wordt nauwelijks in België georganiseerd en zou er super graag naartoe gaan. Ik heb volgende week mijn results van mijn examen Sportvoeding en zou dit hopelijk mogen vieren met 2 ticketjes voor die topdag!

  Thanks voor al je leuke blogposts en de inspiration!

 • Ik zou heel graag willen winnen omdat ik na lang ‘verwaarlozen’ van mijn lichaam, er nu echt voor gekozen heb om het heft in eigen handen te nemen en te bouwen aan een gezonde geest in een gezond lichaam.
  Ik ben dus nu volop bezig met gezonde voeding een een evenwicht vinden in trainen en rusten. Ik denk dus dat de fitgirlfair me heel veel inspiratie zou kunnen bieden.
  Ik zou graag mijn gymbuddy Linde meenemen, omdat zij met haar krachtige, gespierde lichaam, me geinspireerd heeft om voor mijn doelen te gaan.

  Fingers crossed!

 • Heel graag zou ik samen met mijn dochter hier naar toe gaan, omdat ze sporten steeds leuker vindt worden. Enthousiast gemaakt door haar moeder.
  Een moeder/ Dochter dagje zou ik echt geweldig vinden……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *