Ekoplaza gezonde leefstijlweken

Ekoplaza heeft iets nieuws geïntroduceerd: De Gezonde Leefstijlweken. Klinkt goed toch? Wat is het en wat willen ze hiermee bereiken? 

Ekoplaza – De Gezonde Leefstijlweken

Ekoplaza bundelt de krachten van 4 Nederlandse food en health experts. Eva van Zeeland, Richard de Leth, Ellen Hoog en Lisette Kreischer adviseren, ieder vanuit hun eigen perspectief, hoe je gezonder kunt eten en koken. Dit doen ze door middel van filmpjes en 4 receptenboekjes. Gezond eten is tegenwoordig echt een trend te noemen, maar toch heeft ruim 40% van Nederland last van overgewicht! Met dit initiatief wil Ekoplaza dan ook op een positieve manier aan Nederland laten zien wat de voordelen van een gezondere leefstijl zijn voor mens en natuur.

Ekoplaza gezonde leefstijlweken

De Ambassadeurs

Iedere ambassadeur belicht vanuit zijn of haar perspectief hoe makkelijk en leuk gezond eten kan zijn! Eva van Zeeland geeft recepten en tips om suikervrij te eten. Richard de Leth is de kenner van OERsterk eten en staat er voor dat we moeten eten zoals de natuur het bedoeld heeft. Van de volgende twee ambassadeurs ontving ik de pakketten van Ekoplaza. Als eerste van Lisette Kreischer. Zij gooit het over de plantaardige boeg en vertelt alles over de kracht van volkomen plantaardig eten en ecofabulous leven (zie de rechter producten op de foto). Als tweede ontving ik het sportpakket, de linker producten op de foto. Vier Olympische sporters, onder aanvoering van Ellen Hoog, geven in aanloop naar Rio voedingstips en gezonde recepten voor meer energie.

Ekoplaza gezonde leefstijlweken

What’s in it for you?

Ekoplaza staat er voor om biologisch eten voor iedereen bereikbaar te maken. “Mensen voelen zich beter en krijgen er meer energie door. Met dit initiatief verlagen we de drempel naar een gezonder en duurzaam leven”. Super leuk initiatief als je het mij vraagt! Ik denk dat veel mensen wel kiezen voor biologisch, omdat ze gehoord hebben dat het gezonder is, maar nog steeds niet helemaal weten waar ze moeten beginnen. Deze receptenboekjes bieden dan een uitkomst! Ik heb zowel het boekje van Ellen Hoog als van Lisette Kreischer al ontvangen. Er staan heerlijke recepten in en ze zijn nog informatief ook! Ellen Hoog geeft ook haar visie op hoe je sport en voeding het beste met elkaar kan combineren en geeft recepten voor o.a. powermaaltijden en guilty pleasures. Lisette Kreischer geeft op haar beurt haar visie en tips over hoe je het beste een plantaardige voedingsstijl kan aanhouden.

Hoe krijgen jullie deze super leuke receptenboekjes? Nou… als je tussen 11 en 24 mei voor €15 aan producten bij Ekoplaza koopt, krijg je het “Sport” boekje van Ellen Hoog gratis! Shop je tussen 25 mei en 7 juni voor €15 aan producten, dan krijg je het “Plantaardig” receptenboekje van Lisette Kreischer erbij! Dusssss snel naar Ekoplaza 😉

Ik kan niet wachten om één van de receptjes te proberen, zoals deze bloemkool couscous, yummm! Daarnaast zie ik zwarte bonen, dadels en honing… Dus dat wordt voor het eerst een zwarte bonen brownie maken 😉

ekoplaza gezonde leefstijlweken

Myprotein

Liefs, Milou

 

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

 

Ekoplaza gezonde leefstijlweken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *