Protein fluff zonder opklopper

JA HET KAN! Protein fluff zonder opklopper! Ja, je hoort het goed! Protein fluff zonder opklopper…. 

Eigenlijk ontdekte ik dit per toeval. Na mijn bezoekje aan Health Advies Breda ging ik naar huis met een pot protein pudding van Scitec Nutrition. Ik zag dat de meiden van Getoutofyourfatsuit ook al protein pudding hadden gebruikt voor hun fluff, dus ik was ook benieuwd geworden. Er zat inderdaad caseine eiwit in, dus het zou moeten kunnen!

Toen ik alle ingrediënten in de food processor had gedaan en de eerste paar stappen van normale protein fluff had doorlopen, wilde ik alles eigenlijk overgieten in mijn keukenmachine om te klopper erop los te laten. Maar wat gebeurde er? Er zat al protein fluff in mijn food processor! Huh?!

Geloof het of niet, maar ik kon de bak al met gemak op zijn kop houden! Dat is toch wel een goede graadmeter voor protein fluff of niet? Dus…. Ik serveerde dit zo, zonder klopper, aan mijn lieve vriend en mijzelf, protein fluff zonder opklopper! 😀

Ik denk dat heel veel mensen hier heel blij mee zullen zijn! Maar hoe kan het zonder klopper toch zo fluffie worden? Ik denk dat het aan de protein pudding van Scitec Nutrition ligt… Anders heb ik ook geen verklaring! Dus heren van Health Advies Breda, indirect heel erg bedankt bedankt voor deze openbaring 😉

Protein fluff zonder opklopper

P.S. Doordat er denk ik toch wat minder lucht is ingeklopt krijg je ook minder buikpijn… Win-win 😉

P.S.2. Mijn protein fluffs zijn meestal niet zo groot als een slabak 😛 Ik krijg dan gewoon echt buikpijn en daar hou ik niet van! Daarom gebruik ik vaak maar 2-4 ijsklontjes per persoon. Wil je wél buikpijn (haha) gebruik dan een bakje ijsklontjes per persoon.

 

Protein fluff zonder opklopper

Ingrediënten – Protein Fluff Zonder Opklopper (1 persoon):

 • 75 gram bevroren blauwe bessen
 • 20 gram Chocolade Protein Pudding van Scitec Nutrition gehaald bij Health Advies Breda
 • 5 gram cacao poeder
 • 2 grote ijsklontjes (of meer voor meer volume!)
 • 120 ml water

Bereiding – Protein Fluff Zonder Opklopper:

 1. Doe de bevroren blauwe bessen en ijsklontjes in een food processor of blender en crush net zolang totdat het helemaal fijn is. Het kan zijn dat je het af en toe van de zijkant af moet halen met een lepel.
 2. Doe de protein pudding, cacao poeder en water erbij en laat zeker een paar minuten op topsnelheid draaien. Je zal zien dat het langzaam aan een fluffsubstantie begint aan te nemen.
 3. Schep in een schaaltje en smullen maar!

Protein fluff zonder opklopper

Macro’s – Protein Fluff Zonder Opklopper:

 • 125 kcal
 • 7 koolhydraten
 • 2 vet
 • 16 eiwit

Ik zou het leuk vinden als je me laat weten wat je van deze protein fluff zonder opklopper vond! Laat een berichtje achter in de comments. Ben natuurlijk ook altijd benieuwd naar andere ideeën of variaties! 

Myprotein

Liefs, Milou

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

Protein fluff zonder opklopper

3 gedachten over “Chocolade Protein Fluff Zonder Opklopper”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *