Ja het kan, een chocolade ontbijt bowl maken met slechts 3 ingrediënten. En lekker dat het is! Super veel chocolade. Super verantwoord. 

Ik maakte deze chocolade ontbijt bowl toen ik ziek was. Ik had gezonde voedingsstoffen nodig, maar kon niet veel weg krijgen. En een heerlijk bakje met chocolade trok mij dan wel weer wat meer aan.

Deze chocolade ontbijt bowl is gemaakt met slechts 3 ingrediënten: banaan, cacao en avocado. Allemaal mega gezond en verantwoord dus. En ik kan je vertellen… Oh zo lekker!

Chocolade ontbijt bowl maken

Ik lag dus ziek op de bank toen ik deze ontbijt bowl voor mijzelf meost gaan maken. Daarom moest het makkelijk, snel en gezond zijn. Dit chocolade ontbijt – ook al doet de naam misschien anders aan – voldoet aan alle drie de eisen.

Nou ben ik benieuwd, heb jij wel eens zo’n ontbijt op? Voor mij was het de eerste keer, maar zeker niet de laatste! Wat heb ik hier van gesmuld! Net chocolade vla als ontbijt… Maar dan gezond én lekkerder 😉

P.S. Leg de bananen – alvast geschild! – de dag van tevoren in de vriezer. Sterker nog: heb gewoon altijd wat bananen in je vriezer liggen, super handig!

Chocolade ontbijt bowl maken

Chocolade ontbijt bowl maken met 3 ingrediënten

Chocolade ontbijt bowl maken met 3 ingrediënten
 
Voorbereiding
Kook/baktijd
Totale tijd
 
Met slechts 3 ingrediënten een super lekkere chocolade ontbijt bowl maken. Snel, lekker en verantwoord!
Auteur:
Porties: 1 portie
Ingrediënten
  • 2 rijpe bevroren bananen
  • ¼ tot ½ rijpe avocado
  • 2 el cacao poeder
Instructies
  1. Voeg een klein scheutje water en/of (plantaardige) melk toe aan je blender. Snijd de banaan in dunne plakjes en avocado in stukjes. Voeg deze samen met de cacao toe aan je blender.
  2. Blend tot je een glad geheel hebt. Waarschijnlijk moet je het af en toe van de zijkanten schrapen om het goed te kunnen mengen.
  3. Serveer eventueel met wat extra toppings. Eet smakelijk!

Chocolade ontbijt bowl maken

Ga jij ook deze chocolade ontbijt bowl maken met 3 ingrediënten? Laat het mij weten in de comments hieronder, op Instagram of Facebook.

Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN?
DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate dit recept: