boho-tiffin winactie

Super tof! Naast dat ik op Instagram de 15.000 volgers heb bereikt, heb ik op Facebook inmiddels 1.000 volgers!! Natuurlijk lang nog niet zoveel als op Instagram, maar ik ben dan ook veel later begonnen met Facebook. Anyway…… Met een winactie omtrent de Instagram volgers ben ik nog eventjes bezig… Maar die 1.000 Facebook volgers, dat moet toch ook even gevierd worden! En dat doe ik met een super leuke boho-tiffin winactie !! 

Boho-tiffin Winactie

In het wereldje van fitgirls, foodies en foodpreppen is de boho-tiffin denk ik bijna niet meer weg te denken. Althans, ik zie het toch verdomde vaak voorbij komen! En dat kan ook niet anders want deze super handige lunchbox is ook nog eens te cute. Het bestaat uit drie delen waarin je bijvoorbeeld je lunch én snacks mee kan nemen. Je kan het namelijk apart van elkaar bewaren. Super handig! Daarnaast zit er een mooi blauw netje omheen waarmee je hem heel handig kan meenemen.

Er past precies 500 gram kwark in één bakje. Dat is dus best veel. Hij lekt niet als je er dikke vloeistoffen in doet, zoals bijvoorbeeld kwark. Zelf zou ik er geen dunne soep in doen, want dan weet ik niet zeker of dat goed gaat. Verder kan je er eigenlijk echt van alles in meenemen. Denk aan je (gesneden) fruit, nootjes, boterhammen, salade, groenten, yoghurt, etc. Met deze boho-tiffin winactie heb jij altijd je gezonde lunch bij de hand! Zelf vond ik dit design (Pavone) de mooiste, dus die kunnen jullie ook winnen 🙂 Kan je niet wachten? Hier kan je de boho-tiffin bestellen.

boho-tiffin winactie

Winnen!

Dan rest eigenlijk alleen nog de vraag… Hoe kan je meedoen? Nou, dat kan als volgt:

  1. Like Healthinut en boho-tiffin op Facebook.
  2. Tag 5 anderen (in mijn Facebook óf Instagram post) wie deze boho-tiffin ook wel zouden willen winnen.
  3. Duimen dat je de winnaar bent 😉

Ik maak op 26 mei de gelukkige winnaar bekend.

Myprotein

Liefs, Milou

Wil je me blijven volgen? Dan kan via: FacebookInstagram en Bloglovin

boho-tiffin winactie


 

En de winnaar is…….

 

Jacqueline Dus

 

Gefeliciteerd! Email jouw adresgegevens naar info@healthinut.com en de prijs komt jouw kant op!


boho-tiffin winactie

3 gedachten over “WIN: Boho-tiffin Winactie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *