body en fit kortingscode

Whoop whoop, mijn favoriete online “fitstore” is vernieuwd en om dat te vieren geven ze wel 15 % korting op het hele assortiment! Daarom vond ik het hoog tijd om weer eens een bestelling te doen. Ik heb voor jullie mijn verlanglijstje¬†op een rijtje gezet en helemaal onderaan de post vind je de Body en Fit kortingscode om 15% korting te krijgen ūüôā¬†

Body en Fit Verlanglijstje

 1. Smart Wraps

  Deze smart wraps staan met stipt bovenaan mijn lijstje! Ik snap eigenlijk niet waarom ik ze nog niet gekocht heb, want ik wil ze al zo lang proberen. Deze wraps bevatten wel 14,2 gram eiwitten per wrap! Aangezien ik ‘s avonds vaak pas laat eet, eet ik geen koolhydraten meer. Alleen mis ik soms wel een lekker wrapje… Deze zijn dus ideaal als je lekker wraps wilt eten, maar n√≠et te veel koolhydraten wilt binnenkrijgen.Body en fit kortingscode

 2. Magnesium

  Dit supplement is voor mij onmisbaar! Al merk ik niet direct de effecten van magnesium, ik weet gewoon dat ik het nodig heb. Zowel voor mensen die aan krachtsport doen, mensen die onder stress staan en hoogsensitieve mensen is magnesium een aanbevolen supplement. Laat ik het nou alle drie hebben.Body en fit kortingscode

 3. Smart Bar Crunchy

  Hier heb ik al heel veel goede verhalen over gehoord, dus ben echt benieuwd naar deze crunchy smart bars! Ik eet eigenlijk vrij weinig eiwitrepen meer, maar af en toe als ik gewoon zin heb in iets lekkers voor onderweg dan is het een uitkomst. En gezonder dan een Snickers of TwixBody en fit kortingscode

 4. Protein Kruidnoten

  En ze zijn er weeeeeer! De protein kruidnootjes, whoop whoop! Vorig jaar maakte ik deze high protein kruidnotencake die echt h√©√©l vaak door mijn volgers werd gemaakt. Super leuk om te zien! Zodra ik deze kruidnootjes weer binnen heb ga ik de cake zelf ook weer maken ūüėĬ†Body en fit kortingscode

 5. Natural Pindapasta Crunchy

  En als laatste de good old crunchy pindapasta! Ik heb nog twee grote potten met amandelboter en boter van gemengde noten staan, maar toch mis ik de échte pindakaas soms wel. Dus voeg ik deze heerlijke pot ook weer toe aan mijn winkelwagentje!

  Body en Fit kortingscode

Body en Fit Kortingscode

Maar nu ben ik heel benieuwd…. Wat staat er op jouw verlanglijstje? Wat ga jij bestellen met de 15% korting? Oh en voor ik het vergeet…. De Body en Fit¬†kortingscode is: “BRANDNEW” ¬†en hij is geldig tot en met 18 oktober (correctie: tot en met 19 oktober).

 

 

Myprotein

Liefs, Milou

 

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAN KAN VIA: FACEBOOK, INSTAGRAM EN BLOGLOVIN. 

body en fit kortingscode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *