magioni pizza dieet

Ik at 3 dagen lang alleen maar pizza en kon het nog een dieet noemen ook. Het pizza dieet van Magioni was echt ge-wel-dig! (En jij kan ook een pizza pakket winnen!!) 

Toen ik het mailtje kreeg met de vraag of ik mee wilde doen met het pizza dieet van Magioni twijfelde ik natuurlijk geen seconde. DUH! Natuurlijk wilde ik mee doen!

Echt geniaal vind ik het. Drie dagen lang als ontbijt, lunch en diner pizza eten. Hoewel ik eerst dacht dat het alleen maar hartige pizza’s zouden zijn… Ik bedoel, pizza is altijd hartig toch?! Bleken er dus ook “echte” zoete ontbijtpizza’s bij te zitten. Ik was benieuwd!

Hoe beviel het Magioni pizza dieet?

Als allereerste zou ik gewoon de video hieronder bekijken. Ik heb het namelijk drie dagen lang gefilmd!!

Om nog even een toelichting te geven… Om te beginnen kreeg ik een enorm grote doos thuis gestuurd met alle ingrediënten voor het pizza dieet. Niet alleen ik, ook mijn vriend zou mee doen. Eerlijk gezegd had ik verwacht dat ik het na dag 2 wel een beetje zat zou zijn… Maar niets is minder waar!! HET WAS ZO ZO LEKKER!!

magioni pizza dieet

Voor wie Magioni nog niet kent… De pizza’s hebben allemaal groente in de bodem verwerkt. Ze hebben ze pizza’s met een courgette, bieten en pompoen bodem. Super lekker zijn ze, bevatten dus groente én minder calorieën/koolhydraten dan normale pizza bodems. Ik ben fan! Zo heb ik al eens lekkere recepten gepost met de bodems van Magioni, zoals deze pizza zonder kaas en deze pizza met pindasaus en vega kip.

Maar terug naar het pizza dieet. Het mooie was namelijk… De verschillende pizza recepten waren zó verschillend, dat je echt niet in de gaten had dat je gewoon 3 dagen lang alleen maar pizza at! Zo zie je maar weer dat:

  1. Pizza helemaal niet ongezond hoeft te zijn. In deze drie dagen kregen we nog minimaal 300 gram groente per persoon per dag binnen. 
  2. Pizza helemaal niet veel calorieën hoeft te bevatten. Het pizza dieet was gemiddeld 1.300 kcal per dag. Ik heb de pizza’s misschien iets meer belegd dan de bedoeling was, bijna niets anders daarnaast gegeten, maar had geen honger! 
  3. Je met pizza enorm kan variëren en dat je écht geen kaas en tomatensaus nodig hebt voor een super lekkere pizza! 
  4. Ik dus écht eens wat vaker pizza ga eten, ook al mag ik geen koemelk meer. Geen kaas is géén reden om geen pizza te eten!

Ook de heerlijke recepten hebben? Dat kan hier!

magioni pizza dieet

Pizzapakket winnen?!

Het mooie is dat ik aan één gelukkige winnaar een pizzabodempakket mag weggeven. Hier zullen zowel onbelegde als belegde bodems inzitten. Wil jij kans maken? Dat kan op deze manier:

  1. Volg @magionipizza op Facebook.
  2. Abonneer je op mijn YouTube kanaal.
  3. Laat een reactie achter onder de YouTube video en vertel waarom jij het pakket graag wilt winnen.

Ik maak over 3 dagen de winnaar bekend. Succes!


Edit: De winnaar is geworden: Janina Pieterse (via YouTube). Gefeliciteerd! 


Liefs, Milou

magioni pizza dieet  magioni pizza dieet  magioni pizza dieet

– Deze blog is geschreven in samenwerking met Magioni — 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

3 gedachten over “Ik at 3 dagen lang alleen maar pizza! (+ WINACTIE)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *