Ik mag weer iets super leuks – en lekkers – weggeven! Dit keer zijn het wel zes repen Hands Off My Chocolate, overheerlijke Belgische chocolade die je met niemand hoeft te delen! 

Hands Off My Chocolate

Wat een leuke naam hè? Bij Hands Off My Chocolate geloven ze in het feit dat je af en toe gewoon een geniet momentje voor jezelf nodig hebt. Ze hebben daarom naar eigen zeggen “the best chocolate in the world” gemaakt die gewoon té lekker is om met iemand anders te delen. De zes repen bestaan uit de volgende smaken: Crispy Cookie Caramel & Sea Salt, Caramel Macchiato, Milk meets White, Milk meets Dark, Double Dark en Seriously Dark.

Hands off my chocolate winactie

En eerlijk gezegd is het inderdaad bijna te lekker om te delen! Althans, deze chocolade behoort zeker tot mijn favorieten! Ik heb nog niet alle smaken geproefd, maar de Milk Meets Dark chocolade is toch wel écht heul lekker! Deze smaak concurreert wat mij betreft met de andere welbekende chocolade toppers. Heerlijk smeuïg, een volle chocolade smaak, maar niet zo bitter als pure chocolade. Echt kei lekker gewoon, haha. Ook de nieuwe smaak Crispy Cookie Caramel & Sea Salt behoort tot mijn favo’s. Echt gewoon heerlijke chocolade, met koekjes erin en een kleine hint van zeezout. Yum!!!

Hands off my chocolate winactie

Winactie

Hoe kan je deze 6 repen Hands Off My Chocolate winnen? Nou dat is héél simpel: reageer “I love chocolate” op mijn Instagram en/of Facebook post van 22 november. Doe je mee op beide kanalen, dan maak je twee keer kans.

Ik zal de winnaar a.s. zondag 27 november bekend maken.

 

Myprotein

Liefs, Milou 

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAN KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAM EN BLOGLOVIN

Hands off my chocolate winactie

Hands off my chocolate winactie

Hands off my chocolate winactie

13 Comments

 1. Shanice Hout Reply

  Ik doe zeker mee!! Ben een echte chocolade liefhebber en hou ook van zeezout, caramel en koekjes Jammiee!!

  Gr Shanice.

 2. Ben heel erg benieuwd ziet er leuk uit!
  En nu nog even proeven.

 3. elisabeth maria martina Reply

  ik ga compleet uit mijn plaat als mijn naam hier straks als winnaar staat

 4. Ooooooh, wat een heerlijkheid Milou! En deze actie óók!! Deze zou ik graag in mijn schoentje vinden op 5 december, maar voor de zekerheid ga ik toch maar even kijken naar jouw Facebookpost! Ook onweerstaanbaar lekker voo de kinderen, dus mocht ik de bofkont zijn dan zal ik deze Hands Off My Chocolate toch maar delen, in de geest van de goedheiligman!

 5. Wat een ontzettende leuke actie, ik volg je nu ook via insta en facebook. Als ik deze repen win dan ga ik zeker niet delen, maar ik beloof hierbij plechtig dat ik ze niet allemaal direct opeet en dat ik er ‘Mindfulness’ van ga genieten hahah

 6. Oh ik ben gek op chocolade!
  Je kunt me ermee overladen 😉
  Melkchocola, puur of strakend wit.
  Als er maar cacao(boter) in zit.
  Ik eet het als ontbijt, lunch of bij het diner.
  Het is zo veelzijdig, je kunt er alles mee.
  Wat heerlijk 6 repen van de Sint.
  Daarmee voel je je weer even helemaal kind!
  Ben 5 December jarig net als u (Sint) dat bent.
  Zou geweldig zijn met zoet te worden verwend!!
  Dus bedenk ik een kort rijmend gedicht.
  Hopelijk tovert het ’n lach op je gezicht 🙂
  En doe ik zonder instagram & facebook toch mee.
  Met chocolate in my hands juich ik luid Yippee!!!!!

 7. Ow ben echt een chocomonster maar heb deze nog nooit geproefd erg he , dus maak dolgraag eens kansje

Write A Comment