En deze week starten wij weer met een toffe winactie! Dit keer mag ik een heel mooi To Go pakket van Rosti Mepal met een tweedelige saladebox, dressingbakje, bestekset, thermosbeker én waterfles weggeven. 

Rosti Mepal

Wauw, zodra ik het pakketje met deze spullen van Rosti Mepal open maakte straalde de kwaliteit er vanaf. (Close up foto’s van alles vind je onderaan deze post) Nou heb ik ze nog niet vaak gebruikt, dus qua houdbaarheid kan ik nog niet veel zeggen. Wel is het gewoon super stevig en sterk materiaal. De salade box is gemaakt uit twee compartimenten. Super handig, zo kan je bijvoorbeeld je dressingbakje en de bestekset in het bovenste gedeelte bewaren. Of een lekker stukje bananenbrood, een andere snack of toppings voor over je salade bijvoorbeeld! De saladebox is lekker groot, zodat zelfs de grote salade eters onder ons hun salade erin mee kunnen nemen. En trust me, zo eentje ben ik ook!

 

 

Daarnaast zit er een mooi besteksetje bij van roestvrijstaal, dus geen slap plastic! En voor onze dagelijkse hydratatie een mooie thermoskan die 45 minuten je koffie of thee warm houdt én een mooi waterflesje. Alles is BPA vrij en kan gewoon in de vaatwasser. Dat waterflesje ben ik nu al volop gaan gebruiken om zo zeker te weten dat ik genoeg water drink op een dag. That reminds me… Ik ga ‘m weer vullen! Anyway, jij kan dit super mooie en fijne setje dus winnen…

Rosti Mepal winactie

Hoe doe je mee?

Hoe kan je dit super To Go setje van Rosti Mepal winnen? Dat is heel simpel:

 1. Volg @Healthinut op Instagram en/of Facebook*
 2. Laat onder de winactie posts op Instagram/Facebook weten welke favo lunch jij graag in dit setje zou willen meenemen.
 3. Duimen!

* Doe je op beide kanalen mee, dan maak je twee keer kans!
Ik maak zondag 19 februari de gelukkige winnaar bekend.


De winnaar is geworden: Debra (@debravt) via Instagram! Zij heeft inmiddels een bericht ontvangen.


Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

Rosti Mepal winactie

Rosti Mepal winactie

Rosti Mepal winactieRosti Mepal winactie

25 Comments

 1. Wat een fijn setje zeg! Ik zou er water met fruit in doen en in de salade box zou ik een salade meenemen van couscous, gegrilde groenten, zelfgemaakte falafel en wat feta. Een heerlijk, stevige lunch om genoeg energie voor de werkdag op te doen.

 2. Wauw wat n mooie winactie!
  De gezonde bountytaart mag met mij mee op pad als ik deze mooie set win om onderweg en op het werk te genieten!

 3. Vet leuke actie! Ik ben hard op zoek naar zulke handige bakjes, omdat ik het erg lekker vind om salades met bulgur, nootjes en groenten mee te nemen naar school. Veel van die ikea bakjes gaan dan snel open, zit je tas onder… zo’n thermosfles lijkt me ook echt chill, dan kan ik gewoon lekker overal mijn eigen thee drinken!

 4. Super handig! Ik zou een heerlijke spinaziesalade met geitenkaas, walnoten, peer en walnoten erin meenemen met natuurlijk een kop koffie voor onderweg in de thermosbeker

 5. Leuke actie! Ik ben gek op Mepal Rosti. De kwaliteit daarvan is inderdaad erg goed. Ik nam vroeger altijd al een broodtrommeltje mee naar school en die gaan echt járen mee!
  Ik heb nu geen broodtrommel of beker meer. Ik neem mijn brood mee in een zakje en mijn water in een gewoon wegwerp flesje. Daar wil ik eigenlijk wel heel graag verandering in brengen, want al die zakjes en flesjes zijn best wel een belasting voor het milieu. Dit lijkt me echt een hele goede set en dan ben je ook gelijk compleet! Ik denk dat ik met deze Rosti Mepal set ook gezonder en gevarieerder zou gaan eten, want je kunt gewoon veel meer verschillende dingen meenemen en goed houden in zulk ‘servies’.
  Ik doe erg graag mee met de winactie. Ik heb alleen helaas geen Instagram of Facebook.
  Ik volg je wel op Blogovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 6. Wat is dit een onwijs leuke winactie!
  Ik woon zelf net op mezelf en heb geen bakjes of iets dergelijks om m’n heerlijke baksels in mee te nemen.
  Deze to go set komt dus als geroepen! Ik zou heeeeel graag de heerlijke pompoen paddestoelen ovenschotel in het bakje meenemen als lunch en koffie. Ik heb ‘s ochtends opstartproblemen, dus colleges volgen wordt een stuk makkelijker als ik mijn eigen koffie mee kan nemen.
  Ik hoop kans te maken om te winnen, want zo’n handige set kan ik goed gebruiken!

  Liefs,

  Tamara

 7. Dat kan ik goed gebruiken nu is weer aan het werk ben na mijn verlof. Een dubbele nieuwe start 😉 Ik zou een salade met kip en noten meenemen en water met een smaakje, lekker!

 8. Jacqueline de Waal Reply

  Wat een prachtige kleur en een mooie set daar kunnen jullie mij heel erg blij mee maken hoor!

 9. Wat een gave set! Ik zou een smoothie, groene thee en een salade met walnoten, gegrilde kip en geitenkaas meenemen!

 10. Ik zou heerlijk een wrap met ijsbergsla en roomkaas meenemen 😀 en ik heb meegedaan via Facebook (Linda Raaijmakers) en Instagram (@lindaenbjorn)

 11. Jens Oostland Reply

  Leuke winactie, ik doe mee !
  Ik zou meenemen voor de lunch gehaktballetjes koffie , jus d’orange en broodjes

 12. Fleur Veldkamp Reply

  Ik ben gek op avocado, dus of een sandwich met avocado of lekker door een salade heen

 13. Anneliese de Waal Reply

  Ik doe graag mee voor op mijn werk, zou mijn lunch meenemen, met kaas en pindakaas, en mijn fruit, Kiwi en Appel.

  Erg mooie set.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 14. Een heerlijke kip salade en sandwiches gezond en koffie voor mijn man en verse sinaasappelsap voor mij!! Mmmmmmmm lekker!!

 15. Oeeh leuk !! En ook og eens de perfecte kleur 🙂 ik kan het goed gebruiken voor mijn werk met lekker appeltjes en wortel en brood met mijn lievelings beleg geitenkaas !! En ik wil ook beetje experimenteren met salades en yoghurt meenemen! Lijkt mij een perfecte set daarvoor ;).

 16. Anita te Gussinklo Reply

  Wat een mooie set, helemaal mijn kleurtje.
  Ideaal om mijn boterhammetjes, gekookt eitje met avocado mee te nemen.

 17. Mooie set! Ik zou meenemen wat er de avond tevoren over is gebleven en dat dan opwarmen in de magnetron.. en anders boterhammetjes.. 🙂

 18. Inge Groenen Reply

  Als gezonde en sportieve meid
  maak ik graag de tijd
  voor het bereiden van een verse, vegetarische en voedzame lunchmaaltijd.
  Een heerlijke maaltijdsalade met peulvruchten en noten gaat er goed in.
  Maar ook zelfgemaakte wraps met groente zijn naar mijn zin.
  Met dit fijne Rosti Mepal To Go Set
  word ik echt in het zonnetje gezet
  en beleef ik veel gezonde lunchpret!

 19. lisanne bons Reply

  Met zo’n mooie grote bak zou ik het wel weer aandurven om een salade mee te nemen naar het. Ik heb hem wel eens mijn tas open gedaan en lag de salade los in mijn tas bij mijn portomonee en telefoon. Bah!
  Maar met zo’n set zou ik een lekkere oosterse salade met garnalen, taugé en mango meenemen. En een lekkere smoothy voor op de dag

 20. Nancy van Heck Reply

  Ik zou een gezonde salade en smoothie en een beker melk meenemen.

Write A Comment