Havermout maken met amandelmelk

Volgens gastblogger Myrthe smaakt havermout vaak naar behankplaksel. Havermout maken met amandelmelk én – haar ultieme tip – wat Alpro soja vanille is wat haar betreft de oplossing. Hoe maakt het dan? Naar een toetje! Benieuwd?


Gastblog Myrthe – Volgens mij heb ik al wel eens verteld dat ik ontzettend snel verveeld ben en op eten ben uitgekeken. Al helemaal wat ontbijt betreft. Elke week ongeveer eet ik wat anders, wat ik dan weer saai vind en dan een maand of drie niet meer wil.

Je gelooft het dus niet, maar dit ontbijt eet ik werkelijk al maanden en nog steeds kijk ik er elke avond weer naar uit dat ik dit ’s ochtends weer mag eten!

Havermout maken met amandelmelk

Havermout vind ik meestal naar behangplaksel smaken, maar dit is opgelost door havermout te maken met amandelmelk én – DE TIP – Alpro soja vanille er doorheen te gooien. Dan wordt het mega romig en smaakt het echt naar een toetje.

Het goede nieuws is ook dat je ontzettend veel kan variëren. Ander fruit, andere noten, andere smaak yoghurt. Bedank me later.

Havermout maken met amandelmelk

Romige havermout maken met amandelmelk 

Romige havermout maken met amandelmelk
 
Voorbereiding
Kook/baktijd
Totale tijd
 
Heerlijk ontbijt: romige havermout maken met amandelmelk.
Auteur:
Porties: 1 portie
Ingrediënten
  • 35 gram havermout
  • 200 ml amandelmelk
  • 3x de helft van je favoriete fruit (ik gebruikte banaan, pruim en nectarine)
  • 1 handje ongezouten cashewnoten
  • 3 el Alpro Soja vanille yoghurt
Instructies
  1. Doe de amandelmelk bij de havermout in een kommetje, zet 3 minuten in de magnetron. Snijd ondertussen je fruit in partjes.
  2. Wanneer de havermout klaar is, schep dan 3 eetlepels van de sojayoghurt door de Gebruik het fruit en de cashewnoten als topping.

 


Ga jij deze romige havermout maken met amandelmelk en heerlijke vanille Alpro? Laat mij weten hoe hij smaakte in de reacties hieronder of op Instagram/Facebook! Ben daar altijd echt benieuwd naar!

Liefs, Milou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate dit recept: