OPEN slowcafe in Nijmegen

Een heerlijk plekje om eens lekker te eten en even tot jezelf te komen: OPEN Slowcafe in Nijmegen. Een fijn plekje om te zitten, heerlijk eten én een mooi concept. 

Een tijdje geleden mocht ik hier een hapje eten en ging ik samen met mijn vriend langs. Ik was natuurlijk benieuwd naar de lunch, maar ook enorm naar het concept. Zij konden mij er vast wat meer over vertellen.

OPEN slowcafe in Nijmegen

OPEN Slowcafe Concept

En dat konden ze natuurlijk. Het OPEN Slowcafe is opgezet om een beetje balans (daar hou ik van) in het dagelijkse leven te kunnen bieden. Aangezien zo veel mensen met volle agenda’s leven, continue druk zijn en niet meer met elkaar praten maar appen… Hopen zij dat je bij hen weer even een momentje voor jezelf kan nemen om tot jezelf te komen. En verder mensen samen te kunnen brengen in een fijne omgeving.

OPEN slowcafe in Nijmegen

Ze zorgen graag voor een waardevolle ontmoeting, een verdiepend gesprek of evenementen die je kan bijwonen. In hun eigen woorden zouden zij het fantastisch vinden wanneer een bezoek aan OPEN jou nieuwe inzichten en inspiratie biedt, om een nog mooier mens te zijn dan dat je al bent. En dan het liefst onder het genot van eerlijke en verse producten uit de regio.

Dat is nou een mooie gedachte! 

OPEN slowcafe in Nijmegen

En nog mooier is dat het ook echt in de praktijk wordt gebracht. Op ieder tafeltje liggen namelijk boekjes en kaarten die je inspirerende quotes geven of kritische vragen stellen. Zo kan je het eens over wat anders hebben dan je dagelijkse kost, maar echte verdiepende gesprekken voeren.

Daarnaast liep er ook iemand rond die gesprekken aan gaat met mensen, als zij dat willen natuurlijk. Om eens wat verder te komen dan je normaal gesproken zou doen en weer echt contact met elkaar te maken.

OPEN slowcafe in Nijmegen

De Lunch Bij OPEN Slowcafe in Nijmegen

Naast dat OPEN Slowcafe in Nijmegen is opgezet rondom een heel mooi concept én dat je er gewoon heel fijn zit… Hebben wij natuurlijk ook nog geluncht.

En dat was heerlijk! We namen de ceasarsalade met avocado, gekarameliseerde peer en geitenkaas én de sandwich met brie, honing en walnoten. Allebei verrukkelijk, maar de salade vond ik toch echt het lekkerste. Enorm goed gevuld en perfecte smaakcombinatie!

OPEN slowcafe in Nijmegen

Wij konden het niet laten om nog een toetje te bestellen natuurlijk. Wij gingen uiteindelijk voor de cheesecake en rocky road brownie. Al bij de eerste hap was ik heel blij met mijn beslissing. Heerlijk. Niet zo gezond volgens mij, maar dat hoeft niet altijd toch?

OPEN slowcafe in Nijmegen

Al met al is dit een heel fijn plekje, met heerijk eten en een goede sfeer. Kom je uit Nijmegen of ga je binnenkort een keertje langs… Dan is OPEN Slowcafe een mooi plekje om op je lijstje te zetten. Hier vind je overigens alle evenementen die worden georganiseerd.

OPEN Slowcafe
Lange Hezelstraat 39
024 – 679 14 57
www.openslowcafe.nl

Myprotein

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

OPEN slowcafe in Nijmegen OPEN slowcafe in Nijmegen OPEN slowcafe in Nijmegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *