In deze bonusmodule vind je inspirerende en motiverende video’s die te maken hebben met voeding, gezondheid, diëten, mindful eten, etc., maar ook met andere onderwerpen die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling, groei, zelfliefde en gelukkig zijn.

 

Laat je inspireren en noteer je belangrijkste leerpunten en inzichten in je notitieboekje 🙂 Veel kijkplezier!

 

Waarom diëten meestal niet werken en hoe dan wel?

In deze video vertelt Sandra Aamodt waarom diëten (meestal) niet werken. Ze gaat in op het verschil tussen intuïtieve eters en gecontroleerde eters, het effect van diëten op je gewicht en eetpatroon, dat wilskracht op kan raken en mindful eten.

 

Het geheim van mensen die heel oud en gezond worden

In deze video vertelt Dan Buettner over het geheim van ouderen die meer dan 100 worden. Hij onderzocht 4 gebieden op aarde waar mensen véél ouder worden dan gemiddeld. En nog op een gezonde vitale manier ook. Wat is hun geheim? Hoe leven zij? En hoe eten zij? Hij verteld het in deze video, erg interessant!

 

Morning Motivation

Wat zal ik over deze video zeggen? Ik zeg: gewoon een keertje kijken voor de beste ochtend motivatie 🙂

De kracht van kwetsbaarheid

In deze video vertelt Brené Brown over de kracht van kwetsbaarheid. Over haar onderzoek naar schaamte, kwetsbaarheid en geluk. Wat maakt gelukkige mensen die makkelijk liefhebben en connectie aan gaan nou anders dan anderen? Wat heeft kwetsbaarheid daarmee te maken? Waarom is dat zo lastig en welke positieve effecten heeft het als je je wél kwetsbaar durft op te stellen?

Op het eerste gezicht heeft dit niet veel met eten eten maken, maar op een diepere laag zéker wel! Veel kijkplezier 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *