Glutenvrij assortiment Albert Heijn

Alle glutenvrije mensen opgelet! De Albert Heijn heeft zijn glutenvrije assortiment uitgebreid met heel veel nieuwe producten. Ik heb ze deze week al ontvangen en wil ze daarom meteen eventjes aan jullie laten zien!

Het zijn er namelijk best wel veel vind ik! Van op zich best “normaal” boekweitmeel tot JAWEL glutenvrije “Oreo’s”! Althans, ze worden Double Cookies genoemd, maar wat mij betreft zijn het glutenvrije oreo’s!

Glutenvrije Oreo’s tot Glutenvrije Meerzadencrackers

In deze korte tijd heb ik ze nog niet allemaal kunnen proberen. Wel heb ik natuurlijk meteen de glutenvrije oreo’s (Double Cookies dus) opengemaakt en voordat ik het wist waren er drie verdwenen! En dan niet in de mond van Boef, maar in die van mij! Jeetje, die zijn echt lekker. En als je mij een test zou laten doen, denk ik dat ik ze niet zou kunnen onderscheiden van de “echte Oreo’s”. Dat beaamden ook mijn vriend en visite die vrijdag nog het pakje opmaakten.

Glutenvrij assortiment Albert Heijn

Daarnaast zit er nu ook glutenvrije havermout, amandelmeel en boekweitmeel in het assortiment. Dit heb ik inderdaad nog niet eerder bij de Appie kunnen vinden. Alle drie heb ik normaal gesproken standaard in mijn voorraadkast, dus fijn dat ik het nu ook gewoon in de supermarkt kan kopen als ze weer op zijn!

Een glutenvrije spaghetti en glutenvrije lasagne bladen behoorden ook tot het pakket. Nou moet ik heel eerlijk zeggen, dat als ik een glutenvrije pasta wil eten, dat ik dan liever de rode linzen pasta eet. Hier zitten namelijk net wat betere voedingsstoffen in. Wil je daarentegen iets wat het meeste op “gewone” spaghetti lijkt, dan zit je met deze wel goed!

Glutenvrij assortiment Albert Heijn

De glutenvrije crackers… JA, die zijn lekker! Top, want niet alle glutenvrije crackers zijn even lekker. Deze wel. Stevig, knapperig en met heel veel smaak door de sesamzaad, lijnzaad en zonnebloempitten! Ook zou je heel makkelijk zelf je brood zonder gluten kunnen bakken met de broodmix meergranen. Deze heb ik zelf alleen nog niet geprobeerd.

Glutenvrij assortiment Albert Heijn

Als laatste komen wij bij de koekjes! De “Oreo’s” had ik natuurlijk al genoemd, maar dat zijn niet de enige glutenvrije koekjes die er zijn gelanceerd. Er is nu ook een lekker glutenvrij cakeje én haverkoekjes zonder gluten. Natuurlijk zitten er in deze koekjes nog wel veel suiker en andere toevoegingen, maar als je soms even lekker makkelijk en ongezond wilt snoepen zónder gluten binnen te krijgen dan ben je hier aan het juiste adres. De Oreo-achtige koekjes zijn mijn favoriet, het cakeje zit nog in de verpakking, maar de haverkoekjes zijn ook echt lekker!

Oja, alles ligt vanaf week 12 (morgen dus!!) in de winkel.

Nou vertel, ben jij hier blij mee?!

Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

2 gedachten over “Albert Heijn Breidt Glutenvrij Assortiment Uit – Met onder andere…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *