Vind jij het lastig om jezelf te accepteren, precies zoals je bent? Om van jouw lichaam te houden en het met liefde te behandelen? Zelfliefde, mindset en leefstijl zijn dé tools om jouw gezondste en gelukkigste leven te leven! 

[xyz-ihs snippet=”Webinar-registratie”]

In dit LIVE en GRATIS webinar geef ik jou mijn 10 tips voor meer zelfliefde, een positieve mindset én hoe jij dit kan toepassen op jouw gezonde leefstijl.

Ik neem je mee in mijn persoonlijke verhaal, waarin ik 20 kilo afviel, maar er niet gelukkiger van werd. Pas na een burn-out en +10kg kon ik mijzelf én mijn lichaam volledig accepteren. Nu sta ik vol in mijn kracht, met 100% zelfacceptatie en een positieve mindset in het leven. Ik voel mij nu eindelijk de gelukkigste en gezondste versie van mijzelf.

Dit gun ik natuurlijk aan iedereen en daarom heb ik mijn 10 meest praktische tips voor jou op een rijtje gezet. 

Liefs, Milou

P.S. Kan je a.s. donderdag 19 oktober om 20:00 uur niet? Schrijf je dan toch in zodat je de replay kan ontvangen!