Hi lieve jij,

Het is tijd voor les 2! Deze week zal in het teken staan van datgene waar je heen wilt. Jouw doel, jouw ideale gezonde leefstijl. Dat gaan we allemaal in kaart brengen Ên hier iets creatiefs mee doen 😉 Wat dat precies is hoor je in de video. Heel veel succes deze week!

Hier kan je het werkboek downloaden. Hieronder vind je de video. En daaronder de visualisatie.

Veel liefs, Milou

7 gedachten over “Les 2: Waar wil je heen?”

 • Milou,

  Fijn dat ik nu week 2 al kan printen.
  Ik wilde je net vragen om dit bijvoorbeeld op donderdag of vrijdag klaar te zetten, maar dat doet het systeem al.
  Zo kan ik maandagochtend meteen aan de slag, video in combinatie met tegelijk het bekijken van het werkboek werkt heel fijn.

  Dank hiervoor!

  groeten
  Annelies de Bruin

 • Is het ook mogelijk om de werkboeken al eerder te printen? ik heb straks vakantie en kan dan niet op mijn werk printen. Thuis heb ik helaas geen printer.
  Ik had t fijn gevonden om van te voren te weten dat t zoveel printwerk was. Voor de prijs van de cursus was t fijn geweest als het werkboek er al bij zat. Nu moet ik er elke week aan denken om t te printen

  • Hi Cecile, ik zal je even een mailtje sturen met alle linkjes naar de werkboeken. Dan kan je ze allemaal tegelijk printen 🙂 Liefs, Milou

   • Hoi, zou je mij die linkjes ook willen sturen? Dan kan ik ook vooruit printen. Enneh.. inderdaad wel een eens met Cecile_61 🙂 Ben trouwens wel nu al enthousiast over je programma.

 • Hi Milou,
  Is het ook mogelijk om de werkboeken in Word versie te krijgen? Dan heb ik de mogelijkheid om er online in te werken en op te slaan. Eerlijk gezegd vind ik het niet echt van deze tijd om zoveel te moeten printen en ook niet milieubewust. Zou fantastisch zijn 😉 Hartelijke groet Irma

  • Hi Irma, ik begrijp je reactie. Ik ga binnenkort kijken of ik ze ook digitaal invulbaar kan maken, maar voor nu heb ik die nog even niet klaar helaas. Ik zal je laten weten als het zover is! Liefs, Milou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *