Hi lieve jij,

Als het goed is heb je de 12 lessen nu helemaal volbracht. Gefeliciteerd! Je hebt mooie stappen gemaakt, dat kan niet anders 🙂

Als afsluiting heb ik nog een extra video en werkboek voor je gemaakt.

Extra afsluitend werkboekje en video

Download hier het extra werkboekje om op het gehele programma en jouw progressie te reflecteren. Bekijk hieronder eerst de video

Dat was het!

Dit was het Kom In Balans programma! Ik hoop dat je hele mooie stappen hebt kunnen maken om in balans te komen of steeds meer in de richting van balans. Uiteindelijk is balans geen eindstadium, maar een continue proces. Als je dat kan accepteren, omarmen en ermee kan spelen aan de hand van de juiste mindset, goed naar jezelf luisteren en liefde voor jezelf… Dan gaat het helemaal goed komen!

Wil je nou graag verder stappen maken op het gebied van mindset, positiever en krachtiger in het leven staan, minder aantrekken van wat anderen vinden, leven vanuit meer zelfliefde, meer zelfvertrouwen krijgen, etc. Dan kan ik je daarbij helpen via een 1-op-1 coach traject.

Wil je daar meer over weten? Stuur mij dan een mailtje naar milou@healthinut.com of bekijk deze pagina.

Er gaat ook zeker een vervolg programma aankomen op het gebied van mindset, zelfliefde, zelfbeeld, positief en krachtig in het leven staan. Dus houd mijn social media kanalen, mailtjes en blog in de gaten om daar niets over te missen!

Verder wil ik je ontzettend veel succes, balans, liefde en geluk toewensen!

Veel liefs, Milou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *