Hi lieve jij,

We zijn begonnen! Welkom bij het Kom In Balans programma. En welkom bij les 1. Deze week kijken we puur naar jouw huidige situatie. Waar sta je nu? Want als je jouw startpunt helder hebt, kan je ook weten wat je wilt gaan veranderen en verbeteren!

Hier kan je jouw werkboek downloaden. Het werkboek is een PDF. Dus print deze uit zodat je dingen kan markeren en de vragen met pen kan beantwoorden.

En bekijk hieronder eerst de videoles:

Succes en veel liefs,

Milou

8 gedachten over “Les 1: Waar sta je nu?”

 • Hallo ik ben Mariëlle ik ben 48 jaar. wij hebben een zoon van 9 jaar. Ik heb al heel veel pogingen gedaan, maar zonder resultaat. Ik ben klaar met dat gejojo. Nu wil ik graag met Healthinut beginnen om blijvend resultaat te boeken. Ik hou niet zo van schrijven over mezelf.

  groetjes Mariëlle van Zandvoort

 • Kan je mij het verschil beter uitleggen tussen de Community en de KIB?
  Ik weet nog niet precies wat ik waar kan doen en hoe ik het kan vinden.

  Groeten
  Annelies

 • Hi Milou,
  Ik heb (bewust) geen Facebook account. Is het ook mogelijk om op een andere manier vragen aan jou te stellen.
  Groetjes,
  Claudine

  • Hi Claudine, de vragen wil ik wel graag in de FB groep houden. Wat je kan doen is een FB profiel aanmaken (desnoods met een andere naam) en deze alleen gebruiken voor de Kom in balans community op FB. Is dat een idee? Liefs, Milou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *