SELFLOVE JOURNEY

Voor vrouwen die van zichzelf en hun lijf willen gaan houden om zo zichzelf op alle vlakken goed te gaan behandelen, zich heerlijk in hun vel willen voelen en vol zelfvertrouwen hun droomleven willen leven

Je bent een gedreven vrouw en hebt een bepaald leven voor ogen waarin je wilt bijdragen, maar natuurlijk ook zelf wilt genieten en je relaxt, gezond en zelfverzekerd voelen.

Maar als je eerlijk bent voel je je nu totaal niet zo. Je eet niet gezond, je voelt je continue onrustig of baalt van je lijf. Je wilt je zó graag lekker in je vel voelen. In de spiegel kunnen kijken en daar van binnen en buiten een mooie vrouw zien. Je wilt minder hard zijn voor jezelf en liefdevoller en positiever met jezelf omgaan. In plaats van je hoofd die altijd maar op aan staat, wil je dichterbij je gevoel komen. Naar je lijf leren luisteren. En je wilt echt goed voor jezelf gaan zorgen zodat je gezond, energiek en vrolijk gaat zijn en daarmee jouw droomleven ook echt kan gaan leven.

Dat verlangen voel je diep van binnen en je weet misschien ook al veel, maar het lukt je gewoon zelf niet om daar te komen. Je bent klaar om meer van jezelf te gaan houden en moeiteloos díe keuzes te maken die goed zijn voor jou. In Selflove Journey krijg je alle handvatten en begeleiding die je daarvoor nodig hebt.

selflove zelfliefde

Is this you?

Dit coachtraject is alleen niet voor iedereen. I know, bummer… Er is slechts plek voor maximaal 6 vrouwen die bereid zijn om een laagje dieper te gaan om de liefde voor zichzelf te gaan voelen en zichzelf ook zo te gaan behandelen. Herken jij jezelf in een aantal van deze punten, dan zijn wij waarschijnlijk een match!

 • Je wilt graag alles goed doen en je bent kritisch op jezelf
 • Je spiegelbeeld vind je confronterend, je voelt je niet mooi of zelfverzekerd
 • Je moet van alles van jezelf en hebt een opgejaagd en onrustig gevoel
 • Je staat snel voor anderen klaar of werkt veel, maar jij komt op de laatste plek
 • Dit uit zich in een vermoeid gevoel, eetbuien of niet goed voelen wat JIJ dan nodig hebt
 • Je kan niet goed bij je gevoel of gaat dit makkelijk uit de weg
 • Je bent veel bezig met wat anderen van je denken
 • Je zit snel in negatieve kritische gedachten en bent hard voor jezelf
 • Liefde en waardering voor jezelf voel je niet en dat uit zich in je keuzes

Door jouw gebrek aan zelfliefde voel je je niet lekker in je vel en kan je niet leven zoals je dat graag zou willen en daar baal je ontzettend van. Je hoeft zeker niet alles te herkennen, maar herken je een aantal punten, dan kan Selflove Journey wel eens de reis van je leven worden!

I'm here for women like you…

Ik begrijp hoe jij je nu voelt. En daarom heb ik het mijn missie gemaakt om vrouwen zoals jij te helpen om van jezelf te gaan houden en jezelf te gaan waarderen voor de prachtige vrouw die je bent. Zelfvertrouwen, gezondheid en een relaxt en gelukkig leven is jouw natuurlijke geboorterecht en het wordt tijd dat jij dat ook gaat voelen. Naast dat ik zelf ervaringsdeskundige ben (met een pest-verleden, 2x een burn-out, overgewicht, ondergewicht, eetstoornis, slechte relaties en onzekerheden) ben ik niet alleen gegroeid naar een vrouw vol liefde voor zichzelf en haar lijf, maar heb ik als coach al ruim 5 jaar honderden vrouwen mogen helpen.

Wat ik van mijn coachees hoor is onder andere: "Milou is op een liefdevolle manier direct en houd je een spiegel voor om het écht anders te gaan doen", "Je hebt mij meer geholpen dan de therapieën die ik gehad heb" en "Wat ben ik blij dat jij op mijn pad gekomen bent". En misschien mag jij in dit rijtje gaan aansluiten?

Ik werk vanuit een liefdevolle, diepgaande én praktische benadering, zodat jij  die succesvolle en levensgenietende vrouw kan worden die je wilt zijn, vol zelfliefde, zelfvertrouwen en heerlijk gevoel van rust. De enige vraag is nog: Are you ready?

Vraag hier jouw matchcall aan

Go on this Selflove Journey with me

Ik neem je mee op een verdiepende reis in jezelf om jezelf en je lijf te gaan waarderen, weer contact te maken met je lijf en je gevoel en van daaruit liefdevolle keuzes te maken die goed zijn voor jou. We gaan op een journey van binnen naar buiten. Je hebt waarschijnlijk al stappen gemaakt in jouw persoonlijke ontwikkeling, maar je voelt dat het nog een laagje dieper mag. Want hoe je het ook went of keert, je voelt je nu níet stralend, zelfverzekerd en lekker in je vel. Dus er mag van binnen nog echt wat geshift worden, dat voel je aan alles!

In Selflove Journey ga je jezelf als geen ander leren kennen, je gaat laagjes afpellen, oude patronen en ongezonde gewoontes loslaten en vooral onvoorwaardelijk van jezelf houden. Met als resultaat dat je niet langer streeft naar waardering of goedkeuring, maar je gaat je hoe dan ook áltijd goed genoeg voelen. Dit uit zich in een gezond eetpatroon, tevreden zijn met je lijf en een heerlijk gevoel van zelfwaardering. Je komt weer in contact met je gevoel en krijgt een diep vertrouwen in jezelf en je lijf. Je gaat omarmen wie je bent, hoe je eruit ziet en jezelf het aller-beste gunnen. En daardoor zal jij je eindelijk eens echt lekker in je vel gaan voelen!

In dit groepstraject van maximaal 6 vrouwen neem ik je gedurende 6 maanden mee en krijg je alles wat je nodig hebt om van jezelf te gaan houden, jezelf met liefde te behandelen en gezond, relaxt en zelfverzekerd in je vel te gaan zitten.

 

En ik hoor je nu denken, 'ja dat kan je allemaal wel zo makkelijk zeggen'. Maar hoe dan?! Ik weet ook wel dat ik gezonder moet gaan eten, meer tijd voor mijzelf moet nemen en positiever over mijzelf mag gaan denken. Maar dat zit zo ingesleten, ik heb het al zo vaak geprobeerd en ik ben gewoon veel te druk met van alles. I feel ya! En dan is Selflove Journey júist precies dat wat jij nodig hebt.

Want geloof mij... Wanneer je mijn unieke zelfliefde methode volgt, dan kan ik je verzekeren dat als jij dit écht wilt, het je gaat lukken. Ik neem je mee op de reis van je leven. Op díe reis waar je eigenlijk al je hele leven op gewacht hebt. Het is tijd lieve schat. Tijd om die mooie vrouw te gaan die je altijd had willen zijn, vol liefde voor zichzelf, gezonde keuzes, zelfvertrouwen en energie.

Het is tijd om jouw leven te gaan leven zoals die bedoelt is!

Marieke

"Ik vond mijn lichaam niet mooi en kon dat moeilijk accepteren. Ook had ik een continue negatieve gedachtenstroom om verdrietig van te worden en voelde me minderwaardig. Nu denk ik veel minder negatief, maak me niet meer druk wat anderen van mij vinden en kan echt positiever naar mijn lichaam kijken en er dankbaar voor zijn. Eindelijk, wat ben ik blij dat ik meegaan heb. Je bent het waard!"

Malu

"Vriendinnen zeiden altijd dat ik meer van mijzelf moest gaan houden, maar hoe dan? HOE DAN?! Jij hebt me echt in Jip en Janneke taal geleerd om van mijzelf te gaan houden en mij stapje voor stapje terug naar mijn gevoel gebracht. Ik zet mijzelf en wat ik wil nu op één, ik voel me veel rustiger, heb meer zelfvertrouwen in mijn werk en zelfs mijn relatie is erdoor verbeterd!"

Lyanne

"Ik voel me zóveel beter dan voor Selflove Journey! Ik voel nu eindelijk het vertrouwen in mijzelf en in mijn lijf. Ik dacht altijd al dat ik rustig was, maar nu voel ik ook echt een rust van binnen. Als ik dit had geweten had ik deze stap veel eerder genomen. Wat houd je tegen om het nog een half jaar of jaar uit te stellen als je nu al die stap kan zetten? "

lichaam geen sieraad maar huisje

This can be your reality…

 • Je kijkt in de spiegel en ziet van binnen en buiten een mooie vrouw waar je trots op bent
 • Je bent milder en liefdevoller naar jezelf toe, wat je veel relaxter maakt
 • Je kan goed naar je lijf luisteren en geeft jezelf wat je nodig hebt
 • Je hebt geen eetbuien meer of stopt gevoelens niet meer weg
 • Je kan je grenzen respecteren, voelen wat JIJ als vrouw nodig hebt en jezelf dat ook geven
 • Je weet wie je bent en je waardeert jezelf voor wie je bent
 • Je hebt schijt aan wat anderen van je denken en blijft lekker bij jezelf
 • Je draagt kleding waar je je top in voelt, je mag gezien worden en dat straal je ook uit
 • Je weet wat je belangrijk vindt, wat goed is voor jou en staat positief in het leven
 • Je accepteert alles in jezelf, je 'imperfecties' en uniekheid en voelt je rustig en zelfverzekerd
 • Al met al zorg je goed voor jezelf, waardeer je jezelf en zit je heerlijk in je vel

In Selflove Journey you'll get everything you need:

✅  Levenslang toegang tot de modules en lessen
Je kan in een rustig tempo om de online lessen te doorlopen, aangevuld met opdrachten, meditaties en visualisaties waardoor je stap voor stap je patronen gaat doorbreken. Door de levenslange toegang kan je altijd weer terugvallen op deze waardevolle lessen.

  Herkenning en steun door het groepsproces
Ik heb bewust gekozen voor een groepstraject, zodat je herkenning zal vinden bij de andere dames en het gevoel krijgt dat je niet de enige bent op deze reis naar zelfliefde. Ook gebruiken we de sessies om opdrachten te delen en zal ik je coachen waar ik zie dat het nodig is.

✅  Persoonlijke 1:1 coach sessies met Milou
Soms heb je het gewoon even nodig om persoonlijk wat dingen te bespreken en even 1:1 de diepte in te duiken. En daarom zijn er op bepaalde momenten in het proces 1:op:1 sessie die we samen plannen. Deze houden we via Zoom, maar je bent ook welkom in Nijmegen!

  Accountability en support
Ook tussen de sessies door is er ruimte om elkaar vragen te stellen of iets te delen wat je graag kwijt wilt en elkaar te helpen en inspireren. 1x per week checken we hier ook even in om te delen hoe het gaat en eventuele vragen te stellen.

✅  Afsluitende live dag incl. hapjes en lunch
Om jouw transformatie te vieren houden we aan het einde een afsluitende live dag in Nijmegen. Volledig verzorgd met hapjes, lunch en misschien wel wat bubbels 😉

✅  De reis van je leven
Grote kans dat Selflove Journey de reis van je leven gaat worden. Een onvergetelijke reis waarvan je de shifts die je doormaakt altijd met je zal meenemen. Een eenmalige investering in jezelf waar je de rest van je leven profijt van zal hebben!

Are we the right fit?

Om het maximale eruit te halen en voor een mooi groepje vrouwen te zorgen, wil ik er zeker van zijn dat we op één lijn zitten. Is dit hoe jij erin staat?

 • Je bent niet vies van een portie introspectie en beseft heel goed dat you gotta do the work. Dit hoeft niet per se veel tijd te kosten, maar je bent bereid om naar binnen te kijken en er volledig voor te gaan.
 • Je beseft dat er enorm veel kracht ligt om dit in een veilig groepje te doen, ook al vind je dit misschien spannend. Je voelt dat het een safe space gaat zijn (en vertrouw mij er maar op dat ik alleen die vrouwen toe laat die hier voor gaan zorgen) waarin je niet alleen zelf veel stappen maakt, maar van elkaars verhalen en inzichten kan delen en samen de reis aan te gaan. Ik kan je vertellen, zo'n verbinding is magisch! Om iedereen in deze groepssetting te kunnen coachen zit er daarom ook een maximaal aan van 6 deelnemers.
 • Je voelt aan alles dat zelfliefde dé sleutel is naar een gezond, stralend en gelukkig leven. Voel jij dat ook?

Dan kan het héél goed zijn dat wij een match zijn en dit het traject voor jou is 🙂

Vraag hier jouw matchcall aan

Maaike

"Ik kom er nu achter dat ik mijn hele leven vanuit mijn hoofd geleefd heb en alles pragmatisch aangepakt heb. Ik leef nu eindelijk weer vanuit mijn hart. Ik leef gezond, ik maak keuzes vanuit mijn gevoel en voel mij gewoon weer die vrolijke meid die ik hoor te zijn"

Elise

"Mijn grootste leerpunt is wel echt geweest dat je jouw eigen verhaal mag schrijven. Dat je zelf kan bepalen wie je bent en hoe je over jezelf denkt. Ik ervaar nu meer rust en voel mij positiever door de dag heen. Ik kan makkelijker ontspannen. En heb ook meer vrede met hoe ik eruit zie waardoor mijn relatie met eten ook echt verbeterd is!"

Michelle

"Doordat ik naar mijn lichaam leer luisteren ben ik van het alsmaar snaaien en snoepen afgekomen. Ik heb het gevoel dat ik de controle weer heb over mijn keuzes en neem nu ondanks alle drukte meer rust en voel mij daar veel beter bij!"

This is what you'll get:

Een Selflove Journey van 6 maanden met mijn aandacht en begeleiding (nieuwe ronde: 14 november 2022)

8 online modules inclusief video's, worksheets en visualisaties (levenslang toegang) t.w.v. €999

8 coachsessies met Milou in groepsverband van 1,5 uur via Zoom in een veilige intieme setting t.w.v. €1699

4 individuele coachsessies met Milou van 1 uur via Zoom t.w.v. €799

1x per week een check-in in de community met de 4-6 dames van jouw Selflove Journey t.w.v €299

1 afsluitende live dag in Nijmegen inclusief heerlijke gezonde lunch en hapjes om jouw transformatie te vieren en als een stralende versie 2.0 vol liefde voor jezelf verder te gaan! t.w.v. €699

alles bij elkaar heeft een waarde van €4.495,- en de prijs zal hierna ook omhoog gaan, omdat ik steeds nieuwe dingen blijf toevoegen

Jouw investering nu: 1750 euro

(of 309 euro per maand)

Er zijn maximaal 6 plekken, dus boek zo snel mogelijk een matchcall

Vraag hier jouw matchcall aan

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wat de vorige deelnemers zeggen over Selflove Journey

Malu

"Vriendinnen zeiden altijd "je moet gewoon van jezelf gaan houden en liever voor jezelf zijn" maar hoe dan, HOE DAN?! Jij hebt me stapje voor stapje geleerd om weer bij mijn gevoel te komen en van mijzelf te gaan houden. Als je twijfelt: gewoon doen, echt doen." Meer in de video!

Lyanne

"Mijn eetbuien waren de oorspronkelijke reden dat ik meedeed en wilde daar zo graag vanaf. Ik heb alleen getwijfeld vanwege de kosten, maar ik moest toch wat doen als ik een beter leven wilde hebben en beter met mijzelf om wilde gaan. En het was de investering zeker waard! Ik voel me zoveel rustiger. Ik voel me ook echt tevreden met mijzelf en de keuzes die ik maak. Ik sta nu stil bij wat belangrijk is voor mij, wat mijn behoeftes zijn en kan beter omgaan met mijn gevoel. Daarom zijn mijn eetbuien zo goed als weg. Ik voel die rust omdat ik weet dat ik op mijzelf en mijn lichaam kan terugvallen. Ik voel me nu zoveel beter. Meer vertrouwen in mijzelf. Ik heb echt heel veel van Selflove Journey geleerd en de groepssessies waren heel fijn ook al was het in het begin spannend om mij open te stellen in een groep. Maar ik heb er zoveel aan gehad. Ik kan Selflove journey aanraden aan iedereen die onzeker is over zichzelf of moeite heeft met eten. Maar er zijn zoveel andere dingen die ik geleerd heb om een stap verder te komen in je leven. Wat houd je tegen om het nog een half jaar of jaar uit te stellen als je nu al die stap kan zetten? Als ik dit had geweten had ik deze stap veel eerder genomen. Je moet jezelf op 1 zetten! Ik ben echt trots op mijzelf al is het soms nog een beetje raar om hardop te zeggen. Maar ik ga nu verder met een heel goed gevoel en vertrouwen in mijzelf."

Marieke

"Je bent het waard. Je bent het echt waard om tijd - en in dit geval geld - in jezelf te investeren. Want er is maar één van jou en als jij daardoor beter in je vel zit en leuker door het leven gaat dan is er toch geen betere reden te bedenken om dit te gaan doen" Meer in de video!

Elise

"Voor ik startte had ik veel gedachten aan afvallen en kon ik mijn lijf niet accepteren. Ik had veel kritiek op mijzelf, vergeleek mijzelf met anderen en het was eigenlijk nooit goed genoeg. Ik was onzeker over mijn lijf, maar ook over mijn eigen kunnen. Ik moest altijd maar productief zijn, zowel in mijn werk als privé. In Selflove Journey heb ik geleerd om veel bewuster te zijn van wat ik denk en doe, nu weet ik welke overtuigingen mij in de weg zaten en heb de handvatten gekregen om hier wat aan te doen. Ik ervaar nu meer rust en voel mij positiever door de dag heen. Ik kan makkelijker ontspannen. En heb ook meer vrede met hoe ik eruit zie en door de gedachte "mijn lijf is altijd goed zoals het is" kan ik nu echt denken "ja het is gewoon prima". Hierdoor heb ik meer rust en dat uit zich ook in een relaxtere relatie met eten. Ik hoef niet meer bij alles wat ik in mijn mond stop te denken of ik er dik van word, maar kan nu eindelijk beter luisteren naar mijn lijf en vertrouwen op de signalen. Ik stop gewoon wanneer ik vol zit en kan het bij 1 chocolaatje houden. Mijn grootste leerpunt is wel echt geweest dat je jouw eigen verhaal mag schrijven. Dat je zelf kan bepalen wie je bent en hoe je over jezelf denkt. En daarnaast vond ik het heel mooi aan dit traject met de andere vrouwen, dat je allemaal wel iets hebt. We hadden allemaal andere problemen, maar in de kern raakte het hetzelfde. Fijn om die herkenning te zien en ik heb ook veel geleerd toen jij met de anderen bezig was, dat zorgde voor extra spiegels en meer inzichten. In de live sessies kwam ik steeds een stuk verder door jouw inzichten en vragen en het was fijn om hierover te kunnen praten.

Ik heb wel getwijfeld om te starten, het is natuurlijk best een flinke uitgave, maar ik had het er al met een vriendinnetje over gehad en jouw Selflove Journey bleef in mijn hoofd zitten. Na ons gesprek voelde ik dit moet ik gewoon gaan doen! Ik kan SJ zeker aanraden aan vrouwen die worstelen met hun zelfbeeld en daar alleen niet uitkomen. Je kan zoveel boeken lezen als je wilt, maar als je een stok achter de deur wilt en hulp wilt om in je eigen patronen te duiken en bereid bent om die te veranderen, dan is Selflove Journey hier perfect voor. Het kan je veel brengen qua vertrouwen, rust en zelfverzekerdheid. Het was best een stap om met mijzelf aan de slag te gaan, soms confronterend en niet altijd makkelijk. Maar ik ben zeker blij dat ik meegedaan heb! Mijn Selflove Journey is geslaagd en het was de investering zeker waard. Ik voel nu het vertrouwen dat ik het zelf verder kan. Mijn advies voor andere vrouwen: dat je mag vertrouwen op jezelf en op wat je waard bent!"

En een aantal van mijn andere coachees:

Joya

"Ik heb geleerd dat ik zo veel meer ben dan alleen mijn lichaam. Ik kan nu echt zeggen dat ik een heel leuk mens ben, ik waardeer mijzelf en ben daar trots op. Dat heeft mijn zelfbeeld zo veranderd."

Nathalie

"Ik dacht vroeger altijd dat alles beter was als ik slank was. Maar hoe ik mij nu voel is zó veel meer waard. Ik ben liever voor mijzelf en mijn lichaam, kan meer loslaten en heb meer schijt aan alles. Ik mag er zijn met maat 40. Als moeder van 2 kinderen, vrouw en ondernemer heb ik nog steeds 10 ballen hoog te houden, maar dat kan ook in een stoptrein i.p.v. sneltrein. Ik zet mijzelf op 1 nu en al met al ben ik zo veel meer ontspannen en daar pluk ik niet alleen de vruchten van, maar mijn gezin ook!"

Katleen

"Ik ben uit een diep dal geklommen met behulp van Milou en de groep. Ik ben nu veel minder streng voor mijzelf en mijn eetbuien zijn zo goed als weg. Ik heb weer energie en al met al hou ik weer van mijzelf. Milou is altijd positief, niet oordelend en weet waar ze het over heeft"

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Treat yourself and your body like you deserve to be treated

 

Ben je klaar om af te rekenen met jouw onzekerheden?

Eindelijk echt goed en vol liefde voor jezelf te gaan zorgen?

Te gaan voelen wat je nodig hebt en jezelf op 1 te gaan zetten?

Zien en voelen wat voor mooie vrouw je bent?

Die zelfverzekerde vrouw worden die alles uit haar droomleven gaat halen?

Are you ready for a Selflove Journey you'll never forget?

Ik wil dat jij vol liefde voor jezelf gaat leven, wil jij dat ook en mag ik je mee op reis nemen?

Vraag jouw matchcall aan