MINDSET & ZELFLIEFDE COACHING

NEEM DE CONTROLE OVER JOUZELF, JOUW DENKEN EN JOUW LEVEN

Hoewel ik mij nu heel krachtig voel, heb ik heb mij echt niet altijd zo sterk gevoeld.

Voor een deel leefde ik mijn leven volgens wat anderen van mij verwachtten. Ik was een enorme perfectionist en ging keer op keer over mijn eigen grenzen heen. Ik vergeleek mijzelf continue met anderen, waardoor ik mij niet goed genoeg, onzeker en minderwaardig voelde.

Niet voor niets ben ik twee keer in een burn-out beland.

Ik werkte zo hard en probeerde zo goed aan alles te voldoen. Ik haalde de beste cijfers, presteerde goed in mijn werk, had een afgetraind lichaam, maar toch voelde het voor mij niet goed genoeg. Daarnaast was ik de grootste piekeraar die er maar bestond en kon dagen en uren in negatieve dingen blijven hangen. Maar het hoeft niet zo te zijn!

MISSCHIEN HERKEN JIJ JEZELF OOK IN ONDERSTAANDE PUNTEN?

  1. Je piekert veel, denkt vaak negatief en kan dingen moeilijk loslaten. Je piekert je de hele dag suf over van alles en nog wat. Je denkt vaak in belemmeringen in plaats van mogelijkheden. En wanneer iets tegenzit kan je er uren of zelfs dagen mee blijven zitten.
  2. Je bent een perfectionist, bent bang om te falen en stelt veel dingen uit. Je bent een enorme perfectionist, bang om te falen en daardoor stel je veel leuke doelen en dromen uit en  dingen uit of het komt er nooit van.
  3. Je hebt het gevoel dat het leven je overkomt, zonder daar controle over te hebben. Je vind het lastig om je eigen grenzen aan te geven, doet veel dingen die anderen van je verwachten en mist de controle over je eigen leven. 
  4. Je bent onzeker over jezelf en/of je lichaam. Je hecht (te) veel waarde aan de mening van anderen, vergelijkt jezelf veel met anderen en voelt je daardoor vaak onzeker en minderwaardig.

EN WIL JE HEEL GRAAG…

 

  1. Positief in het leven staan? Minder in je hoofd zitten, minder piekeren, beter met tegenslagen kunnen omgaan en je daardoor veel positiever en gelukkiger voelen?
  2. Nu echt gaan voor jouw toffe doelen en dromen? Afrekenen met faalangst, uitstelgedrag en perfectionisme, waardoor je nu echt die stap(pen) gaat zetten?
  3. Zelfverzekerder worden over jezelf en/of je lichaam? Beseffen dat je goed genoeg bent, dat je de moeite waard bent en dit ook kunnen omarmen?
  4. Controle over jezelf, jouw denken en jouw leven nemen? Eindelijk keuzes maken voor jezelf, jezelf op de eerste plek zetten en controle over je eigen leven nemen?
  5. En op deze manier jouw ideale en gelukkigste leven gaan leven? Dat kan!

ER IS EEN MANIER OM JOUW IDEALE LEVEN TE GAAN LEVEN!

En die manier vond ik zelf tijdens mijn tweede burn-out. Ik dook in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Van krachtig denken. En van leven vanuit liefde voor jezelf. Er ging een wereld voor mij open!

Dus ik had zélf invloed op mijn gedachten?
Op mijn keuzes?
Op de rust in mijn hoofd?
Op hoe ik mij voelde?
Op waar ik mij druk om maak en waar niet?
Op hoe zelfverzekerd ik ben?

Wauw, ik kwam erachter dat ik zó enorm veel invloed heb, iets waar ik nog nooit gebruik van had gemaakt! Totdat ik ging leren hoe dat moest…

 

NEEM JE LEVEN IN EIGEN HANDEN!

Door het lezen van talloze boeken over mindset en zelfliefde, door het volgen van meerdere online programma's, transformatie weekenden en -dagen, een coachopleiding en high-end coaching nam ik mijn lichaam, mind en leven weer in eigen handen.

Want daar hoort het thuis. Ik bepaal hoe ik denk. Ik bepaal hoe ik mij voel. En ik bepaal hoe ik mijn leven leef.En dat gun ik jou ook! Jij kan dat ook. En ik kan je daar mee helpen...

UNIEKE COMBINATIE

Door de combinatie van zelfliefde, krachtig denken en focussen op jouw doelen kan jij jouw ideale leven gaan creëren.
Samen zullen we kijken welke aspecten prioriteit hebben om zo de juiste stappen te nemen naar jouw ideale leven.


Leven vanuit liefde voor jezelf


Krachtig denken & positieve mindset


Focussen op jouw persoonlijke doelen

3 MAANDEN COACHING

• Persoonlijke begeleiding
• Elke 2 weken
• Online coach calls
• Leven vanuit liefde voor jezelf
• Krachtig denken & positieve mindset
• Focussen op jouw persoonlijke doelen
• 3 maanden

Vraag een kennismakingsgesprek aan

6 MAANDEN COACHING

• Persoonlijke begeleiding
• Elke 2 weken
• Online coach calls
• Leven vanuit liefde voor jezelf
• Krachtig denken & positieve mindset
• Focussen op jouw persoonlijke doelen
• 6 maanden
Meest waardevolle optie
Lagere investering per coach call

Vraag een kennismakingsgesprek aan

ZIJ GINGEN JE VOOR

VEELGESTELDE VRAGEN

LATEN WE KENNIS MAKEN!

Ben je benieuwd naar wat de zelfliefde en mindset coaching voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem binnen 48 uur contact met je op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

[contact-form-7 id="11050" title="Leefstijl Coaching"]