COACHING

EXTRA HULP OP HET GEBIED VAN ZELFLIEFDE, BALANS EN VOEDING?

Heb je moeite om jezelf te accepteren, maar zou je maar wat graag houden van je eigen spiegelbeeld? Lukt het je niet om je voeding in balans te krijgen? Of verval je van enorm streng zijn in eetbuien? Kortom, heb je hulp nodig op het gebied van zelfliefde, balans of voeding?

Naast dat ik een online mindset porgramma heb ontwikkeld, kan ik je ook helpen via één-op-één coaching. Hierbij gaan wij samen kijken naar wat jouw struikelblokken zijn. Misschien weet je het al, maar wellicht moeten wij er naar zoeken. Geen probleem, samen komen wij er uit en kan ik je persoonlijk advies én oefeningen geven om hieraan te gaan werken.

Iedereen verdient het om van zichzelf te houden, lekker gezond te eten, maar ook te genieten van lekkernijen. Hoe je er ook uit ziet, geluk en een positief zelfbeeld komen vanuit jezelf. Alles wat nodig is om jezelf volledig te accepteren en goed voor jezelf te zorgen zit al in jou! Samen gaan wij er voor zorgen dat je gebruik gaat maken van jouw innerlijke kracht en liefde om zo gezond en gelukkig mogelijk door het leven te gaan.

Voor €75,- per Skype sessie (45-60 minuten) krijg jij inzicht in jouw struikelblokken en hoe je hiermee om kan gaan.

LEER JEZELF TE ACCEPTEREN, OMARMEN EN LIEF TE HEBBEN,
LEER OM JOUW LIJF EN GEEST MET LIEFDE TE VOEDEN!

Vraag een GRATIS intake gesprek van 15 minuten aan!

PAST COACHING BIJ MIILOU/HEALTHINUT BIJ MIJ?

Al jarenlang bestudeer ik voeding en alles wat daarbij komt kijken. Dit is mijn passie, I love it en heb een visie op een gezond voedingspatroon wat ik graag met je wil delen.

Daarnaast ben ik mij, nadat ik voor de tweede keer een burn-out heb gehad, gaan verdiepen in de kracht van zelfliefde en mindset.

Door middel van talloze boeken, workshops en gesprekken met een coach en psycholoog ben ik erachter gekomen dat alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn en jezelf lief te hebben al in je zit!

Wat een krachtige tool is dat zeg! Daarom heb ik mij het laatste jaar verdiept in alles wat ik kon lezen en leren over zelfliefde én mindset. Er zijn een aantal krachtige oefeningen en tools die ook jij kan toepassen om van jezelf te gaan houden en jouw lichaam en geest met liefde te voeden.

De belangrijkste tools zijn al opgenomen in het mindset programma. Maar wil je graag een persoonlijk gesprek aan gaan óf wil je extra coaching naast het mindset programma dan wil ik je graag helpen!

Eerst even kort babbelen?

Vraag een GRATIS intake gesprek van 15 minuten aan!

COACHING

  • Individuele coaching
  • D.m.v. een Skype sessie
  • Inzicht in jouw valkuilen
  • Krachtige tools & oefeningen

Per sessie (45/60 minuten)

€75,-

Plan een coaching sessie in!