30 Dagen balans boost

30 DAGEN BALANS BOOST

Raak weer gemotiveerd, reken af met die strijd en voel je binnen 30 dagen fit en in balans

30 DAGEN BALANS BOOST

Raak weer gemotiveerd, reken af met die strijd en voel je binnen 30 dagen fit en in balans

JE BENT AL ZO VAAK OPNIEUW BEGONNEN...

Telkens weer begin je op maandag opnieuw. Je houdt het misschien een paar dagen vol. Misschien zelfs een paar weken of maanden. Maar vroeg of laat komt dat ene feestje of die moeilijkere periode om te hoek kijken en gaat het weer helemaal mis. 

Hierdoor is je gewicht een jojo, je valt niet af, bent er continue mee bezig of voelt je onzeker over jezelf of je lichaam. 

MAAR HOE ZOU HET ZIJN ALS...?

Hoe het zou zijn als je helemaal in balans bent? Als je de juiste innerlijke motivatie weet te vinden om jouw gezonde voedingspatroon dit keer wél vol te houden. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt.  

Hoe zou het zijn als je kan afrekenen met negatieve stemmetjes en schuldgevoelens, maar leert genieten zonder schuldgevoel? Als feestjes en sociale gelegenheden geen stress, maar plezier opleveren?  

Dus hoe zou het zijn als je gezonde leefstijl geen strijd meer zou zijn, maar iets dat je energie, gezondheid en zelfvertrouwen geeft? 

Gezond en in balans zijn heeft niets te maken met diëten, calorieën tellen of streng zijn, maar alles met de juiste mindset, balans en liefde voor jezelf  

TRANSFORMEER JEZELF MET DE 30 DAGEN BALANS BOOST

Aan de hand van 25 stappen en 5 reflectiedagen reken je af met strijd en maak je plaats voor gezonde motivatie, gezonde gedachten en gezonde balans

MELD MIJ AAN

DE 30 DAGEN BALANS BOOST IS PERFECT VOOR JOU ALS...

 • Het je niet lukt om de juiste motivatie te vinden
 • Je last hebt van een alles-of-niets mindset en vaak doorschiet als het eenmaal mis gaat
 • Je met "ongezonde" dingen geen rem hebt of het moeilijk vind om nee te zeggen
 • Je je vaak schuldig voelt als je te veel of te ongezond hebt gegeten
 • Je bent continue bezig met eten en het hierdoor je dag en leven beheerst
 • Je gestresst raakt van uiteten, feestjes of sociale gelegenheden, omdat je bang bent dat je veel eet
 • Het je niet lukt om op gewicht te blijven of om af te vallen

ZO WERKT HET

30 Motiverende emails

Je krijgt 30 dagen lang elke dag een motiverende email in jouw inbox. Hier hoef je verder niets voor te doen. Het enige wat er van je verlangt wordt is om de mail aandachtig te lezen en de bijbehorende opdracht te maken of toe te passen. 

25 Stappen

De emails zijn opgebouwd omtrent de 5 belangrijke pijlers: voeding, beweging/ontspanning, balans, mindset en zelfliefde. Per pijler krijg je 5 mailtjes met inzichten en een bijbehorende korte opdracht. Kleine stapjes, maar met grote resultaten.

5 Reflectiedagen

Na 5 dagen is er 1 reflectiedag. Deze dag is een perfect moment om te reflecteren, de inzichten te implementeren of om alles nog eens goed door te nemen. Indien je wat achter loopt kan je deze dagen ook gebruiken om wat in te halen.  

1 Ebook

Wanneer de 30 dagen om zijn, krijg je alle mailtjes, tips, inzichten en opdrachten gebundeld in een handig ebook. Zo kan je naderhand altijd nog alles op je gemak doorlezen en jezelf opnieuw een balans boost geven. 

JOUW RESULTAAT

 • Je weet wat een gezonde leefstijl is en hebt stappen gezet qua voeding, beweging en ontspanning
 • Je raakt én blijft gemotiveerd om gezond te eten en leven
 • Je hebt meer grip op je mindset en gedachten, waardoor je het wél volhoudt
 • Je rekent af met die alles-of-niets mindset, waardoor een dipje niet meer leidt tot opgeven
 • Je weet wat balans is en past dé factoren toe die hieraan bijdragen
 • Je maakt bewuste keuzes voor wat je wel of niet wilt eten
 • Je bent liever voor jezelf, waardoor je niet alleen beter zal eten, maar je ook beter zal voelen 
 • Hierdoor blijf je makkelijker op gewicht of val je makkelijker af

"Voor de balans boost was ik in mijn hoofd erg veel bezig met wanneer en wat eten. Ik vond genieten van ongezonde dingen erg moeilijk. De boost heeft mij laten inzien dat er zoveel meer is! Je schrijft op een erg erkennende manier, waardoor ik mezelf herken. Ik ben meer gaan loslaten, wat erg fijn voelde."  

- Julia - 

"Je staat stil bij wat er goed gaat en waar je nog extra aandacht aan moet besteden. Je krijgt concrete tips en nadien heb je iets in handen wat voor jezelf werkt. Zo leerde ik meer aandacht besteden aan mijn gevoelens en deze niet weg te stoppen. En natuurlijk leert Milou je om lief te zijn voor jezelf, iets dat zo belangrijk is. Het is zeker de moeite om deze 30 dagen te doorlopen. Het geeft je inzichten waar je aan kan werken en het is voor mij heel waardevol geweest."

- Katleen - 

"Ik wilde nog even zeggen dat ik echt ontzettend veel heb aan de zin 'is dit lief voor mezelf?'. Op elk moment dat ik iets wil pakken wat in een eetbui kan vervallen, zeg ik deze zin en kom ik tot rust. Het helpt me echt afgelopen week. Thanks daarvoor! Ik ben heel benieuwd naar de rest van het programma. Liefs!"  

- Julie -

GA JIJ VOOR DEZE 30 DAGEN BALANS BOOST?

Reken af met de stress en strijd en maak je plaats voor gezonde motivatie, gezonde gedachten en gezonde balans.

Ontvang 30 dagen lang elke dag een motiverende mail met inzichten en opdrachten om jouw patronen te doorbreken en nu echt in balans te komen.

Je kan op elk gewenst moment beginnen. Meld je vandaag aan en ontvang morgen de mail van dag 1!

Van €69 Voor €27

MELD MIJ NU AAN