Word je ook zo gek van die snaai- en eetbuien?  

Elke keer neem je je weer voor om níet meer zoveel te snoepen. Tot dat ene moment komt en je je toch niet kan inhouden. Onrust, stress of verveling zorgen ervoor dat je er tóch naar grijpt. En voordat je het weet zijn die koekjes, reep chocolade, chips of snoepjes al op. "Waarom doe ik dat nou toch?!" denk je.  

Je voelt je zwak, schuldig en radeloos  

"Hoe kom ik hier nou toch vanaf? Ben ik dan echt zo zwak? Of heb ik gewoon meer wilskracht nodig?"  

Ik begrijp je helemaal. Jaren terug heb ik ook geworsteld met snaai- en eetbuien en het is soms om gek van te worden. Gelukkig heb ik nu de tools en kennis om te breken met eetbuien. En wat geeft dat mij meer rust, vrijheid en kan ik gewoon weer genieten zonder door te slaan.  

Inmiddels help ik als ervaringsdeskundige en mental coach andere vrouwen naar een gezonde relatie met eten en hun lichaam. En dus ook van hun eetbuien af.  

En ook jij kan jouw eetbuien doorbreken!  

Schrijf je in voor deze gratis training en ik deel mijn meest waardevolle inzichten zodat jij ook van jouw eetbuien af kan komen.  

HERKEN JIJ JE IN ÉÉN OF MEERDERE PUNTEN?

  • Je wilt graag gezond eten, maar hebt last van snaai- of eetbuien
  • Als je je rot, moe of gestresst voelt dan grijp je naar lekker eten
  • Je wilt minder snoepen, maar weet gewoon niet hoe
  • Na een eetbui voel je je zwak, schuldig of schaamt je ervoor
  • Je wilt graag weten hoe je van je eetbuien af komt

HERKENBAAR?

Schrijf je dan in voor deze gratis training. 

We gaan samen kijken naar verschillende type eetbuien, de oorzaak van jouw eetbuien en hoe je er vanaf kan komen!

Ik gun jou ook die rust, vrijheid en gewoon weer genieten van lekkere dingen - zonder dat het meteen een eetbui wordt. Wil jij ook een gezonde relatie met eten, zonder eetbuien en schuldgevoelens? 

JA DAT WIL IK

NEEM DE STAP NAAR:

  • Een gezonde relatie met eten 
  • Niet of nauwelijks eetbuien 
  • Genieten van lekkere dingen zonder door te slaan
  • Geen schuldgevoelens of schaamte meer 
  • Balans in je eetpatroon en rust in je hoofd 

EEN GREEP UIT DE REACTIES VAN EERDERE WORKSHOPS EN SEMINARS:

Aanstaande maandag (keuze uit 10.00 uur en 20.00 uur)

Helemaal 100% gratis

Ongeveer 60-90 minuten

VEEL GESTELDE VRAGEN

Vraag: Waar en wanneer is de workshop? 

Antwoord: De workshop wordt online gehouden. Een paar uur voor de workshop start krijg je van mij een mail met een link. Klik daarop en je krijgt online toegang tot de workshop zodat je die lekker vanuit huis kan volgen. Hij wordt aanstaande maandag gehouden om 10.00 uur en om 20.00 uur (je kan zelf kiezen).

Vraag: Is het echt gratis, geen addertjes? 

Antwoord: Het is echt helemaal gratis. Ik weet hoe frustrerend het is om last te hebben van eetbuien, maar hoe fijn het is ook en hoeveel rust het geeft om er vanaf te zijn. Dus ik deel met alle liefde mijn grootste inzichten om ook jou verder te helpen. 

Copyright HealthiNut 2020