Vond jij het ook zo confronterend, die eerste keer weer al die blote stukken lichaam in de zon?

Benen te dik, billen te blubberig, zwemband aan je buik, putjes in je nog witter dan wit melkflesjes…. Als je eerlijk bent, is er op dit moment eigenlijk NIKS aan je lijf dat je echt mooi vindt.

Tegelijkertijd frustreert het je dat je jouw lichaam zoveel haat - want laten we eerlijk zijn, dat is het eigenlijk - dat je met haat naar jezélf kijkt.

Je zou zo graag met meer compassie en liefde naar jezelf en je eigen lichaam kijken. Of in ieder geval er oké mee zijn, ook al vind je niet alles mooi.

Het je niet meer laten belemmeren in je humeur en energie. Het gewoon accepteren zoals het is en genieten van het mooie weer. Zonder dat schaamte voor je lijf je in de weg zit. 

Maar dat lukt je niet.

Maandag maar weer opnieuw beginnen...

In plaats daarvan begin je weer aan het zoveelste dieet of begin je 'maandag weer opnieuw'. Wat je na een paar weken - of soms zelfs maar een paar dagen - weer moedeloos aan de kant schuift.

WEER niet gelukt.

Maar hoe kan je van jezelf verwachten dat je goed voor je lichaam zorgt, gezond eet, liefdevol stopt wanneer je vol zit en je lekker in je vel voelt…

Terwijl je jouw spiegelbeeld het liefste uit de weg gaat en het enige wat je over je lichaam kan zeggen zijn nare lelijke dingen?!

Want, STOP lieve schat, stop.

Dit kan echt anders.

Wat nou als je...

  • Schijt aan dat zogenaamde ideaalbeeld zou kunnen hebben en gewoon ontspannen jezelf kon zijn?
  • Wist hoe je goed voor je lijf kunt zorgen, uit liefde, in plaats van dat je jezelf steeds afstraft met overeten en dan weer uithongeren?
  • Vol plezier die lekker luchtige kleding aan zou trekken omdat je dat fijn vindt, en jezelf niet steeds zou hoeven ‘inpakken’ omdat je je schaamt voor je lichaam?
  • Stralend van het zelfvertrouwen, met meer energie ontspannen kunt gaan genieten van een heerlijke zomer, zonder steeds met je hoofd ruzie te hebben over je lijf?

In deze challenge wil ik je laten zien wat er kan gebeuren als je er voor kiest om meer van je lichaam te gaan houden.

4 dagen lang geef ik je een live boost die er voor zorgt dat je minder last hebt van vervelende gedachten en gevoelens over je lijf en waardoor je weet wat je moet doen om goed voor je lichaam te gaan zorgen.

Claim je GRATIS plek voor deze 4-daagse hier

PS: Kun je niet overal live bij zijn? Meld je dan toch aan, want je ontvangt een replay!

Tot snel?