Arghhhh, die worsteling met eten…

Gewoon gezond eten en af en toe wat snoepen, het klinkt zo makkelijk. Maar jij weet net zo goed als ik dat dit niet altijd even makkelijk is. Jarenlang heb ik zelf geworsteld met mijn eetpatroon. Ik heb zowel overgewicht als ondergewicht gehad, een mega strak regime en periodes van mega eetbuien. Ik ken het allemaal.

Wél heel graag willen, maar het niet kunnen!

Inmiddels heb ik de mindset en tools waarmee ik helemaal in balans ben, rust heb wat betreft eten en er eigenlijk niet eens meer zoveel mee bezig ben. Ook makkelijk nee kan zeggen tegen verleidingen en geniet wanneer ik me daar goed bij voel. Niet vanuit een dieetmindset, maar vanuit intuïtief eten.

Al jaren help ik vrouwen om een gezonde relatie met eten te krijgen met verschillende programma's en persoonlijke coaching. Het makkelijker nee kunnen zeggen tegen verleidingen is een thema wat altijd terugkomt, dus heb ik hier een aparte cursus over gemaakt met mijn beste inzichten, tips en tools zodat jij ook makkelijker nee kan gaan zeggen!

"Je hebt me elke keer weer eye-openers gegeven, waardoor ik lekkerder in mijn vel ben gaan zitten" - Michelle

"Milou leert je hoe je de keuze te maken om iets wel of niet te nemen, waardoor ik eindelijk keuzes kon maken waar ik blij van werd" - Esther

"Je hebt me geleerd om bewuste keuzes te kunnen maken, ik sla niet meer zo door en kan juist meer genieten" - Marijke

Een cursus om makkelijker "nee" te kunnen zeggen

Ik weet dat het "nee" kunnen zeggen tegen verleidingen één van de dingen is die veel vrouwen het meest lastig vinden. Of juist wel "ja" zeggen, maar genieten van een beetje, zonder meteen door te slaan of teveel te eten.

Daarom heb ik deze cursus ontwikkeld, zodat ook jij "nee" kan zeggen of "genieten met mate". Ik geef je inzichten, voorbeelden en tips vanuit een intuïtief eten visie, zodat je er meteen in de praktijk mee aan de slag kan gaan. 

 • Doe je moeite om gezond te eten, maar snoep/snaai je toch teveel?
 • Baal je regelmatig van jezelf qua eetkeuzes of voel je je schuldig als je toch teveel gegeten hebt?
 • Heb je een alles-of-niets mindset (een beetje, wordt al snel veel meer)?
 • Wil je wat makkelijker 'nee' kunnen zeggen tegen verleidingen?
 • Maar wil je ook kunnen genieten van lekkere ('ongezondere') dingen, maar dan wel met een liefdevolle 'rem'?
 • En heb je behoefte aan praktische tips om mee aan de slag te gaan?

Ja? Dan is deze cursus wat voor jou!

20.000+
trouwe volgers

3 JAAR
ervaring als mental coach + levenslang ervaringsdeskundige

1.000+
vrouwen geholpen

Dit ga je uit de cursus halen

Inzicht in jouw eetgedrag en waarom je steeds snaai- of vreetbuien hebt

 • Wat zorgt er nu voor dat het je niet lukt?
 • Waar komt het door dat je nu moeilijk nee kan zeggen of steeds doorslaat?
 • De mindset die je nodig hebt om 'liefdevol nee' te kunnen zeggen
 • Hoe kan je die mindset elke dag versterken zodat je het ook echt gaat doen
 • Zodat je hierdoor ook meer 'gezonde grip' krijgt op jouw eetkeuzes

Betere eetkeuzes maken waar je blij van wordt

 • Wat is het je nou écht waard om ja tegen te zeggen en wat niet en maak bewuste keuzes daarin
 • Hoe je meer kan genieten, zonder overeten of vervelende schuldgevoelens
 • Je leert bewuste keuzes kunnen maken waar jij en je lichaam blij van worden
 •  

Video's & werkbladen

Volg de cursus online via video's en werkbladen

 •   

10 dagen

In 10 dagen meer inzicht en grip op jouw eetkeuzes

 •  

Altijd toegang

Je kan de cursus zo vaak volgen als je wilt, je behoudt gewoon toegang

€97,-

Nu t/m zondag: €27,-

Makkelijker nee zeggen tegen verleidingen cursus

 • Ben je klaar om meer inzicht te krijgen in jouw snaaigedrag?
 • Wil praktische handvatten om makkelijker 'nee' te kunnen zeggen en zo minder te snoepen en snaaien?
 • Wil je je daardoor beter in je vel voelen en meer rust en balans ervaren omtrent eten?

Dan is dit de cursus die jou gaat helpen met al mijn tips en inzichten als ervaringsdeskundige en ervaring als mental coach!

DIRECT AANMELDEN
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

"De cursus geeft mij inzichten en eye-openers om anders met eten en verleidingen om te gaan. Hier kan ik verder mee aan de slag, bedankt!" - Irene

"Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en heb heel veel aan de cursus!" - Wendy

"Ik vond het fijn om elke dag weer even nieuwe inzichten en tips te krijgen om met een andere blik naar het nuttigen van eten te kunnen kijken. Heel interessant en boeiend" - Jean