VOEL JIJ JE (ERG) ONZEKER EN ONTEVREDEN OVER JE LICHAAM?

Ojee, het wordt nu toch echt zomer en dat betekent dat het tijd wordt voor jurkjes, korte broekjes, bikini's of badpakken… Je past je zomerkleding aan, loopt naar de spiegel en denkt:  

"Dit ziet er toch niet uit, wat voel ik mij dik/niet mooi/onzeker zeg. En wat zou ik me graag wél fijn en mooi voelen over mijn lichaam. Dat zou mijn zomer - en leven - zo veel fijner maken."  

Het liefste verstop je je lichaam. Korte kleding durf je niet aan. Je hebt het idee dat iedereen dan (afkeurend) naar je kijkt. En op de foto gaan wil je al helemáál niet... 

Herkenbaar?

Die stemmetjes heb ik zelf ook maar al te vaak gehad, maar het hoeft niet zo te zijn. Iedereen kan zich ongeacht hoe je eruit ziet (dik/dun, strak/striae, bruin/wit) goed over haar lichaam voelen! (Al lijkt dat nu misschien nog onhaalbaar...)

Van slank en onzeker naar +10 kg en zelfverzekerd
Een aantal jaren terug ging ik in korte tijd van heel slank en onzeker naar +10 kg. Toen pas leerde ik dat het buitenplaatje NIETS te maken heeft met hoe fijn en zelfverzekerd je je over je lichaam voelt. Het begint allemaal met een liefdevollere kijk op je lichaam. Inmiddels jaren later help ik als mental coach andere vrouwen naar een beter lichaamsbeeld, meer zelfvertrouwen en zich comfortabeler bij hun lichaam voelen (ongeacht gewicht of vorm).  

En met deze gratis challenge wil ik jou ook helpen naar een meer liefdevolle kijk op je lichaam, dat gun ik jou ook! 

IK WIL MEE DOEN

WIL JIJ GRAAG?

  •  De #1 reden achter jouw (lichamelijke) onzekerheid weten (naast een vorm of gewicht)?
  •  Je lichaam meer leren liefhebben?
  •  Meer inzicht en grip op je kritische stemmetjes krijgen?
  •  De link tussen lichaamsbeeld, zelfvertrouwen en zelfliefde ontdekken? 
  •  Meer zelfvertrouwen in zomerkleding, bikini of badpak krijgen? 

Doe dan mee met de gratis Meer Lichaamsliefde Challenge!

En zet de eerste stappen om dit jaar zelfverzekerder in bikini of badpak het strand op te gaan, dat korte jurkje aan te trekken en je meer comfortabel in je lichaam te voelen!

In 5 dagen gaan we kijken waarom het jou nu nog niet lukt, wat zorgt voor die onzekerheid en laat ik jou voelen hoe het is om zelfverzekerd het strand op te gaan.

Ga jij deze challenge met mij aan? Schrijf je dan nu gratis in. 

  •  

Donderdag 23 juli - dinsdag 28 juli

  •   

Helemaal 100% gratis. 

  •  

5 dagen. Online. Wanneer het jou uitkomt. 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Vraag: Wanneer is deze challenge geschikt voor mij?

Antwoord: Voor elke vrouw die zich onzeker voelt over haar eigen lichaam. Het maakt verder niet uit wat voor gewicht je hebt, hoe je eruit ziet, of je wilt afvallen, of je een dieet volgt of welke kleur of vorm je ook hebt. Voel jij je wel eens onzeker over je lichaam? Dan is deze challenge voor jou! 

Vraag: Ik heb niet alle dagen de tijd, is dat erg? 

Antwoord: Nee hoor, de eerste 4 video's komen gewoon in je mailbox, die kan je in je eigen tijd bekijken. De afsluiting van de challenge is wel live, op dinsdag 28 juli om 20 uur. En ook deze kan je later terugkijken mocht je er niet bij kunnen zijn :)

Vraag: Waar vindt de challenge plaats? 

Antwoord: De challenge zal online plaatsvinden in jouw mailbox. De laatste dag is live en hiervoor krijg je nog een linkje toe gemaild om in te kunnen loggen. Je zal mij op camera zien, maar zelf ben je niet in beeld en kan je reageren in de chat. 

Vraag: Is het echt helemaal gratis? 

Antwoord: Jazeker! Ik weet zelf hoe frustrerend en energievretend het kan zijn als je zo onzeker over je lichaam bent. Ik gun jou ook een fijne zomer waarin je je geen zorgen hoeft te maken over hoe je eruit ziet in bikini of badpak. Vandaar dat ik je deze challenge gratis aanbied.